Programa d’ajudes Kit Digital – Solucions de digitalització per a Pimes

Programa d’ajudes Kit Digital – Solucions de digitalització per a Pimes

El programa de Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya finançada amb fons europeus Next Generation UE, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals a les Pimes perquè aquestes puguin assolir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital. En aquesta secció presentem diferents solucions i serveis d’ABAST enquadrades a les categories definides al programa i que poden ser subvencionades a través d’un bo digital. A més, trobaràs informació sobre els requeriments i procediment per sol·licitar aquests ajuts.

Categories de solucions del programa Kit Digital i import màxim del bo per categoria

Serveis d’oficina virtual
Fins a 12.000€

Gestió de processos
Fins a 6.000€

Gestió de clients
Fins a 4.000€

BI i analítica
Fins a 4.000€

Factura electrònica
Fins a 1.000€

Ciberseguretat
Fins a 6.000€

Comunicacions segures
Fins a 6.000€

Lloc web i Presència a internet
Fins a 2.000€

Comerç electrònic
Fins a 2.000€

Gestió de xarxes socials
Fins a 2.500€

Sol·licita’ns més informació a través del nostre formulari de contacte

Solucions Digitals per a Pimes ofertes per ABAST

Kit Digital – BI i analítica amb Microsoft Power BI

T’ajudem a transformar les teves dades empresarials en visualitzacions intel·ligents i fàcils d’entendre, amb la informació actualitzada i real que necessites per poder prendre decisions. Descobreix el nostre paquet per a Pimes que pot ser finançat amb ajudes del programa Kit Digital

Llegir més
Kit Digital – Gestió de Processos empresarials amb Microsoft Dynamics 365 Business Central o Fenix ERP 3 i Gestió de processos de comptes a pagar amb SCAN_VISIO

La seva gestió empresarial integrada, sempre disponible, segura i al núvol amb Microsoft Dynamics 365 Business Central, que proporciona Gestió Financera i Comptable, Administrativa i Logística de forma unificada. Dynamics 365 Business Central (abans Dynamics NAV) és el sistema ERP Cloud amb més implantació a l’entramat PIME, d’ús senzill i gran capacitat de personalització i adaptació a cada empresa i cada sector.

I també automatització de la gestió de factures de proveïdors i dels processos de comptes a pagar amb SCAN_VISIO Account Payables.

Llegir més
Kit Digital – Gestió de Clients amb Dynamics 365 Sales

Una gestió comercial integral i completa, amb la millor i més àgil eina de CRM, sobre la plataforma Cloud de Microsoft, disponible per a Tablet i mòbil, sincronitzat amb el correu electrònic i treballant amb la solució ofimàtica més estesa, Office 365.
Amb Microsoft Dynamics 365 Sales obtindrà en pocs dies el sistema CRM de més implantació i aconseguirà que l’equip comercial treballi de forma còmoda i àgil, amb més informació i millors resultats.

Llegir més
Kit Digital – Factura electrònica per a Dynamics 365 Business Central amb b2b Router

El nou Projecte de Llei de creació i creixement d’empreses “Ley Crea y Crece” obligarà totes les companyies i autònoms a expedir i rebre les factures en format electrònic. Si el teu sistema de gestió és Microsoft Dynamics 365 Business Central (o Dynamics NAV) ja pots implementar aquesta solució i acollir-te als ajuts governamentals mitjançant la implantació del connector b2b connector, el qual permet l’emissió i recepció de tot tipus de Factures Electròniques amb el nostre sistema de gestió.

Llegir més

Qui pot sol·licitar els ajuts del programa Kit Digital

Segments de beneficiaris Import màxim del bo digital
Segment I. Petites empreses d’entre 10 i menys de 50 empleats 12.000 €
Segment II. Petites empreses o Microempreses d’entre 3 i menys de 10 empleats 6.000 €
Segment III. Petites empreses o Microempreses d’entre 1 i menys de 3 empleats i persones en situació d’autoocupació 2.000 €

Descarrega les Bases reguladores de la concessió d’ajuts per a la digitalització per conèixer els requisits i obligacions específics per als beneficiaris del programa (Articles 8 i 9 del Capítol 1)

Com sol·licitar els ajuts del programa Kit Digital

Si la teva empresa compleix les condicions establertes a les bases de la convocatòria de l’ajuda del Kit Digital, podràs sol·licitar un bo digital que et permetrà accedir a les solucions de digitalització.

La primera de les convocatòries, dirigida al segment d’empreses entre 10 a 49 treballadors, ja ha estat anunciada i s’obrirà el 15 de març de 2022.

Des d’ABAST hem preparat aquesta Guia per sol·licitar les ajudes Kit Digital per a PIMES on hem intentat explicar el millor possible tots els passos i consideracions importants que has de tenir en compte per sol·licitar l’ajuda per a la teva empresa.

Si encara necessites més informació pots accedir a la Pàgina oficial del programa Kit Digital o descarregar la Guia de presentació de sol·licituds (25 pàgines).

Sol·licita’ns més informació a través del nostre formulari de contacte

Registration

Forgotten Password?