• Home
 • Alianzas
 • Oracle Partner

Oracle Partner

Oracle i ABAST mantenen una col·laboració de més de 20 anys. Comptem amb més de 60 experts en tecnologia Oracle que sumen més de 140 certificacions oficials. Nombroses acreditacions “Oracle Expertise” i especialitzacions, així com diversos premis rebuts, demostren el nostre alt grau de coneixements i experiència amb la tecnologia i solucions d’Oracle.

Certificacions sota el nou programa de partners d'Oracle

Modernized OPN, el nou programa de partners que oracle ha posat en marxa el 2020, utilitza com a denominació única la d’Oracle Partner, abolint l’antiga classificació dels partners en categories (Silver, Gold, Platinum …). Una altra novetat de l’programa és que proporciona l’opció d’escollir entre quatre camins diferents en funció de l’enfocament de negoci i coneixements de cada partner. ABAST està present ja en tres d’aquests tracks:

 • Cloud Sell: per a partners que revenen tecnologia d’Oracle Cloud
 • Cloud Service: per a partners que implementen, despleguen i administren serveis d’Oracle Cloud
 • License & Hardware: per a partners que construeixen, proveeixen serveis o venen llicències de programari o productes de maquinari d’Oracle.

I, dins d’aquest nou programa, la forma que té el partner de demostrar les seves habilitats, experiència i coneixements són les certificacions denominades “Expertise”, evolució de les “Especialitzacions” de l’antic programa d’Oracle. Actualment ABAST compta amb aquestes certificacions:

Cloud – Sell Track Expertises:

 • Oracle Cloud Platform

Cloud – Service Track Expertises:

 • Oracle Cloud Platform Data Management
 • Microsoft Applications to Oracle Cloud
 • Oracle Database to Oracle Cloud
 • Oracle Cloud Platform Integration
 • Oracle Cloud Platform Business Analytics

License & Hardware Track Expertises:

 • Service: Oracle Database
 • Service: Oracle WebLogic Server 12c
 • Service: MySQL 8
 • Sell: Oracle Exadata Database Machine
 • Sell: Oracle Zero Data Loss Recovery Appliance
 • Sell: Oracle Private Cloud Appliance
 • Sell: Oracle E-Business Suite
 • Sell: Oracle CRM On Demand
 •  Sell: Oracle Java SE Subscription to Public Sector
 • Sell: MySQL 8
 • Sell: Oracle Solaris
 • Sell: Oracle x86 Systems
 • Sell: Oracle SPARC Series
 • Sell: NAS Storage
 • Sell: StorageTek Tape Storage

Solucions i serveis per a tot el stack tecnològic Oracle, on-premise i cloud

Com Oracle Partner, des d’ABAST treballem per ajudar als nostres clients a resoldre les seves necessitats de negoci mitjançant l’ús de les tecnologies i solucions Oracle que més s’adeqüen a cada necessitat particular. Posem a la seva disposició el nostre know-how per oferir-li solucions globals amb un ampli valor afegit, tant en el núvol com on-premise.

Dins de l’equip de més de 400 professionals que formen ABAST, comptem amb més de 60 experts en tecnologia Oracle que acrediten més de 140 certificacions oficials. Mantenim amb Oracle una estreta col·laboració des de fa més de 20 anys i hem aconseguit 27 Expertise Oracle (14 de solucions i 13 de serveis) dins el nou programa de partners d’Oracle, Modernized OPN, així com també 18 Especialitzacions Oracle (3 de Cloud Services, 1 de Aplicacions. 7 de Bases de Dades, 2 de Middleware, 2 de Engineered Systems i 2 d’Server and Storage Systems) en l’anterior programa, en què estàvem acreditats com Oracle Platinum Partner, quedant així clarament contrastat nostre alt grau de coneixements i experiència en totes aquestes àrees. A més, aquests últims anys ABAST ha estat guardonat per la seva excel·lent tasca en projectes sobre Oracle Cloud, sent mereixedor de l’ Oracle Partner of the Year 2017: Infrastucture as a Service, l’ Oracle Partner of the Year 2018: Cloud Implementation Excellencei l’ Oracle Partner of the Year 2019: Autonomous Database.

Entre els nostres serveis i solucions relacionades amb Oracle destaquem

 • Disseny de l’arquitectura, implantació, manteniment i optimització de bases de dades basades en Oracle Database. Tant en el núvol (Oracle Database Cloud, Oracle Exadata Cloud),com en sistemes optimitzats(Oracle Exadata, ODA…) o sobre infraestructures on-premise estàndard. Evolució cap a bases de dades autogestionades Oracle Autonomuous Database.
 • Disseny, integració o modernització d’aplicacions empresarials en entorn web, desenvolupament d’aplicacions mòbils i altres solucions a mida amb eines de desenvolupament Oracle (JDeveloper, ADF, APEX, Forms…) o directament sobre Oracle Cloud Platform, que permet el desenvolupament d’aplicacions natives al núvol amb un cost reduït i escurçant el time-to-market.
 • Desenvolupament de chatbots intel·ligents i assistents digitals amb Oracle Digital Assistant (abans Oracle Intelligent Bots)
 • Projectes d’integració amb Oracle Service Bus, Oracle SOA Suite, Oracle Mobile Cloud Service
 • Consultoria, arquitectura, serveis de transició i transformació d’infraestructures IT cap al núvol, i serveis gestionats d’administració i manteniment d’entorns IaaS sobre Oracle Cloud Infraestructure (OCI).
 • Projectes de Business Intelligence / Business Analytics / Big Data / Machine Learning sobre plataforma Oracle Analytics Cloud o amb eines com Oracle Warehouse Builder (OWB), Oracle Data Integrator (ODI), Oracle Business Ingtelligence Enterprise Edition (OBIEE) i Oracle Data Visualization.
 • Lift & Shift d’Oracle E-Business Suite (EBS) cap a Oracle Cloud i serveis de manteniment per a Oracle EBS.

SOLUCIONS I SERVEIS DESTACATS

Oracle Cloud

Com Oracle Platinum Partner certificat per Cloud, ABAST posa a la seva disposició la completa oferta de serveis IaaS, PaaS i SaaS de la plataforma Oracle Cloud, així com els serveis de disseny, implementació i suport necessaris per a la seva posada en marxa i correcte funcionament.

Llegir més
Oracle Cloud@Customer

Oracle Cloud@Customer porta al seu centre de dades la cartera completa d’infraestructura de núvol públic i serveis de núvol totalment gestionats d’Oracle i aplicacions SaaS d’Oracle Fusion. Permet executar aplicacions més ràpid i reduir costos amb les mateixes prestacions d’alt rendiment, operacions autònomes i preus de subscripció de baix cost d’Oracle Cloud Infrastructure.

Llegir més
Oracle Autonomous Database

Oracle recorre al machine learning i l’automatització per revolucionar la gestió de dades amb la introducció de la primera base de dades autònoma de el món, que ofereix autogestió per incrementar l’estalvi en costos d’administració i millorar la seguretat i el rendiment.

Llegir més
Oracle Engineered Systems

Els sistemes d’enginyeria preintegrats d’Oracle permeten reduir els costos i la complexitat de les infraestructures informàtiques mentre s’augmenta la productivitat i el rendiment. Han estat optimitzats per aconseguir nivells de rendiment empresarial extraodinaris.

Llegir més
Oracle Exadata

Oracle Exadata està dissenyada per a ser la plataforma de major rendiment i disponibilitat per a Oracle Database. Permet disminuir els costos fins a un 40% i facilita el procés de transformació digital tant on-premise, com en el núvol. La velocitat d’execució amb Oracle Exadata arriba a ser fins a 3 vegades més ràpida que la resta de solucions.

Llegir més
Oracle Database Appliance (ODA)

Oracle Database Appliance és un paquet completament integrat de software, computació, xarxes i emmagatzematge que s’ha optimitzat i dissenyat per oferir rendiment i escala per a les seves aplicacions i bases de dades d’Oracle. Redueix la complexitat, estalvia temps i li permet començar a operar amb més rapidesa.

Llegir més
Oracle Database

Podem assessorar-lo sobre les diferents edicions, opcions i productes relacionats, oferir-li una sèrie de serveis experts per ajudar a treure el major partit a les seves bases de dades Oracle i donar resposta a les necessitats de la seva organització pel que fa a disponibilitat i seguretat de les seves dades.

Llegir més
Oracle Database Cloud Migration

La base de dades Oracle és una de les bases de dades que major fiabilitat donen i que garanteixen un alt nivell de robustesa. Una de les tendències tecnològiques de l’actualitat és ubicar els diferents sistemes en el Cloud, perseguint una major flexibilitat i la reducció dels costos d’administració.

Llegir més
Oracle Fusion Middleware

Oracle Fusion Middleware és una plataforma d’innovació que ofereix un enfocament complet, obert i integrat per diverses tecnologies socials, mòbils i del núvol. Permet crear i utilitzar aplicacions empresarials àgils i intel·ligents, i a el mateix temps potenciar el màxim l’eficàcia informàtica.

Llegir més
Oracle E-Business Suite

Oracle E-Business Suite l’ajuda a prendre decisions empresarials sustentades en fets, a millorar les operacions empresarials i tots els seus processos de negoci reduint a més les despeses. Tot des d’un sistema dissenyat amb una estructura d’informació unificada i totalment integrada.

Llegir més
Oracle Intelligent Bots
Customer Service Chatbot

Les empreses necessiten oferir canals àgils de comunicació als seus clients perquè puguin gestionar els seus serveis de forma senzilla. Per a això cada vegada és més freqüent l’ús de chatbots per a plataformes estàndard de missatgeria i web, que permeten als clients accedir als seus serveis a qualsevol hora i en qualsevol lloc a través dels seus dispositius mòbils.

Llegir més
IT Help Desk Chatbot

Atendre les consultes dels usuaris comporta una inversió en temps molt elevada per part de l’equip d’IT. L’ús d’un chatbot que doni una resposta automatitzada a les consultes més recurrents o que pugui gestionar algunes incidències senzilles típiques, com la recuperació de contrasenyes, li servirà per descarregar de treball al seu equip de suport.

Llegir més

Premis Oracle

ABAST ha aconseguit diverses vegades el reconeixement d’Oracle com a partner destacat:

2003 – Premi a l’Millor Partner d’Oracle e-Business Suite a Espanya

2007 – Oracle EMEA Partner Award for Customer Success

2017 – Oracle Partner of the Year: Infrastructure as a Service

2018 – Oracle Partner of the Year: Cloud Implementation Excellence

2019 – Oracle Partner of the Year: Oracle Autonomous Database

2019 – Oracle Partner of the Year: Oracle Database Appliance (ODA) per a AbastSPI

premio_oracle_2003

Oracle Partner of the Year 2017: Infrastructure as a Service

Abast_OraclePartnerDay2017_premio_02

Oracle Partner of the Year 2018:
Cloud Implementation Excellence

IMG-20181120-WA0003_r1

Oracle Partner of the Year 2019: Oracle Autonomous Database

ORACLE_OPEF_POWER OF TOGETHER_19_ABAST_07

Oracle Partner of the Yea 2019r: Oracle Database Appliance (AbastSPI)

ORACLE_OPEF_POWER OF TOGETHER_19_ABAST_06

Certificacions en l'antic programa de partners d'Oracle

Abans de canviar el 2020 a el nou programa de de partners d’Oracle, Modernized OPN, ABAST estava certificat com Oracle Platinum Partner i comptava amb 18 especialitzacions en diferents tecnologies i solucions Oracle. Pertanyia, així mateix, a el programa Oracle PartnerNetwork Cloud, que reconeix als partners amb habilitats i competències per oferir les solucions en el núvol d’Oracle.

Cloud

La Especialització en Oracle Oracle Cloud Infrastructure (OCI) acredita els partners que han demostrat un alt coneixement de les solucions i serveis inclosos a la plataforma IaaS d’Oracle, així com experiència i un bon acompliment en els projectes realitzats.

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) combina en única oferta els beneficis típics del núvol pública (“on-demand”, autoservei, escalabilitat, pagament per ús, etc.) amb aquells normalment associats amb els entorns “on-premise”, com a govern , predictibilitat i control. Inclou serveis de contenidor, prestacions natives, xarxa, emmagatzematge i capacitat de computació.

ABAST ha estat premiat en 2018 amb l’Oracle Partner of the Year: Cloud Implementation Excellence.

L’especialització d’Oracle Infrastructure as a Service reconeix als partners associats que són competents en la venda i implementació de solucions d’infraestructura com a Servei (IaaS) d’Oracle.

Oracle IaaS ofereix un conjunt de capacitats d’infraestructura central, com computació i emmagatzematge flexibles, que li permet implementar i administrar qualsevol càrrega de treball al núvol.

ABAST ha estat premiat per Oracle com a millor partner d’Espanya a Infrastructure as a Service el 2017.

La Especialització en Oracle Mobile Cloud Service Specialist acredita a els partners que han demostrat competència en la venda, implementació i desarrollo de els solucions Mobile Cloud Service d’Oracle. Aquesta especialització abasta diferents punts com back-end per a dispositius mòbils, funcionalitats de la plataforma, connectors, APIs personalitzades, analítica i gestió.

Per aconseguir aquesta especialització, ABAST ha hagut de demostrar també experiència en projectes desenvolupats sobre aquesta plataforma.

Database

L’especialització d’Oracle Database reconeix ABAST com a expert en implementar i / o desenvolupar solucions d’Oracle Database

Oracle Database lliura un servei de major qualitat al crear clústers i consolidar bases de dades d’aplicacions empresarials en núvols privats més ràpides, fiables i escalables; maximitzar la disponibilitat i eliminar la redundància de centres de dades inactius; accelerar el rendiment mitjançant la compressió de dades en particions d’emmagatzematge de baix cost; protegint de manera segura la informació, facilitant el compliment, duplicant la productivitat de DBA i reduint el risc de canvi.

Les especialitzacions d’Oracle Real Application Clusters 12c i 11g reconeixen l’habilitat de ABAST per vendre, implementar i desenvolupar solucions basades en Oracle Real Application Clusters.

Oracle Real Application Clusters (Oracle RAC), amb Oracle Database Enterprise Edition, permet que una sola base de dades s’executi en una agrupació de servidors amb un nivell insuperable de tolerància a fallades, rendiment i escalabilitat sense necessitat de cap canvi en les aplicacions. Oracle RAC ofereix: disponibilitat permanent, escalabilitat sota demanda, flexibilitat, menors costos, major acompliment i grid computing.

La Especialització Oracle Database Performance Tuning reconeix als partners especialistes en oferir serveis o solucions tecnològiques d’Ajust i Rendiment per a Oracle Database.

Els nostres serveis de Performace Tuning d’Oracle Database automatitzen el monitoratge i la recopilació de dades, la solució de problemes de rendiment i l’anàlisi per identificar la font dels problemes, i proporciona recomanacions d’accions correctives i ajustos que puguin controlar-se i executar-se. Ajustem les seves bases de dades d’Oracle per obtenir un rendiment òptim.

La Especialització d’Oracle Enterprise Manager 12c reconeix ABAST com a expert en vendre, implementar i / o desenvolupar solucions amb Oracle Enterprise Manager 12c.

La tecnologia Enterprise Manager permet als administradors, consultors, gestors de centres de dades, desenvolupadors i altres reduir la complexitat i augmentar l’eficiència a través d’aplicacions insuperables per a les capacitats de supervisió i gestió per a Oracle stack. La línia de productes Enterprise Manager ofereix una solució de gestió empresarial completa, integrada i basada en el negoci per a ambients híbrids, en núvol o tradicionals.

La Especialització MySQL reconeix als partners que són competents en la venda, implementació i / o desenvolupament de solucions basades en MySQL.

La base de dades MySQL té el conjunt més complet de funcions avançades i eines d’administració per assolir els nivells més alts de escalabilitat, seguretat, fiabilitat i disponibilitat. L’especialització MySQL distingeix els partners capaços de dominar les característiques integrals de la millor base de dades de codi obert de l’mercat.

Engineered Systems

La Especialització d’Oracle Exadata Database Machine reconeix l’habilitat d’ABAST i la seva provada experiència per vendre i implementar aquests equips.

Oracle Exadata proporciona una infraestructura de el més alt rendiment i disponibilitat per a Oracle Database en execució, ja sigui les seves instal·lacions, en Oracle Cloud, o en una combinació de tots dos. L’arquitectura d’Oracle Exadata compta amb un disseny d’escala amb servidors i emmagatzematge intel·ligent estàndard de la indústria, que inclouen tecnologia flash d’avantguarda i una estructura interna InfiniBand d’alta velocitat. Aquesta arquitectura proporciona Oracle Database un 100% de portabilitat de les seves instal·lacions a Oracle Public Cloud i viceversa.

L’especialització Oracle Database Appliance (ODA) demostra la capacitat de ABAST per vendre, implementar i desenvolupar solucions basades en sistemes integrats dissenyats i optimitzats especialment per a la base de dades d’Oracle.

Les solucions Oracle Database Appliance simplifiquen el desplegament, manteniment i suport de solucions de bases de dades en organitzacions de totes les mides. Aquests dispositius integren recursos de programari, còmput, emmagatzematge i connectivitat per proporcionar serveis de base de dades a un ampli rang d’aplicacions OLTP o de data warehouse.

Middleware

La Especialització Oracle WebLogic Server 12c reconeix a ABAST com a partner especialista amb experiència i coneixements demostrats en aquesta plataforma de desenvolupament d’aplicacions empresarials.

Oracle WebLogic Server 12c és el servidor d’aplicacions n ° 1 de l’món, tant per a entorns convencionals com de núvol. Oracle WebLogic permet crear aplicacions d’avantguarda en una plataforma de núvol per a solucions de missió crítica, simplifica les operacions gràcies a la seva administració de núvol nativa, i accelera el llançament de noves aplicacions amb la seva moderna plataforma de desenvolupament i a multitud d’eines integrades.

La Especialització Oracle Oracle Application Development Framework 12c acredita que ABAST posseeix una sòlida base conceptual i experiència pràctica en el desenvolupament i implementació d’aplicacions utilitzant Oracle ADF 12c.

Aquesta certificació en ADF 12c avala la capacitat d’ABAST per crear i utilitzar un model de dades amb ADF Business Components, crear components d’interfícies d’usuari de dades, definir fluxos de tasques, validar les entrades dels usuaris, respondre a esdeveniments d’aplicació, implementar capacitats transaccionals i implementar seguretat.

L’especialització Oracle Java Platform Standard Edition 8 reconeix ABAST com a partner competent i amb experiència comprovada en el desenvolupament de solucions Java SE 8.

Java Platform, Standard Edition 8 permet desenvolupar i implementar aplicacions Java en equips d’escriptori i servidors, així com en l’exigent entorn integrat d’avui. Els temes coberts en aquesta especialització inclouen treballar amb tipus de dades de Java, utilitzar operadors i construccions de decisió, crear i utilitzar arranjaments, usar construccions de bucle, treballar amb encapsulació de mètodes, manejar excepcions, treballar amb classes seleccionades de Java API, etc .

Servers & Storage Systems

La Especialització Oracle WebLogic Server 12c reconeix a ABAST com a partner especialista amb experiència i coneixements demostrats en aquesta plataforma de desenvolupament d’aplicacions empresarials.

Oracle WebLogic Server 12c és el servidor d’aplicacions n ° 1 de l’món, tant per a entorns convencionals com de núvol. Oracle WebLogic permet crear aplicacions d’avantguarda en una plataforma de núvol per a solucions de missió crítica, simplifica les operacions gràcies a la seva administració de núvol nativa, i accelera el llançament de noves aplicacions amb la seva moderna plataforma de desenvolupament i a multitud d’eines integrades.

La Especialització Oracle Oracle Application Development Framework 12c acredita que ABAST posseeix una sòlida base conceptual i experiència pràctica en el desenvolupament i implementació d’aplicacions utilitzant Oracle ADF 12c.

Aquesta certificació en ADF 12c avala la capacitat d’ABAST per crear i utilitzar un model de dades amb ADF Business Components, crear components d’interfícies d’usuari de dades, definir fluxos de tasques, validar les entrades dels usuaris, respondre a esdeveniments d’aplicació, implementar capacitats transaccionals i implementar seguretat.

Applications

La Especialització en Oracle E-Business Suite (EBS) Financial Management reconeix ABAST com a partner d’Oracle competent per vendre, implementar i / o desenvolupar mòduls de EBS Financial Management.

Oracle E-Business Suite Financial Management optimitza i automatitza els processos de negocis financers per a la intel·ligència de negocis diària en totes les aplicacions empresarials. Permet una millora les operacions, redueix els costos i proporciona informació que fomenta una millor presa de decisions.

VEGI TAMBÉ

Notícies relacionades

ABAST amplia les seves certificacions a Serveis d'Oracle Cloud amb una Nova Expertise
Jornada empresarial “Cloud + Intel·ligència Artificial: Innovació i competitivitat a l'entorn empresarial”, organitzada per elEconomista i Oracle
ABAST aconsegueix 7 noves certificacions Oracle Expertise
ABAST, primer partner Oracle a Europa que aconsegueix l'especialització Microsoft Applications to Oracle Cloud
ABAST aconsegueix 24 expertises en el nou programa de partner d'Oracle

Casos d'èxit relacionats

Registration

Forgotten Password?