Kit Digital – Comunicacions segures amb Global Protect de Palo Alto

Kit Digital – Comunicacions segures amb Global Protect de Palo Alto

Els ML – Next Generation Firewall incorporen aprenentatge automàtic (Machine Learning) al nucli, convertint el tallafocs d’un punt de control de seguretat reactiu a un de proactiu. Un NGFW amb tecnologia ML fa això aprenent contínuament de grans quantitats de dades per detectar amenaces a múltiples fronts. GlobalProtect estén la protecció característica dels ML Next Generation Firewall als seus treballadors itinerants, allà on siguin i amb qualsevol tipus de dispositiu.

Paquet Global Protect amb ML-Next Generation Firewall de Palo Alto per a Pimes

Inclou:

 • Equipament ML- NGFW – Palo Alto model 450 + Client SSL Global Protect

 • Rendiment amb control d’Aplicacions (App-ID 3.8 Gbps) i Threat Prevention 1,7 Gb.

 • 12 mesos de suport fabricant, instalation base i llicències:

  • Threat Prevention . Va més enllà del típic sistema de prevenció d’intrusions (IPS) per inspeccionar tot el trànsit a la recerca d’amenaces, independentment del port, el protocol o el xifratge, i bloqueja automàticament les vulnerabilitats conegudes, el malware, els exploits, el spyware i el comandament i control

  • WildFire Aprofita la detecció de codi malware basada en el núvol i múltiples tècniques d’anàlisi per identificar i protegir contra amenaces desconegudes basades en arxius

  • DNS Security li brinda protecció en temps real, aplicant anàlisis predictives i aprenentatge automàtic per bloquejar instantàniament els atacs que usen DNS

  • Advanced URL Filtering utilitza el primer motor de protecció web en línia basat en ML de la indústria per aturar atacs desconeguts basats a la web en temps real, evitant que l’usuari pateixi malware, phishing i robatori de credencials

  • Global Protect estén la protecció característica del tallafocs de nova generació de Palo Alto Networks als seus treballadors itinerants, allà on siguin.

 • Premium Suport Palo Alto 24×7

 • Configuració inicial i actualitzacions de seguretat durant 12 mesos

Preu: 5.967,00 € (per a 48 usuaris 124,3 € usuari)

Ajudes Kit Digital

Categoria:

Comunicacions Segures

Import màxim de l’ajuda:
 • 0 < 3 empleats: 125€/usuari (fins a 2 usuaris)

 • 3 < 9 empleats: 125€/usuari (fins a 9 usuaris)

 • 10 < 50 empleats: 125€/usuari (fins a 48 usuaris)

Sol·licita’ns més informació a través del nostre formulari de contacte

Descobreix més sobre els nostres serveis i solucions per a Ciberseguretat

Ciberseguretat

Hem integrat la nostra àmplia oferta en Ciberseguretat sota el concepte de ABAST Cyball 360º, un complet conjunt de solucions i serveis que ofereixen una visió 360º de la seguretat i que tenen com l’objectiu protegir informació i sistemes davant ciberatacs i amenaces, garantir la continuïtat dels processos de l’organització i assegurar el compliment legal i normatiu.

Llegir més
Oficina de Seguretat

L’oficina de seguretat té com a objectiu principal gestionar l’adequació, implantació, monitorització i millora dels controls de seguretat, així com de les obligacions i riscos associats.
ABAST li ofereix la possibilitat d’externalitzar una part o la totalitat dels serveis que ha d’oferir una oficina de seguretat.

Llegir més
Security Advisor – DPO Assistant

L’entrada en vigor del nou Reglament General de Protecció de Dades (GDPR) ha introduït la figura del DPO – Data Protection Officer, el nomenament és obligatori en determinats tipus d’organitzacions i altament recomanat a la resta. El DPO serà la persona encarregada d’exercir funcions preventives i proactives relacionades amb el GDPR, supervisant, coordinant i divulgant la política de protecció de dades de l’organització.

Llegir més

Registration

Forgotten Password?