Noticias

Bella Aurora enriqueix la cura i l’atenció al client amb la gestió unificada de tots els seus canals de comunicació

Bella Aurora Labs, líder al sector de la cosmètica espanyola, es converteix en un referent en transformació digital dins del seu sector gràcies al desplegament d'una solució omnicanal basada en Microsoft Dynamics 365 Omnichannel i Power Platform. Les agents dels seus departaments de Customer Care i Customer Service tenen ara una visió 360 º de les consumidores i eines que faciliten la interacció i el seguiment de cada cas o conversa establerta a xarxes socials, xats, WhatsApp, telefonia, correu electrònic……
Leer Mas

ABAST premiat als Rittal Partner Awards 2021

ABAST ha estat premiat per Rittal a l'edició dels seus Rittal Partner Awards 2021 en reconeixement als projectes d'alt nivell desenvolupats amb les solucions per a IT d'aquest fabricant i al seu creixement estratègic com a partner. Una mostra més de la sinergia entre ABAST i Rittal ES per abordar projectes de construcció o millora de Data Centers privats i de solucions CPD modulars per a l'extrem o delegacions.
Leer Mas

ABAST, al TN de TV3 com a exemple del teletreball post-pandèmia

Fa uns dies ABAST va aparèixer en un reportatge de les notícies de TV3 en el qual s'analitzava la volta a normalitat a les oficines i com algunes empreses com la nostra han aplicat mesures perquè qui ho desitgi pugui seguir teletreballant diversos dies a la setmana.
Leer Mas

ABAST és patrocinador de la Jornada sobre Transformació Digital a les Organitzacions Sanitàries

ABAST és un dels patrocinadors de la Jornada sobre Transformació Digital a les Organitzacions Sanitàries impulsada per la Fundació Salut Empordà i que tindrà lloc el 18 de novembre a Figueres i que també es podrà seguir en streaming.
Leer Mas

Noves certificacions ISO20000 i ISO 14001 d’ABAST

El passat mes de juliol ABAST va completar amb èxit les auditories que validen la seva certificació en l'estàndard ISO / IEC 20000 de gestió i qualitat dels serveis TI i en la norma ISO / IEC 14001 de sistemes de gestió ambiental. Aquestes certificacions s'uneixen a les que ja posseïa des de fa anys d'ISO/IEC 9001 i ISO/IEC 27001
Leer Mas

ABAST rep un premi Ingram Micro Cloud Partner de 2021

Ingram Micro Cloud ha guardonat a ABAST amb el premi Ingram Micro Cloud Partner Award per 2021 en la categoria Marketplace Growth Partner of the Year, en reconeixement a la seva capacitat per oferir potents solucions cloud i impulsar la transformació digital de l'usuari final.
Leer Mas

ABAST aconsegueix la categoria Gold com Citrix Partner

L'esforç en certificació de l'equip tècnic de l'àrea de Sistemes d'ABAST i l'augment de vendes i projectes desenvolupats sobre tecnologia Citrix, ha permès que aquest 2021 la companyia aconseguís el nivell de Citrix Gold Partner dins el programa Citrix Solution Advisor.
Leer Mas

ABAST aconsegueix 7 noves certificacions Oracle Expertise

En el que portem d'any, ABAST ha aconseguit 7 noves Oracle Expertise en els traks de Cloud Services i License & Hardware. Amb aquestes noves certificacions com a especialista ABAST suma actualment 26 Oracle Expertise dins l'àrea regional d'Iberia, el que el converteix en un dels partners Oracle amb més certificacions dins d'aquesta regió.
Leer Mas

ABAST aconsegueix dues noves competències Microsoft en integració i aplicacions de negoci en el núvol

En els últims mesos, i gràcies a l'esforç en formació i certificació del nostre equip tècnic, ABAST ha aconseguit sumar dues noves competències Microsoft: Gold Application Integration i la Silver Cloud Business Applications. Amb elles, el nombre d'especialitzacions Microsoft que acredita ABAST ascendeix fins a 14 competències, 11 d'elles Gold i 3 Silver.
Leer Mas

ABAST, un any més en el Rànquing de Líders del Sector TIC a Espanya

La companyia apareix de nou en el llistat de les empreses tecnològiques més importants que elabora la revista Computing Espanya. ABAST se situa en la posició 99 d'aquest rànquing del sector TIC i aconsegueix al 2020 un creixement per sobre de la mitjana de el sector.
Leer Mas

ABAST aconsegueix la competència Microsoft Gold Enterprise Resource Planning

Gràcies a l’important nombre de projectes ERP basats en Microsoft Dynamics 365 Business Central que l’àrea de Solucions de Gestió Empresarial de ABAST ha desenvolupat en aquests darrers anys, la companyia ha assolit el nivell GOLD en la competència Enterprise Resource Planning. Amb aquesta nova competència Gold, ABAST acredita ja 10 competències Gold i 2 competències Silver, que el reafirmen com un dels partners de Microsoft amb més certificacions a Espanya.
Leer Mas

ABAST aconsegueix noves certificacions com Micro Focus Gold Partner

Gràcies a l’esforç de certificació de personal de la nostra àrea de solucions de Gestió TI, ABAST ha afegit la certificació de Micro Focus Gold Partner per Applications Delivery Management (ADM) a la que ja posseïa com Gold Partner d’IT Operations Management (ITOM). A més ha aconseguit també diverses acreditacions com a especialista Portfolio Expert en algunes de les solucions d’IT Management més destacades de Micro Focus.
Leer Mas

Registration

Forgotten Password?