business_apps_icon_1_reverse_big

Aplicacions de Negoci

Solucions ERP i CRM

  • Home
  • Aplicacions de Negoci
ABAST compta amb una divisió de negoci especialitzada en la implantació i integració de solucions d’ERP i CRM que permeten als nostres clients automatitzar i millorar els seus processos de negoci.
Solucions ERP

ABAST li aporta la seva experiència de més de 30 anys implantant solucions de gestió i el seu gran coneixement tecnològic i de processos per implantar amb èxit en la seva organització una solució ERP que doni resposta a les seves necessitats d’automatització dels processos operatius o productius de la seva empresa.

Llegir més
Solucions CRM

ABAST integra solucions CRM que li aportin la Capacitat de ‘tancar el cicle’ entre màrqueting, vendes i serveis per garantir el millor servei i atenció al client. Un CRM li permetrà crear campanyes més efectives, millorar la gestió comercial, facilitar la tasca dels seus venedors i proporcionar als seus clients un servei personalitzat i eficaç.

Llegir més

Solucions de negoci Microsoft

ABAST és un dels principals especialistes a Espanya en solucions CRM basades en Microsoft Dynamics 365, que permeten automatitzar i millorar els processos de vendes, màrqueting i atenció al client. Amb més de 35 anys d’experiència en solucions de gestió empresarial, proporcionem també solucions ERP ajustades realment a les necessitats de gestió financera i de recursos de la seva empresa.

Aquestes són algunes de les aplicacions de negoci de Microsoft que ABAST distribueix, implanta i integra.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 és una nova generació d’aplicacions empresarials intel·ligents que l’ajuden a capacitar als seus empleats, captar els clients, optimitzar operacions, desenvolupar noves oportunitats de negoci i accelerar la seva transformació digital.

Llegir més
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central és l’evolució de Dynamics NAV, el software de gestió empresarial per a Pimes més utilitzat a Espanya i a tot el món, una solució pensada per automatitzar i connectar els seus processos empresarials de les àrees de finances, vendes, servei, operacions i projectes, desenvolupada per oferir la millor experiència a l’usuari, en el núvol i integrada amb Office 365 i la resta de solucions Dynamics 365.

Llegir més
Microsoft Dynamics 365 Sales

Actualment els compradors estan canviant les regles de joc. No n’hi ha prou amb simples transaccions i interaccions. Hem d’oferir als compradors experiències úniques que generin confiança i certesa. Amb Dynamics 365 Sales, transformi i optimitzi l’experiència de vendes i converteixi les relacions comercials en ingressos.

Llegir més
Microsoft Dynamics 365 Marketing

Aconsegueixi que les seves relacions comercials siguin molt més profitoses creant experiències fluïdes que augmentin el nombre de clients potencials, millorant les capacitats de màrqueting i ampliant les seves oportunitats de venda amb Dynamics 365 Màrqueting.

Llegir més
Microsoft Dynamics 365 Customer Service

Augmenti la fidelització dels clients i l’afinitat de marca amb Dynamics 365 Customer Service. Posi al servei dels seus equips dades optimitzades i una tecnologia unificada que els possibiliti oferir experiències optimitzades i fluïdes.

Llegir més
Microsoft Dynamics 365 Human Resources

El triomf dels seus empleats és també el triomf del seu negoci. Amb Dynamics 365 Human Resources, creï un entorn de treball que incentivi a les persones i les iniciatives, gràcies a aquesta solució de recursos humans que l’ajuda a cuidar millor als seus equips.

Llegir més

Casos d'èxit

Altres solucions de negoci

Oracle E-Business Suite

Oracle E-Business Suite l’ajuda a prendre decisions empresarials sustentades en fets, a millorar les operacions empresarials i tots els seus processos de negoci reduint a més les despeses. Tot des d’un sistema dissenyat amb una estructura d’informació unificada i totalment integrada.

Llegir més
FENIX ERP 3

FENIX ERP 3 és una solució integrada de gestió empresarial pensada per satisfer les necessitats actuals i futures d’empreses i organitzacions de tipus mitjà.

Llegir més

Casos d'èxit

BELLA AURORA LABS millora la cura i atenció a les seves consumidores amb Dynamics 365 Omnichannel
El CRG millora la gestió de la seva informació amb Oracle
ERP basat en Oracle E-Business Suite per al MACBA
Würth, la informació al servei del Venedor
KNAUF potencia la seva força de vendes amb Dynamics CRM
CIRCUTOR millora els seus processos de vendes amb Dynamics CRM
TOURON millora la gestió dels seus clients i concessionaris amb Dynamics 365
Microsoft Dynamics CRM a Papelmatic

Altres temes relacionats

Microsoft 365 Omnichannel
Bella Aurora enriqueix la cura i l'atenció al client amb la gestió unificada de tots els seus canals de comunicació
Nous models de llicenciament Microsoft
Millorant la comunicació amb el client mitjançant estratègia CRM Omnicanal
Fons Next Generation per Transformació Digital
ABAST aconsegueix dues noves competències Microsoft en integració i aplicacions de negoci en el núvol
Webinar Cámara de Madrid - ABAST: Customer Engagement i Transformació Digital amb Dynamics 365.
Customer Engagement i Transformació Digital amb Dynamics 365
ABAST aconsegueix la competència Microsoft Gold Enterprise Resource Planning
ABAST esdevé partner de Jet Global

Registration

Forgotten Password?