ABAST premiat com a millor Partner de Lexmark a Espanya

Notícies

ABAST premiat com a millor Partner de Lexmark a Espanya

11 d'octubre de 2016

El guardó, lliurat durant la celebració de l’esdeveniment Connect 2016 en què Lexmark va reunir al seu canal de distribució a Iberia, reconeix la bona feina d’ABAST com a integrador de les solucions Lexmark per digitalització de factures i automatització dels processos financers.

El 2014 Lexmark va adquirir la companyia sueca ReadSoft, líder en tecnologia per digitalització i automatització de la gestió de factures, per impulsar el seu negoci de software. Una estratègia que havia iniciat uns anys abans amb la compra de Perceptive Software i que va reforçar posteriorment en 2015 amb l’adquisició de Kofax. La incorporació de totes aquestes tecnologies a la cartera de Lexmark l’ha convertit en líder mundial en solucions d’automatització de processos de negoci basats en documents, especialment els relacionats amb l’àrea financera i comptabilitat.

La relació d’ABAST amb Readsoft es remunta a l’any 2002 i aviat es va convertir en un dels principals integradors de les seves solucions a Espanya, estant acreditat com Readsoft Reseller Partner Platinum en el moment en què Readsoft va ser adquirida per Lexmark. Des d’aleshores, les sinergies entre ABAST i Lexmark han fet que la relació continuï més forta i productiva que mai, fet que ha quedat ratificat amb la consecució per part d’ABAST del premi al Millor Partner 2015 a Espanya de Lexmark.

Lexmark va atorgar a ABAST aquest guardó durant l’esdeveniment Lexmark Connect 2016, celebrat a Madrid el passat 5 d’octubre, en el qual va reunir al seu canal d’Espanya i Portugal de solucions FPA (Financial Process Automation). Va recollir el premi Xavier Pellicer, Director de Negoci de la Divisió de Solucions de Gestió Documental d’ABAST, de mans d’Antonio García Guerrero, FPA Regional Sales Director de Lexmark per Iberia, i Pedro Quirós, FPA Account Executive a Lexmark.

Actualment ABAST integra la tecnologia de Lexmark a la seva suite de gestió documental SCAN_VISIO eDocument Suite i ofereix als departaments d’Administració i Finances solucions per automatitzar els processos de comptes a pagar i gestió automàtica de factures, comptes per cobrar, compres per pagar, vendes per cobrar, i qualsevol altre procés relacionat.

Registration

Forgotten Password?