Notícies

Abast celebra el seu 40 aniversari a Barcelona

El passat 25 d'abril Abast va reunir a Barcelona una important representació dels seus Clients, Partners i Equip, en la primera celebració del seu 40è aniversari de les tres previstes a les ciutats on té oficines. Tots ells van tenir l'oportunitat de compartir temps plegats i gaudir d'un dels espectacles més estimats del Cirque du Soleil.
Leer Mas

Abast en l’esdeveniment de UiPath IA at Work

El passat 25 d’abril Abast va reunir a Barcelona una important representació dels seus Clients, Partners i Equip, en la primera celebració del seu 40è aniversari de les tres previstes a les ciutats on té oficines. Tots ells van tenir l’oportunitat de compartir temps plegats i gaudir d’un dels espectacles més estimats del Cirque du Soleil. Vegeu el vídeo de l'esdeveniment40 aniversari a Barcelona Per commemorar el 40è aniversari d’Abast, la companyia organitza aquest any diferents esdeveniments i activitats que…
Leer Mas

Abast present en el V Cybersecurity & Data Innovation Summit 2024

El passat 23 d'abril es va celebrar a Madrid la cinquena edició del Cybersecurity & Data Innovation Summit 2024, la trobada de professionals anual de referència sobre solucions i serveis de ciberseguretat per a empreses. Jornada en què ABAST va participar activament amb una ponència sobre la importància del CyberSOC per al compliment de la nova directiva europea NIS2.
Leer Mas

ABAST, un any més entre els 100 Líders del sector TIC de Computing

Una vegada més, Computing ha publicat el seu rànquing nacional de les 150 empreses capdavanteres al sector TIC, i ABAST continua ferm entre les primeres 100 posicions, mantenint-se al lloc 95. El creixement experimentat per ABAST durant aquest darrer any ha estat notable. El 2023 va augmentar la plantilla en un 7.8%, passant de 425 a 458 empleats, i va registrar un increment del 18.1% en la facturació, cosa que es tradueix en 75 milions d'euros. Un èxit que la…
Leer Mas

IB-SALUT consolida i securitza els seus entorns Oracle per millorar la gestió, protecció i confidencialitat de les dades

El Servei de Salut de les Illes Balears (IB-SALUT), organisme públic dependent de la Conselleria del Govern de les Illes Balears, ha incrementat la seguretat i confidencialitat de les seves dades mitjançant un projecte de securització del seu entorn Oracle realitzat per ABAST . Unit al projecte previ de consolidació de les seves diferents bases de dades Oracle en un entorn Exadata, els ha permès no només enfortir la seguretat de la informació, sinó també optimitzar el rendiment, la disponibilitat,…
Leer Mas

ABAST obté les designacions de Microsoft Solution Partner a Dades i IA ia Innovació digital i aplicacions

ABAST suma dues noves designacions de partner de solucions Microsoft superant exigents criteris de certificació i negoci Aquestes noves acreditacions a les àrees de Data & IA i Digital & App Innovation demostren el coneixement i l'experiència d'ABAST en projectes sobre plataforma Microsoft Azure i s'uneixen a les de Business Applications i Modern Work, obtingudes a principis de 2023.
Leer Mas

El nuevo CPD del ICGC, premio Data Center para la Administración Pública en los DMC Awards 2024

En la gala de los premios Data Center Market 2024 celebrada ayer, el proyecto del nuevo centro de datos del Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), realizado por ABAST con tecnología Rittal, recibió el galardón correspondiente a la categoría Data Center para la Administracion Pública.
Leer Mas

Kofax canvia de nom i ara és Tungsten Automation

Kofax, una de les nostres principals aliances tecnològiques per a les solucions i serveis que ABAST ofereix per a l'automatització de processos financers, ha fet efectiu fa pocs dies un canvi de marca i passa a anomenar-se Tungsten Automation. Un rebranding associat a l'estratègia de la companyia de posar focus en solucions basades en IA per a l'automatització de fluxos de treball.
Leer Mas

CAD IT automatitza les seves operacions de IT gràcies a la implantació d’Ansible

CAD IT, firma espanyola de consultoria i solucions informàtiques destinades a entitats financeres, gestores i companyies d' assegurances, va decidir apostar per la plataforma d'Ansible per l'automatització de les seves operacions de TI. La solució implementada per ABAST els permet reduir els temps i l'esforç empleat en les tasques que l'eina automatitza, a més de ser executades sempre de la manera preestablerta sense errors.
Leer Mas

ABAST ha obtingut l’especialització de Small and Midsize Business Management de Microsoft

Després de les designacions ja obtingudes de Modern Work i Business Applications, estem orgullosos d'anunciar que el programa de partners "Microsoft Cloud Partner Program" de Microsoft ha fet entrega a ABAST, en aquesta ocasió, de l'especialització de Small and Midsize Business Management.
Leer Mas

ABAST es converteix en Partner Gold de OpenText després de l’adquisició de Micro Focus

A principis d'any, OpenText, l'empresa de software més gran de Canadà en gestió de la informació empresarial va formalitzar l'adquisició de Micro Focus. D'aquesta manera, ABAST, després de molts anys formant part del programa de partners de Micro Focus, és ara Partner de OpenText.
Leer Mas

El Nou Centre de Dades de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, finalista en els enerTIC Awards.

La Plataforma enerTIC.org celebrarà la seva XI edició dels enerTIC Awards premiant la tasca d'empreses i directius compromesos amb la innovació i la millora de la competitivitat energètica a través de la digitalizació. El projecte realitzat per ABAST amb tecnologia RITTAL ES, del nou Centre de Dades de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, és un dels finalistes en la categoria “Sustainable Infrastructures”.
Leer Mas

Registration

Forgotten Password?