ABAST premiat amb un dels Rittal Partner Awards 2018

Notícies

ABAST premiat amb un dels Rittal Partner Awards 2018

3 d'octubre de 2018

ABAST va ser un dels tres únics partners premiats en el passat Rittal IT Partner Summit 2018, la reunió europea de socis de Rittal que va reunir un total de 69 partners. Aquest premi és un reconeixement a 10 anys d’excel·lent tasca com a soci de l’àrea de solucions TI de Rittal, que ha aconseguit situar a ABAST com un dels partners més importants al sud d’Europa

Una delegació d’ABAST va ser present al Rittal IT Partner Summit 2018, la reunió anual de socis de l’àrea de solucions TI de Rittal, que va tenir lloc el 25 i 26 de setembre a Dublín. L’esdeveniment va reunir a 69 partners de tot Europa i a la major part de l’organització de canal de Rittal. Durant aquests dos dies els assistents van poder compartir experiències i conèixer les últimes novetats de Rittal per a entorns TI i la seva estratègia per a l’any que ve, centrada en mercats clau com Smart Industry, Smart Retail o Smart Healthcare, i en com donar resposta al creixement dels datacenters lligat a noves tecnologies com Big Data i Blockchain.

En el transcurs del sopar que va tenir lloc a la fi de la primera jornada a les instal·lacions de Guinness Store House, Rittal va lliurar els seus premis al canal. Els Rittal Partner Awards s’atorguen cada any als socis que més han sobresortit en la seva activitat. ABAST va ser un dels tres únics partners europeus premiats durant la vetllada, en reconeixement a 10 anys de partnership amb Rittal i la seva excel·lent tasca que l’ha portat a convertir-se en un dels partners més destacats al sud d’Europa. Van recollir el guardó David Albalate, Responsable de Negoci de l’àrea Data Center d’ABAST, i Vicente Franco, Director de Solucions d’ABAST, de mans dels màxims representants del canal IT de Rittal a Europa: Andrew Grace (Head of IT Channel & Partnerships) , Andreas Keiger (Executive Vice President Global Business Unit IT Infrastructure) i Christian Ludwig (Vice President Global Business Unit IT Infrastructure).

A les imatges de dalt, David Albalate, Responsable de Negoci de l’àrea de Solucions Data Center, i Vicente Franco, Director de Negoci de Solucions d’ABAST, recullen la placa acreditativa del Rittal Partner Award 2018 de mans d’Andrew Grace, Head of IT Channel & Partnerships, Andreas Keiger, Executive Vice President Global Business Unit IT Infrastructure, i Christian Ludwig, Vice President Global Business Unit IT Infrastructure de Rittal.

Registration

Forgotten Password?