Kit Digital – Comunicacions segures amb solucions de Palo Alto o F5

Kit Digital – Comunicacions segures amb solucions de Palo Alto o F5

Solució 1 - Comunicacions segures amb Global Protect de Palo Alto

Els ML – Next Generation Firewall incorporen aprenentatge automàtic (Machine Learning) al nucli, convertint el tallafocs d’un punt de control de seguretat reactiu a un de proactiu. Un NGFW amb tecnologia ML fa això aprenent contínuament de grans quantitats de dades per detectar amenaces a múltiples fronts. GlobalProtect estén la protecció característica dels ML Next Generation Firewall als seus treballadors itinerants, allà on siguin i amb qualsevol tipus de dispositiu.

Paquet Global Protect amb ML-Next Generation Firewall de Palo Alto per a Pimes

Inclou:

 • Equipament ML- NGFW – Palo Alto model 450 + Client SSL Global Protect

 • Rendiment amb control d’Aplicacions (App-ID 3.8 Gbps) i Threat Prevention 1,7 Gb.

 • 12 mesos de suport fabricant, instalation base i llicències:

  • Threat Prevention . Va més enllà del típic sistema de prevenció d’intrusions (IPS) per inspeccionar tot el trànsit a la recerca d’amenaces, independentment del port, el protocol o el xifratge, i bloqueja automàticament les vulnerabilitats conegudes, el malware, els exploits, el spyware i el comandament i control

  • WildFire Aprofita la detecció de codi malware basada en el núvol i múltiples tècniques d’anàlisi per identificar i protegir contra amenaces desconegudes basades en arxius

  • DNS Security li brinda protecció en temps real, aplicant anàlisis predictives i aprenentatge automàtic per bloquejar instantàniament els atacs que usen DNS

  • Advanced URL Filtering utilitza el primer motor de protecció web en línia basat en ML de la indústria per aturar atacs desconeguts basats a la web en temps real, evitant que l’usuari pateixi malware, phishing i robatori de credencials

  • Global Protect estén la protecció característica del tallafocs de nova generació de Palo Alto Networks als seus treballadors itinerants, allà on siguin.

 • Premium Suport Palo Alto 24×7

 • Configuració inicial i actualitzacions de seguretat durant 12 mesos

Preu: 5.967,00 € (per a 48 usuaris 124,3 € usuari)

Solució 2 - Comunicacions segures amb Access Policy Manager (APM) de F5

F5 APM (Access Policy Manager) proporciona funcionalitats d’autenticació unificada, control d’accés i seguretat a les aplicacions publicades.

Característiques/funcionalitats:

 • Accés global unificat: APM permet la consolidació de l’accés remot, accés remot a LAN i aplicacions web, i fins i tot connexions sense fil en una única interfície i també des d’apps socials a les aplicacions internes.
 • Centralització del control d’accés: A través d’un únic punt de control centralitzat i simplificat es pot gestionar l’accés a les aplicacions i els llocs web mitjançant la creació de polítiques d’accés visuals amb reconeixement del context.
 • Garantia de seguretat en accés remot: La possibilitat d’incloure comprovacions de seguretat als dispositius dins de les polítiques d’accés permet elevar un nivell de seguretat i protecció d’accés remot a les aplicacions des de qualsevol lloc i qualsevol dispositiu suportat.
 • Flexibilitat i escalabilitat: El mòdul APM hereta de la resta de productes BIGIP la flexibilitat de desplegament i escalabilitat necessària per atendre els requeriments als entorns empresarials més exigents.
 • Accés remot “Alway On”: BIG-IP APM proporciona accés remot segur a les xarxes i aplicacions mitjançant tecnologia de navegador o un client opcional (Edge Client) robust i amb reconeixement d’ubicació. El client Big IP Edge Client està disponible per a aplicacions Apple iOS i Google Android, i sistemes operatius d’escriptori Apple Mac, Microsoft Windows, i plataformes Linux.
 • Simplificació de l’inici de sessió: La tecnologia d’autenticació d’usuaris d’F5 APM permet la simplificació de l’experiència dels usuaris durant l’autenticació mitjançant la implementació de sistemes de Single Sign On, així com la federació d’autenticació per a aplicacions en núvol (SAML, OAUTH, PING)

Paquet F5 Access Policy Manager per a Pimes

Inclou:

 • Equipament software d’F5 APM virtual edition
 • 12 mesos de suport fabricant, instal·lació base
 • Configuració inicial i actualitzacions de seguretat durant 12 mesos

Preu: 5.990,00 € (per a 48 usuaris 124,79 € usuari)

Ajudes Kit Digital

Categoria:

Comunicacions Segures

Import màxim de l’ajuda:
 • 0 < 3 empleats: 125€/usuari (fins a 2 usuaris)

 • 3 < 9 empleats: 125€/usuari (fins a 9 usuaris)

 • 10 < 50 empleats: 125€/usuari (fins a 48 usuaris)

Sol·licita’ns més informació a través del nostre formulari de contacte

Descobreix més sobre els nostres serveis i solucions per a Ciberseguretat

Ciberseguretat

Hem integrat la nostra àmplia oferta en Ciberseguretat sota el concepte de ABAST Cyball 360º, un complet conjunt de solucions i serveis que ofereixen una visió 360º de la seguretat i que tenen com l’objectiu protegir informació i sistemes davant ciberatacs i amenaces, garantir la continuïtat dels processos de l’organització i assegurar el compliment legal i normatiu.

Llegir més
Oficina de Seguretat

L’oficina de seguretat té com a objectiu principal gestionar l’adequació, implantació, monitorització i millora dels controls de seguretat, així com de les obligacions i riscos associats.
ABAST li ofereix la possibilitat d’externalitzar una part o la totalitat dels serveis que ha d’oferir una oficina de seguretat.

Llegir més
Security Advisor – DPO Assistant

L’entrada en vigor del nou Reglament General de Protecció de Dades (GDPR) ha introduït la figura del DPO – Data Protection Officer, el nomenament és obligatori en determinats tipus d’organitzacions i altament recomanat a la resta. El DPO serà la persona encarregada d’exercir funcions preventives i proactives relacionades amb el GDPR, supervisant, coordinant i divulgant la política de protecció de dades de l’organització.

Llegir més

Registration

Forgotten Password?