Programa d’ajudes Kit Digital – Solucions de digitalització per a Pimes

Programa d’ajudes Kit Digital – Solucions de digitalització per a Pimes

El programa de Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya finançada amb fons europeus Next Generation UE, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals a les Pimes perquè aquestes puguin assolir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital. En aquesta secció presentem diferents solucions i serveis d’ABAST enquadrades a les categories definides al programa i que poden ser subvencionades a través d’un bo digital. A més, trobaràs informació sobre els requeriments i procediment per sol·licitar aquests ajuts.

ABAST ha estat confirmat com a Agent Digitalitzador dins del programa Kit Digital. Descobreix les solucions i els serveis proposats per ABAST i que poden ser subvencionats amb el bo digital que les petites empreses poden aconseguir a través d’aquest programa d’ajuts.

Serveis d’oficina virtual

Ajuts de fins a 12.000€

Gestió de processos

Ajuts de fins a 6.000€

Gestió de clients

Ajuts de fins a 4.000€

BI i analítica

Ajuts de fins a 4.000€

Factura electrònica

Ajuts de fins a 1.000€

Sol·licita’ns més informació a través del nostre formulari de contacte

Solucions Digitals per a Pimes ofertes per ABAST

Kit Digital – BI i analítica amb Microsoft Power BI

T’ajudem a transformar les teves dades empresarials en visualitzacions intel·ligents i fàcils d’entendre, amb la informació actualitzada i real que necessites per poder prendre decisions. Descobreix el nostre paquet per a Pimes que pot ser finançat amb ajudes del programa Kit Digital

Llegir més
Kit Digital – Gestió de Processos empresarials amb Microsoft Dynamics 365 Business Central o Fenix ERP 3 i Gestió de processos de comptes a pagar amb SCAN_VISIO

La seva gestió empresarial integrada, sempre disponible, segura i al núvol amb Microsoft Dynamics 365 Business Central, que proporciona Gestió Financera i Comptable, Administrativa i Logística de forma unificada. Dynamics 365 Business Central (abans Dynamics NAV) és el sistema ERP Cloud amb més implantació a l’entramat PIME, d’ús senzill i gran capacitat de personalització i adaptació a cada empresa i cada sector.

I també automatització de la gestió de factures de proveïdors i dels processos de comptes a pagar amb SCAN_VISIO Account Payables.

Llegir més
Kit Digital – Gestió de Clients amb Dynamics 365 Sales

Una gestió comercial integral i completa, amb la millor i més àgil eina de CRM, sobre la plataforma Cloud de Microsoft, disponible per a Tablet i mòbil, sincronitzat amb el correu electrònic i treballant amb la solució ofimàtica més estesa, Office 365.
Amb Microsoft Dynamics 365 Sales obtindrà en pocs dies el sistema CRM de més implantació i aconseguirà que l’equip comercial treballi de forma còmoda i àgil, amb més informació i millors resultats.

Llegir més
Kit Digital – Factura electrònica per a Dynamics 365 Business Central amb b2b Router

El nou Projecte de Llei de creació i creixement d’empreses “Ley Crea y Crece” obligarà totes les companyies i autònoms a expedir i rebre les factures en format electrònic. Si el teu sistema de gestió és Microsoft Dynamics 365 Business Central (o Dynamics NAV) ja pots implementar aquesta solució i acollir-te als ajuts governamentals mitjançant la implantació del connector b2b connector, el qual permet l’emissió i recepció de tot tipus de Factures Electròniques amb el nostre sistema de gestió.

Llegir més

INFORMACIÓ GENERAL SOBRE EL PROGRAMA KIT DIGITAL

Categories de solucions del programa Kit Digital i import màxim del bo per categoria

Serveis d’oficina virtual
Fins a 12.000€

Gestió de processos
Fins a 6.000€

Gestió de clients
Fins a 4.000€

BI i analítica
Fins a 4.000€

Factura electrònica
Fins a 1.000€

Ciberseguretat
Fins a 6.000€

Comunicacions segures
Fins a 6.000€

Lloc web i Presència a internet
Fins a 2.000€

Comerç electrònic
Fins a 2.000€

Gestió de xarxes socials
Fins a 2.500€

Qui pot sol·licitar els ajuts del programa Kit Digital

Segments de beneficiaris Import màxim del bo digital
Segment I. Petites empreses d’entre 10 i menys de 50 empleats 12.000 €
Segment II. Petites empreses o Microempreses d’entre 3 i menys de 10 empleats 6.000 €
Segment III. Petites empreses o Microempreses d’entre 1 i menys de 3 empleats i persones en situació d’autoocupació 2.000 €

Descarrega les Bases reguladores de la concessió d’ajuts per a la digitalització per conèixer els requisits i obligacions específics per als beneficiaris del programa (Articles 8 i 9 del Capítol 1)

Com sol·licitar els ajuts del programa Kit Digital

Si la teva empresa compleix les condicions establertes a les bases de la convocatòria de l’ajuda del Kit Digital, podràs sol·licitar un bo digital que et permetrà accedir a les solucions de digitalització.

La primera de les convocatòries, dirigida al segment d’empreses entre 10 a 49 treballadors, ja ha estat anunciada i s’obrirà el 15 de març de 2022.

Des d’ABAST hem preparat aquesta Guia per sol·licitar les ajudes Kit Digital per a PIMES on hem intentat explicar el millor possible tots els passos i consideracions importants que has de tenir en compte per sol·licitar l’ajuda per a la teva empresa.

Si encara necessites més informació pots accedir a la Pàgina oficial del programa Kit Digital o descarregar la Guia de presentació de sol·licituds (25 pàgines).

Sol·licita’ns més informació a través del nostre formulari de contacte

Registration

Forgotten Password?