Notícies

Donació solidària a la Fundació Institut Guttmann en col·laboració amb la Fundació Randstad

ABAST fa, per segon any consecutiu, una donació de 8.000€ a la Fundació Institut Guttmann a través de la seva col·laboració amb la Fundació Randstad. Aquesta aportació es destinarà a les iniciatives dels Amics de l'Institut Guttmann com el projecte ja en marxa de la renovació del gimnàs dedicat a la rehabilitació funcional dels seus pacients.
Leer Mas

ABAST aconsegueix la Certificació de Kofax Titanium Partner pel compromís i l’experiència demostrada en productes i solucions Kofax

ABAST ha estat promocionat al màxim nivell de partner de Kofax, obtenint així la Certificació Kofax Titanium Partner pel seu llarg recorregut implantant els productes i solucions d'automatització de Kofax.
Leer Mas

ABAST potència #HybridCloudConnect gràcies a l’aliança amb Equinix

ABAST signa un acord de col·laboració amb Equinix, la companyia d'infraestructura digital del món™, pel qual es converteix en partner d'aquest proveïdor de serveis de comunicacions i infraestructura TI reconegut.
Leer Mas

ABAST certificat com a Dell Technologies Platinum Partner

ABAST escala fins al nivell Platinum del programa de Partners de Dell Technologies gràcies a l'assoliment de les credencials i competències tècniques i de vendes aconseguides i a un increment important en el nivell de negoci i projectes en clients amb les solucions d'aquest fabricant.
Leer Mas

ABAST puja posicions al Rànquing Líders del sector TIC 2023

La revista tecnològica Computing publica un any més el seu Especial Líders del sector TIC 2023 exposant el rànquing de les 150 empreses tecnològiques més importants del 2022. ABAST es continua mantenint entre les 100 primeres posicions amb un creixement superior a la mitjana de la resta de companyies.
Leer Mas

ABAST guardonada amb el premi HP Amplify™ Impact Sustainability Business España

HP va anunciar ahir els guanyadors de la primera edició dels premis Amplify Impact Awards amb què vol destacar l'impacte dels seus socis en temes mediambientals, drets humans i equitat digital. ABAST va ser premiat amb el Sustainability Business Award Spain, un reconeixement al partner Amplify Impact amb més percentatge de negoci sostenible al país.
Leer Mas

Acord d’ABAST amb SERES per proporcionar solucions de factura electrònica adequades a la nova llei “Crea y crece”

ABAST signa un acord de col·laboració amb SERES per oferir solucions a les empreses davant la imminent nova reglamentació, de compliment obligat, sobre facturació electrònica entre empreses.
Leer Mas

El Kick-Off 2023 d’ABAST recupera el format presencial

Després de dues edicions en format digital, ABAST celebra el Kick-off 2023 presencialment a Barcelona, reunint tot el seu equip comercial i de negoci, juntament amb els responsables tècnics i de serveis corporatius, amb l'objectiu de compartir el pla de negoci per al 2023.
Leer Mas

ABAST, reconegut com a Microsoft Solution Partner per a Business Applications i Modern Work

Microsoft va deixar enrere fa uns mesos el sistema de certificació de competències Silver i Gold per crear un nou programa de partners “Microsoft Cloud Partner Program” basat en les seves grans àrees de solucions. Gràcies a la trajectòria, a l'èxit en clients i a la capacitació del seu equip tècnic, ABAST ha obtingut les designacions de Partner de Solucions de Microsoft a les àrees de Business Applications i Modern Work.
Leer Mas

ABAST, distribuïdor oficial de CYREBRO, primera plataforma SOC interactiva basada en el núvol.

Amb el pas del temps, moltes organitzacions han anat invertint en els millors procediments per cobrir necessitats específiques de seguretat empresarial. Això ha ocasionat la presència de diverses eines de seguretat amb sistemes de gestió diferents que n'estan dificultant l'administració.
Leer Mas

ABAST, Premi a la Innovació FY22 de HPE

ABAST rep el Premi a la Innovació d'HPE a l'esdeveniment de partners HPE Constellation 2022 . Un guardó amb què HPE ha volgut reconèixer l'esforç i la bona feina de la companyia per ampliar el seu negoci tradicional d'integrador de solucions HPE amb serveis al núvol sobre una plataforma de cloud privat basada en HPE GreenLake.
Leer Mas

Nou acord de Reseller Partner amb SIGNATURIT

ABAST ha esdevingut Reseller Partner de SIGNATURIT, software de signatura digital de documents, líder a Europa i Espanya. La seva solució de signatura electrònica és molt intuïtiva i totes les transaccions tenen suport legal.
Leer Mas

Registration

Forgotten Password?