Notícies

All Noticies

Noves certificacions ISO20000 i ISO 14001 d’ABAST

El passat mes de juliol ABAST va completar amb èxit les auditories que validen la seva certificació en l'estàndard ISO / IEC 20000 de gestió i qualitat dels serveis TI i en la norma ISO / IEC 14001 de sistemes de gestió ambiental. Aquestes certificacions s'uneixen a les que ja posseïa des de fa anys d'ISO/IEC 9001 i ISO/IEC 27001
Leer Mas

ABAST rep un premi Ingram Micro Cloud Partner de 2021

Ingram Micro Cloud ha guardonat a ABAST amb el premi Ingram Micro Cloud Partner Award per 2021 en la categoria Marketplace Growth Partner of the Year, en reconeixement a la seva capacitat per oferir potents solucions cloud i impulsar la transformació digital de l'usuari final.
Leer Mas

ABAST aconsegueix la categoria Gold com Citrix Partner

L'esforç en certificació de l'equip tècnic de l'àrea de Sistemes d'ABAST i l'augment de vendes i projectes desenvolupats sobre tecnologia Citrix, ha permès que aquest 2021 la companyia aconseguís el nivell de Citrix Gold Partner dins el programa Citrix Solution Advisor.
Leer Mas

ABAST aconsegueix 7 noves certificacions Oracle Expertise

En el que portem d'any, ABAST ha aconseguit 7 noves Oracle Expertise en els traks de Cloud Services i License & Hardware. Amb aquestes noves certificacions com a especialista ABAST suma actualment 26 Oracle Expertise dins l'àrea regional d'Iberia, el que el converteix en un dels partners Oracle amb més certificacions dins d'aquesta regió.
Leer Mas

ABAST aconsegueix dues noves competències Microsoft en integració i aplicacions de negoci en el núvol

En els últims mesos, i gràcies a l'esforç en formació i certificació del nostre equip tècnic, ABAST ha aconseguit sumar dues noves competències Microsoft: Gold Application Integration i la Silver Cloud Business Applications. Amb elles, el nombre d'especialitzacions Microsoft que acredita ABAST ascendeix fins a 14 competències, 11 d'elles Gold i 3 Silver.
Leer Mas

ABAST, un any més en el Rànquing de Líders del Sector TIC a Espanya

La companyia apareix de nou en el llistat de les empreses tecnològiques més importants que elabora la revista Computing Espanya. ABAST se situa en la posició 99 d'aquest rànquing del sector TIC i aconsegueix al 2020 un creixement per sobre de la mitjana de el sector.
Leer Mas

ABAST aconsegueix la competència Microsoft Gold Enterprise Resource Planning

Gràcies a l’important nombre de projectes ERP basats en Microsoft Dynamics 365 Business Central que l’àrea de Solucions de Gestió Empresarial de ABAST ha desenvolupat en aquests darrers anys, la companyia ha assolit el nivell GOLD en la competència Enterprise Resource Planning. Amb aquesta nova competència Gold, ABAST acredita ja 10 competències Gold i 2 competències Silver, que el reafirmen com un dels partners de Microsoft amb més certificacions a Espanya.
Leer Mas

ABAST aconsegueix noves certificacions com Micro Focus Gold Partner

Gràcies a l’esforç de certificació de personal de la nostra àrea de solucions de Gestió TI, ABAST ha afegit la certificació de Micro Focus Gold Partner per Applications Delivery Management (ADM) a la que ja posseïa com Gold Partner d’IT Operations Management (ITOM). A més ha aconseguit també diverses acreditacions com a especialista Portfolio Expert en algunes de les solucions d’IT Management més destacades de Micro Focus.
Leer Mas

ABAST aconsegueix la certificació HPE Platinum Partner

Aquest novembre, amb l’inici del nou any fiscal de Hewlett Packard Enterprise, ABAST ha estat promogut de nou a la categoria de partner Platinum, la més alta del programa de partners de HPE, gràcies a l’esforç en formació i certificació i a l’alt volum de negoci amb les solucions d’aquest fabricant. Per als nostres clients, aquesta acreditació és una garantia de l’alt grau de coneixement i especialització de ABAST en les tecnologies de HPE i de la qualitat dels serveis…
Leer Mas

ABAST col·labora amb Reinventa-Tech, un programa social d’Oracle per impulsar l’ocupabilitat de les dones

Oracle ha posat en marxa Reinventa-Tech, un programa que té com a objectiu reduir la taxa d'atur entre les dones, proporcionant-les una nova oportunitat en l'àmbit laboral a través de l'aprenentatge d'habilitats tecnològiques molt valorades i demandades per empreses de tots els sectors i àmbits. ABAST col·labora amb aquest programa a través de la difusió del mateix i acollint en pràctiques a alguna de les candidates que siguin finalment seleccionades.
Leer Mas

Abast és ara HP Amplify Power Services Partner

Amb l’inici del seu nou any fiscal HP ha renovat el seu programa de partners, que passa a denominar-HP Amplify, amb l’objectiu de potenciar les capacitats del seu canal i adaptar-les millor les necessitats del client final. ABAST, que en l’antic programa HP First havia aconseguit aconseguir l’estatus d’HP Partner First Platinum, s’emmarca ara també en el nivell més alt de certificació de el nou programa i rep l’acreditació d’HP Amplify Power Services Partner.
Leer Mas

Canvis a la Direcció General de ABAST

Des del passat 30 de setembre, Irene Plaza assumeix en solitari la funció de Directora General d'Abast Systems & Solutions S.L. En declaracions després del seu nomenament com a Directora General, ha expressat el seu agraïment per la confiança rebuda, el seu total compromís amb la continuïtat de el projecte empresarial i el ferm propòsit de consolidar ABAST com un dels referents indiscutibles en Solucions i Serveis en el sector TI espanyol.
Leer Mas

Registration

Forgotten Password?