Tecnologies / Certificacions

  • Home
  • Aliances i certificacions

HPE Platinum Partner

ABAST és un dels principals partners de Hewlett Packard Enterprise (HPE) a Espanya i està acreditat com HPE Platinum Partner especialista en Hybrid IT, HPE Pointnext Services i Aruba

Llegir més

Empresa certificada ISO 20000

ABAST està certificat segons la norma ISO / IEC 20000-1: 2018 que especifica els requisits perquè una empresa pugui establir, implementar, mantenir i millorar de manera contínua un sistema de gestió de serveis TI.

Llegir més

HP Amplify Power Services Partner

Des de fa molts anys ABAST és un dels principals partners d’HP a Espanya. Actualment comptem amb la certificació HP Amplify Power Services Partner, la categoria més alta dins de el nou programa de partners HP Amplify, i amb diverses acreditacions com a especialistes: HP Print Services Lifecycle, HP Personal Computing Services Lifecycle, HP Workstations Business Specialist i HP Service Partner Authorized Service Delivery.

Llegir més

Oracle Partner

Oracle i ABAST mantenen una col·laboració de més de 20 anys. Comptem amb més de 60 experts en tecnologia Oracle que sumen més de 140 certificacions oficials. Nombroses acreditacions “Oracle Expertise” i especialitzacions, així com diversos premis rebuts, demostren el nostre alt grau de coneixements i experiència amb la tecnologia i solucions d’Oracle.

Llegir més

Microsoft Partner Gold

ABAST és un dels partners Gold de Microsoft amb més certificacions i per això podem assessorar i oferir-li la cobertura tècnica adequada per a qualsevol projecte relacionat amb solucions Microsoft: Solucions empresarials basades en Dynamics 365, infraestructura / solucions cloud en Azure, desenvolupament sobre plataforma .NET , solucions de productivitat (Office 365), Business Intelligence amb SQL Server i Power BI, gestió d’entorns Windows i virtualització, etc.

Llegir més

Dell Technologies Gold Partner

Com a partner Gold de Dell Technologies podem oferir solucions d’infraestructura TI que s’adaptin a les seves necessitats. Som experts en servidors, emmagatzematge i solucions hiperconvergents Dell EMC

Llegir més

VMware Advanced Partner

ABAST està certificat com VMware Advanced Partner i posseeix una gran experiència en projectes de virtualització basades en les solucions d’aquest fabricant.

Llegir més

Veeam Value-Added Reseller Gold

ABAST distribueix i integra els productes de Veeam orientats a l’optimització de la gestió d’entorns virtualitzats, entre els quals s’inclouen solucions per replicació i gestió del backup, gestió del rendiment, de l’emmagatzematge, generació d’informes de capacitat, etc.

Llegir més

Citrix Partner Gold Solution Advisor

Aquesta certificació avala el coneixement d’ABAST per ser distribuïdor oficial de Citrix i reconeix la seva capacitat i experiència en oferir solucions de publicació d’aplicacions d’alt rendiment, de virtualització d’escriptori o de networking basades en els productes d’aquest fabricant.

Llegir més

Nexica Econocom Certified Partner

ABAST s’ha aliat amb Nexica per oferir serveis empresarials de cloud privat i núvol híbrid amb característiques de seguretat, rendiment, flexibilitat i connectivitat capaços de satisfer els requeriments més exigents.

Llegir més

Qlik Partner

ABAST és partner certificat d’aquest fabricant suec de solucions Business Intelligence, conegut especialment per les seves eines per a Business Discovery

Llegir més

Kofax Platinum Partner

ABAST integra les solucions Kofax, que permeten la captura de documents i el reconeixement de dades per a arxiu electrònic, gestió documental i automatització de processos financers.

Llegir més

Captio Partner

ABAST integra la solució de Captio per a la gestió integral de les despeses de viatge d’empresa (reportar, supervisar, administrar, comptabilitzar). Homologada per l’AEAT.

Llegir més

HCL Software Business Partner

ABAST forma part del canal de partners d’HCL Software en qualitat de Business Partner, i distribueix, presta serveis i desenvolupa solucions basades en solucions d’HCL com Domino / Notes, que fins 2019 formaven part de la cartera d’IBM

Llegir més

IBM Silver Business Partner

ABAST està certificat com IBM Silver Business Partner is’ha especialitzat en les solucions de Business Analytics IBM Cognos i en les solucions de col·laboració IBM Domino / Notes

Llegir més

Empresa registrada a INCIBE

ABAST forma part del Catàleg d’Empreses i Solucions de Ciberseguretat elaborat per l’Institut Nacional de Ciberseguretat d’Espanya (INCIBE), entitat de referència per al desenvolupament de la ciberseguretat i la confiança digital de ciutadans i empreses, especialment en sectors estratègics.

Llegir més

Empresa associada a l’ISMS Forum Spain

ABAST és membre d’ISMS Forum Spain, una xarxa oberta de coneixement que connecta empreses, organismes públics i privats, investigadors i professionals compromesos amb el desenvolupament de la Seguretat de la Informació a Espanya.

Llegir més

Trend Micro Gold Partner

ABAST integra les solucions de Trend Micro en projectes de Seguretat de xarxes corporatives i Internet, tant sobre infraestructures físiques com virtualitzades. La certificació Trend Micro Gold Accredited Partner acredita la nostra capacitat de gestionar projectes molt complexos i oferir la millor assistència tècnica del mercat.

Llegir més

Kaspersky Gold Partner

ABAST forma part del canal de distribuïdors certificats de Kaspersky com Gold Partner. Distribuïm i integrem les solucions de Kaspersky per conscienciació i formació a empleats sobre Ciberseguretat, així com les seves solucions per a protecció contra amenaces en els àmbits d’endpoint i seguretat industrial.

Llegir més

Proficio

ABAST revèn i integra serveis gestionats de detecció i resposta de Proficio com a part de la nostra oferta global de Ciberseguretat 360º

Llegir més

SealPath Partner

ABAST és partner de SealPath, que ofereix a les organitzacions i els seus professionals una forma de mantenir segurs els seus documents crítics allà on es trobin: a l’ordinador, a la seva xarxa corporativa, a la xarxa d’un soci, en el núvol, etc. Fins i tot una vegada que el document ja hagi estat enviat, compartit i estigui fora del perímetre de la seva xarxa corporativa i del control del Departament d’IT.

Llegir més

Tenable

Tenable és el desenvolupador de Nessus, una de les millors solucions d’avaluació de vulnerabilitats estàndard de la indústria per a professionals de la seguretat.

Llegir més

Palo Alto Networks NextWave Innovator Partner

ABAST és partner certificat de Palo Alto Networks, una de les companyies líders en Ciberseguretat. La seva tecnologia per habilitar de forma segura totes les aplicacions i evitar bretxes de seguretat està present en desenes de milers d’organitzacions a tot el món.

Llegir més

Quest Partner

ABAST forma part del programa de partners de Quest i ofereix solucions d’aquest fabricant de programari com Change auditor i InTrust, que disminueixen els riscos de seguretat en segons amb aletes en temps real i enforteix els controls contra canvis no desitjats en Active Directory, fitxers i / o bases de dades SQL

Llegir més

Be12 Partner

ABAST és partner de Be12, una companyia suïssa dedicada a la seguretat i privacitat en el sector corporatiu. Premiada amb el Certificat d’Excel·lència a la Unió Europea, amb una valoració de 9 sobre 10, proporciona una plataforma d’alta seguretat per emmagatzemar i compartir arxius, privacitat corporativa i factor de doble autenticació.

Llegir més

Aruba Silver Partner

ABAST és partner certificat d’Aruba, fabricant líder en solucions Wireless i accés de xarxa de pròxima generació per a l’empresa mòbil.

Llegir més

Cisco Partner

Abast Systems pertany a el programa de partners certificats de Cisco i integra les solucions d’aquest fabricant en projectes de Networking, comunicacions i seguretat.

Llegir més

Check Point Stars Partner

ABAST pertany al programa de partners certificats de Checkpoint i integra les solucions d’aquest fabricant en projectes de Seguretat de xarxes corporatives i Internet.

Llegir més

Radware Select Partner

ABAST pertany al programa Smart Choice Partner de Radware, i distribueix i integra les solucions de balanceig intel·ligent i acceleració en el lliurament d’aplicacions d’aquest fabricant.

Llegir més

Fujitsu Select Expert Partner

ABAST pertany al programa de partners SELECT EXPERT de Fujitsu, amb focus en servidors, solucions d’emmagatzematge primari i segundario (backup), i solucions per a mobilitat i VDI.

Llegir més

Symantec Gold Partner

Com a Symantec Gold Partner oferim solucions de seguretat, emmagatzematge i administració de sistemes per ajudar als nostres clients a administrar la seva informació i protegir-la.

Llegir més

Socomec

ABAST distribueix i integra en els seus projectes de Data Center les solucions SAI de Socomec per garantir la continuïtat i seguretat del subministrament d’energia al centre de dades.

Llegir més

Eaton

ABAST és distribuïdor dels Sistemes d’Alimentació Ininterrompuda (SAI) d’Eaton, que proporcionen protecció davant talls de subministrament o sobretensió elèctrica als sistemes TI allotjats al CPD o en altres ubicacions.

Llegir més

Click Dimensions

ABAST distribueix i integra les solucions de Click Dimensions d’Email Màrqueting i Màrqueting Automation per Microsoft Dynamics CRM

Llegir més

Jet Global Partner

ABAST distribueix i integra les solucions Jet Global per Reporting i Business Analytics en Microsoft Dynamics Business Central, Microsoft Dynamics NAV i altres ERPs de Microsoft

Llegir més

Registration

Forgotten Password?