business_apps_icon_1_reverse_big

Aplicacions de Negoci

Solucions ERP i CRM

 • Home
 • Aplicacions de Negoci
ABAST compta amb una divisió de negoci especialitzada en la implantació i integració de solucions d’ERP i CRM que permeten als nostres clients automatitzar i millorar els seus processos de negoci.
Solucions ERP

ABAST li aporta la seva experiència de més de 30 anys implantant solucions de gestió i el seu gran coneixement tecnològic i de processos per implantar amb èxit en la seva organització una solució ERP que doni resposta a les seves necessitats d’automatització dels processos operatius o productius de la seva empresa.

Llegir més
Solucions CRM

ABAST integra solucions CRM que li aporten la capacitat de ‘tancar el cicle’ entre màrqueting, vendes i serveis per garantir el millor servei i atenció al client. Un CRM li permetrà crear campanyes més efectives, millorar la gestió comercial, facilitar la tasca dels seus venedors i proporcionar als seus clients un servei personalitzat i eficaç.

Llegir més

Solucions de negoci Microsoft

ABAST és un dels principals especialistes a Espanya en solucions CRM basades en Microsoft Dynamics 365, que permeten automatitzar i millorar els processos de vendes, màrqueting i atenció al client. Amb més de 35 anys d’experiència en solucions de gestió empresarial, proporcionem també solucions ERP ajustades realment a les necessitats de gestió financera i de recursos de la seva empresa.

Aquestes són algunes de les aplicacions de negoci de Microsoft que ABAST distribueix, implanta i integra.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 és una nova generació d’aplicacions empresarials intel·ligents que l’ajuden a capacitar als seus empleats, captar els clients, optimitzar operacions, desenvolupar noves oportunitats de negoci i accelerar la seva transformació digital.

Llegir més
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central és l’evolució de Dynamics NAV, el software de gestió empresarial per a Pimes més utilitzat a Espanya i a tot el món, una solució pensada per automatitzar i connectar els seus processos empresarials de les àrees de finances, vendes, servei, operacions i projectes, desenvolupada per oferir la millor experiència a l’usuari, en el núvol i integrada amb Office 365 i la resta de solucions Dynamics 365.

Llegir més
Microsoft Dynamics 365 Sales

Actualment els compradors estan canviant les regles de joc. No n’hi ha prou amb simples transaccions i interaccions. Hem d’oferir als compradors experiències úniques que generin confiança i certesa. Amb Dynamics 365 Sales, transformi i optimitzi l’experiència de vendes i converteixi les relacions comercials en ingressos.

Llegir més
Microsoft Dynamics 365 Marketing

Aconsegueixi que les seves relacions comercials siguin molt més profitoses creant experiències fluïdes que augmentin el nombre de clients potencials, millorant les capacitats de màrqueting i ampliant les seves oportunitats de venda amb Dynamics 365 Màrqueting.

Llegir més
Microsoft Dynamics 365 Customer Service

Augmenti la fidelització dels clients i l’afinitat de marca amb Dynamics 365 Customer Service. Posi al servei dels seus equips dades optimitzades i una tecnologia unificada que els possibiliti oferir experiències optimitzades i fluïdes.

Llegir més

Els nostres serveis

 • Consultoria i anàlisi de processos
 • Implantació de solucions Microsoft Dynamics 365
 • Actualització de versions i millora contínua
 • Migració d’aplicacions on-premise a Cloud
 • Adaptació de la solució a les necessitats del negoci
 • Extensió funcionalitats més enllà de l’estàndard
 • Integració amb altres solucions preexistents
 • Formació tècnica i formació a usuaris clau
 • Integració amb tota la suite de Microsoft 365
 • Automatització de processos i workflows
 • Integració amb Power BI i Sharepoint
 • Signatura electrònica de documents.

Casos d'èxit

Altres solucions de negoci

Factura electrònica amb B2Brouter

B2Brouter permet digitalitzar els processos de facturació del seu negoci i connectar amb tots els seus proveïdors i clients, agilitzant els tràmits i reduint de manera significativa els costos. Una solució al núvol eficient, eficaç i intuïtiva, perfecta per enviar i rebre factures en format digital i que mitjançant API s’integra fàcilment amb el seu ERP actual

Llegir més
Signaturit

Signaturit ofereix una solució de signatura electrònica de documents molt àgil i que proporciona totes les garanties de seguretat jurídica. Es tracta de la solució líder a Europa amb més de 245.000 usuaris, els quals han aconseguit optimitzar el procés d’aprovació, impulsar el seu compromís mediambiental gràcies a l’eliminació del paper i tot això garantint el compliment normatiu. A més, es pot integrar amb el software de gestió permetent l’enviament i signatura de documents sense canviar d’eina.

Llegir més
LS Express

LS Express és un punt de venda en línia perfecte per a empreses de retail que utilitzen Microsoft Dynamics 365 Business Central. Lleuger i fàcil de fer servir, amb potents funcions de comptabilitat i back-office, LS Express amplia les capacitats de Microsoft Dynamics 365 Business Central amb noves funcionalitats per a comerç minorista i comparteix l’aspecte familiar i la lògica empresarial de Microsoft.

Llegir més
FENIX ERP 3

FENIX ERP 3 és una solució integrada de gestió empresarial pensada per satisfer les necessitats actuals i futures d’empreses i organitzacions de tipus mitjà.

Llegir més
Oracle E-Business Suite

Oracle E-Business Suite l’ajuda a prendre decisions empresarials sustentades en fets, a millorar les operacions empresarials i tots els seus processos de negoci reduint a més les despeses. Tot des d’un sistema dissenyat amb una estructura d’informació unificada i totalment integrada.

Llegir més

Casos d'èxit

CIRCUTOR millora la visió i gestió dels seus clients i proveïdors amb noves funcionalitats en Dynamics 365
Venco Electrónica potencia el seu departament comercial i de vendes amb Dynamics 365 Sales
B:SM integra la gestió dels usuaris de tots els serveis amb Microsoft Dynamics 365
BELLA AURORA LABS millora la cura i atenció a les seves consumidores amb Dynamics 365 Omnichannel
TOURON millora la gestió dels seus clients i concessionaris amb Dynamics 365
CIRCUTOR millora els seus processos de vendes amb Dynamics CRM
KNAUF potencia la seva força de vendes amb Dynamics CRM
Würth, la informació al servei del Venedor
Microsoft Dynamics CRM a Papelmatic
ERP basat en Oracle E-Business Suite per al MACBA

Altres temes relacionats

Nou Reglament Normatiu Espanyol: Llei Antifrau i "Ley Crea y Crece"
La Llei Antifrau: Impactes en la Gestió de Comptabilitat i Facturació
Nou Reglament Normatiu Espanyol: Llei Antifrau i "Ley Crea y Crece"
Automatització del procés de Comptes a Pagar a Microsoft Business Central complint amb la "Ley Crea y Crece"
Aumenta la eficiencia en Gestión de personas con Omne RH para Business Central
Copilot Studio. La plataforma que potencia la intel·ligència dels bots conversacionals.
Redefinint la productivitat empresarial
Sales Copilot – IA aplicada a la força de vendes
Dynamics 365 Business Central i Copilot. IA aplicada que simplifica el nostre dia a dia.
Dynamics 365 Business Central i Copilot: IA aplicada que simplifica el nostre dia a dia

Registration

Forgotten Password?