DXC Technology Partner

ABAST és l'únic partner a Espanya de DXC Technology, la companyia fruit de la fusió entre la divisió de serveis empresarials de Hewlett Packard Enterprise (HPE) i la consultora CSC. Oferim els serveis IaaS / PAAS de DXC Virtual Private Cloud dins de l'oferta de núvol híbrid multicloud de ABAST.

Sobre DXC Tecnology

DXC Technology neix de la fusió de la divisió de serveis empresarials de Hewlett Packard Enterprise (HPE Enterprise Services) amb la consultora CSC. La nova companyia es posiciona com a proveïdor independent líder en serveis TI a tot el món, ajudant als seus clients a aprofitar el poder de la innovació com a catalitzador cap a l’èxit. Compta amb presència en més de 70 països, 170.000 empleats a nivell mundial, i prop de 6000 clients tant en el sector privat com en el públic. La seva independència tecnològica, experiència global i el suport d’una xarxa de partners com ABAST es combinen per oferir serveis i solucions de nova generació.

ABAST i DXC Technology

ABAST és actualment l’únic partner de DXC a Espanya, i integra serveis de Cloud Virtual (VPC) de la plataforma d’Infraestructures com a Servei (IaaS) professional de DXC dins de l’oferta de Núvol Híbrid Multicloud d’ABAST. DXC VPC ofereix els més alts nivells de disponibilitat, seguretat i rendiment per a aquelles organitzacions que vulguin migrar al cloud les seves aplicacions més crítiques.

cap_cloud_privado_virtual

Cloud Privat Virtual (VPC)


Redueixi l'esforç dedicat a la seva infraestructura TI per centrar-se en el seu negoci. L'ajudem a transformar les seves TI cap a un model de núvol privat virtual basada en la plataforma DXC technology VPC i serveis gestionats de ABAST.

Leer más  >
cap_abast_hybrid_multicloud_4

Núvol híbrid multicloud


Des d'ABAST oferim una completa col·lecció de serveis de núvol públic i núvol privat integrant els serveis d'alguns principals proveïdors de cloud empresarial, com Oracle, Microsoft o DXC Technology, amb serveis propis en el núvol i disseny de núvols privats sobre tecnologies i arquitectures estàndard (VMware, Openstack ...).

Leer más  >