Tecnologies / Certificacions

  • Home
  • Aliances i certificacions

Oracle Partner

Oracle i ABAST mantenen una col·laboració de més de 20 anys. Comptem amb més de 60 experts en tecnologia Oracle que sumen més de 140 certificacions oficials. Nombroses acreditacions “Oracle Expertise” i especialitzacions, així com diversos premis rebuts, demostren el nostre alt grau de coneixements i experiència amb la tecnologia i solucions d’Oracle.

Llegir més

HPE Gold Partner

ABAST és un dels principals partners de Hewlett Packard Enterprise (HPE) a Espanya i està acreditat com a HPE Gold Partner especialista en Hybrid IT, HPE Pointnext Services i Aruba

Llegir més

HP Amplify Power Services Partner

Des de fa molts anys ABAST és un dels principals partners d’HP a Espanya. Actualment comptem amb la certificació HP Amplify Power Services Partner, la categoria més alta dins de el nou programa de partners HP Amplify, i amb diverses acreditacions com a especialistes: HP Print Services Lifecycle, HP Personal Computing Services Lifecycle, HP Workstations Business Specialist i HP Service Partner Authorized Service Delivery.

Llegir més

Microsoft Solutions Partner

ABAST és un dels partners de Microsoft amb més certificacions a Espanya i podem assessorar-vos i oferir-vos els serveis adequats per a qualsevol projecte relacionat amb solucions Microsoft: Solucions empresarials basades en Dynamics 365, solucions de productivitat i col·laboració amb Microsoft 365, business intelligence amb Power BI, infraestructura/solucions cloud a Azure, desenvolupament sobre Power Platform o .NET, gestió d’entorns Windows i virtualització, etc.

Llegir més

Dell Technologies Platinum Partner

Com a partner Platinum de Dell Technologies us podem oferir solucions d’infraestructura TI que s’adaptin a les vostres necessitats. Som experts en servidors, emmagatzematge i solucions hiperconvergents Dell EMC

Llegir més

Citrix Partner Gold Solution Advisor

Aquesta certificació avala el coneixement d’ABAST per ser distribuïdor oficial de Citrix i reconeix la seva capacitat i experiència en oferir solucions de publicació d’aplicacions d’alt rendiment, de virtualització d’escriptori o de networking basades en els productes d’aquest fabricant.

Llegir més

UiPath Partner

ABAST és partner d’UiPath, líder mundial en solucions RPA (Robotic Process Automation), la tecnologia que ha revolucionat l’automatització de processos manuals i repetitius a les organitzacions.

Llegir més

Veeam Value-Added Reseller Gold

ABAST distribueix i integra els productes de Veeam orientats a l’optimització de la gestió d’entorns virtualitzats, entre els quals s’inclouen solucions per replicació i gestió del backup, gestió del rendiment, de l’emmagatzematge, generació d’informes de capacitat, etc.

Llegir més

Nutanix Authorized Partner

ABAST forma part del canal de partners de Nutanix distribuint i integrant les seves soluciones per Infraestructura Hiperconvergent (HCI). Solucions que permeten construïr centres de dades definits per software ràpids, eficients i altament escalables i gestionar recurssos i aplicacions en núvols privats i híbrids.

Llegir més

GLPI Network Silver Partner

ABAST és revenedor autoritzat i integrador de GLPI Network, la versió professional de GLPI, actualment en qualitat de GLPI Network Silver Partner. Com a tal, implantem aquesta solució Open source que és una de les preferides en el mercat per a la gestió dels serveis i els actius TI d’una organització.

Llegir més

SERES Tech & Trust Partner

ABAST comercializa e integra la solución e-Factura de SERES, la plataforma de factura electrónica líder en España, conectada con todas las Administraciones públicas y con miles de empresas de todos los sectores, y a la que complementa con soluciones propias y de terceros para la automatización de la gestión de facturas y cuentas a pagar.

Llegir més

SERES Tech & Trust Partner

ABAST comercialitza i integra la solució e-Factura de SERES, la plataforma de factura electrònica líder a Espanya, conectada amb totes les Administracions públiques i amb milers d’empreses de tots els sectors i, a la que complementa amb solucions pròpies i de tercers per l’automatització de la gestió de factures i comptes a pagar.

Llegir més

Empresa certificada ISO 20000

ABAST està certificat segons la norma ISO / IEC 20000-1: 2018 que especifica els requisits perquè una empresa pugui establir, implementar, mantenir i millorar de manera contínua un sistema de gestió de serveis TI.

Llegir més

Certificació de conformitat amb l’ENS

ABAST ha categoritzat, implantat i auditat el seu sistema de gestió de la seguretat d’acord amb la normativa definida per l’Esquema Nacional de Seguretat, i ha obtingut el certificat de conformitat amb l’ENS en categoria mitjana

Llegir més

Proveïdor TIC de Confiança de la Cambra de Comerç de Barcelona

ABAST forma part del programa de Proveïdors TIC de Confiança impulsat per Cambra Digital, l’àrea de la Cambra de Comerç de Barcelona que té com a objectiu impulsar la transformació digital a les empreses. ABAST i Cambra Digital col·laboren en la difusió d’informació i accés a solucions i serveis que permetin a les empreses dur a terme els seus plans de transformació digital dins de les organitzacions.

Llegir més

Proveïdor Tecnològic Homologat de Cambra de Madrid

ABAST és Proveïdor Tecnològic Homologat de la Cambra d’Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Madrid, dins del seu programa TIC Negocis, una iniciativa de la Cambra de Madrid que té com a objectiu ajudar les empreses madrilenyes al procés de transformació digital, incorporant les noves tecnologies en el model de negoci i en els processos amb clients, amb proveïdors o interns.

Llegir més

SAP Partner

ABAST és especialista en les solucions SAP per Business Intelligence (BI), Business Analytics (BA), EPM, EIM i bases de dades. Està també acreditat com a Partner Center of Expertise en SAP Business Objects.

Llegir més

Empresa registrada a INCIBE

ABAST forma part del Catàleg d’Empreses i Solucions de Ciberseguretat elaborat per l’Institut Nacional de Ciberseguretat d’Espanya (INCIBE), entitat de referència per al desenvolupament de la ciberseguretat i la confiança digital de ciutadans i empreses, especialment en sectors estratègics.

Llegir més

Qlik Partner

ABAST és partner certificat d’aquest fabricant suec de solucions Business Intelligence, conegut especialment per les seves eines per a Business Discovery

Llegir més

Trend Micro Gold Partner

ABAST integra les solucions de Trend Micro en projectes de Seguretat de xarxes corporatives i Internet, tant sobre infraestructures físiques com virtualitzades. La certificació Trend Micro Gold Accredited Partner acredita la nostra capacitat de gestionar projectes molt complexos i oferir la millor assistència tècnica del mercat.

Llegir més

Tenable

Tenable és el desenvolupador de Nessus, una de les millors solucions d’avaluació de vulnerabilitats estàndard de la indústria per a professionals de la seguretat.

Llegir més

Kofax Titanium Partner

ABAST és partner Titanium de Kofax, la categoria més alta del seu programa de canal, i integra les solucions Kofax que permeten la captura de documents, el reconeixement de dades per a fitxer electrònic i l’automatització de processos financers.

Llegir més

Quest Partner

ABAST forma part del programa de partners de Quest i ofereix solucions d’aquest fabricant de programari com Change auditor i InTrust, que disminueixen els riscos de seguretat en segons amb aletes en temps real i enforteix els controls contra canvis no desitjats en Active Directory, fitxers i / o bases de dades SQL

Llegir més

Captio Partner

ABAST integra la solució de Captio per a la gestió integral de les despeses de viatge d’empresa (reportar, supervisar, administrar, comptabilitzar). Homologada per l’AEAT.

Llegir més

HCL Software Business Partner

ABAST forma part del canal de partners d’HCL Software en qualitat de Business Partner, i distribueix, presta serveis i desenvolupa solucions basades en solucions d’HCL com Domino / Notes, que fins 2019 formaven part de la cartera d’IBM

Llegir més

Grupo Castilla Silver Plus Partner

ABAST pertany al programa Silver Plus de Grupo Castilla com a Partner autoritzat per a la comercialització i acompanyament en la implantació de la seva solució Omne RH Cloud a Dynamics 365 Business Central. L’única solució de nòmines i recursos humans a SaaS desenvolupada amb tecnologia Microsoft a Espanya.

Llegir més

VMware Select Partner

ABAST està certificat com a VMware Select Partner i té una gran experiència en projectes de virtualització basades en les solucions d’aquest fabricant.

Llegir més

LS Express Certified Partner

ABAST és partner de LS Retail per a les solucions LS Express, un software de punt de venda que amplia les capacitats de Microsoft Dynamics 365 Business Central en afegir funcionalitats per a comerços detallistes

Llegir més

Signaturit Reseller Partner

ABAST és Reseller Partner de SIGNATURIT, la solució líder a Europa per a la signatura electrònica de documents. Una eina àgil, que permet optimitzar els processos de signatura i aprovació garantint el compliment normatiu, i que es pot integrar fàcilment amb el programari de gestió (ERP/CRM) existent a la vostra empresa.

Llegir més

Jet Global Partner

ABAST distribueix i integra les solucions Jet Global per Reporting i Business Analytics en Microsoft Dynamics Business Central, Microsoft Dynamics NAV i altres ERPs de Microsoft

Llegir més

Click Dimensions

ABAST distribueix i integra les solucions de Click Dimensions d’Email Màrqueting i Màrqueting Automation per Microsoft Dynamics CRM

Llegir més

IBM Silver Business Partner

ABAST està certificat com IBM Silver Business Partner is’ha especialitzat en les solucions de Business Analytics IBM Cognos i en les solucions de col·laboració IBM Domino / Notes

Llegir més

Empresa associada a l’ISMS Forum Spain

ABAST és membre d’ISMS Forum Spain, una xarxa oberta de coneixement que connecta empreses, organismes públics i privats, investigadors i professionals compromesos amb el desenvolupament de la Seguretat de la Informació a Espanya.

Llegir més

Kaspersky Gold Partner

ABAST forma part del canal de distribuïdors certificats de Kaspersky com Gold Partner. Distribuïm i integrem les solucions de Kaspersky per conscienciació i formació a empleats sobre Ciberseguretat, així com les seves solucions per a protecció contra amenaces en els àmbits d’endpoint i seguretat industrial.

Llegir més

Palo Alto Networks NextWave Innovator Partner

ABAST és partner certificat de Palo Alto Networks, una de les companyies líders en Ciberseguretat. La seva tecnologia per habilitar de forma segura totes les aplicacions i evitar bretxes de seguretat està present en desenes de milers d’organitzacions a tot el món.

Llegir més

CYREBRO Official Partner

L’àrea de Ciberseguretat d’ABAST amplia la seva oferta de SOC i SIEM as a Service a través de la seva aliança amb CYREBRO i distribueix la seva solució com a part de l’Oficina Tècnica de Seguretat d’ABAST.

Llegir més

Proficio

ABAST revèn i integra serveis gestionats de detecció i resposta de Proficio com a part de la nostra oferta global de Ciberseguretat 360º

Llegir més

Symantec Gold Partner

Com a Symantec Gold Partner oferim solucions de seguretat, emmagatzematge i administració de sistemes per ajudar als nostres clients a administrar la seva informació i protegir-la.

Llegir més

Socomec

ABAST distribueix i integra en els seus projectes de Data Center les solucions SAI de Socomec per garantir la continuïtat i seguretat del subministrament d’energia al centre de dades.

Llegir més

Check Point Stars Partner

ABAST pertany al programa de partners certificats de Checkpoint i integra les solucions d’aquest fabricant en projectes de Seguretat de xarxes corporatives i Internet.

Llegir més

Be12 Partner

ABAST és partner de Be12, una companyia suïssa dedicada a la seguretat i privacitat en el sector corporatiu. Premiada amb el Certificat d’Excel·lència a la Unió Europea, amb una valoració de 9 sobre 10, proporciona una plataforma d’alta seguretat per emmagatzemar i compartir arxius, privacitat corporativa i factor de doble autenticació.

Llegir més
Aruba Silver Partner Solution Provider

Aruba Silver Partner

ABAST és partner certificat d’Aruba, fabricant líder en solucions Wireless i accés de xarxa de pròxima generació per a l’empresa mòbil.

Llegir més

Cisco Partner

Abast Systems pertany a el programa de partners certificats de Cisco i integra les solucions d’aquest fabricant en projectes de Networking, comunicacions i seguretat.

Llegir més

Registration

Forgotten Password?