Ciberseguretat

ABAST li ofereix consultoria, serveis i les solucions tecnològiques més avançades per ajudar a protegir la informació i altres actius de la seva organització que depenen d'un suport o un servei TIC.

La nostra oferta en ciberseguretat va des tecnologia de protecció avançada contra amenaces i ciberatacs, a Plans de Contingència TI i de Continuïtat de Negoci, o serveis d'Oficina de Seguretat. Un complet conjunt de solucions i serveis per a assegurar la informació i garantir la continuïtat i el compliment.

Casos d'èxit de Seguretat TI

Destaquem…

cap_planes_de_contingencia_de_ti

Pla de Contingència de TI


A mesura que les organitzacions depenen més i més de la tecnologia, la disponibilitat dels serveis de TI és imprescindible per a la seva supervivència. Aquesta disponibilitat s'aconsegueix mitjançant la definició i implementació d'un Pla de contingència per garantir la seva ràpida recuperació.

Leer más  >
cap_planes_continuidad_negocio

Pla de Continuïtat de Negoci


Els punts clau de la Gestió de la Continuïtat del Negoci (BCM) són: Entendre el context en què opera el negoci, entendre els productes i serveis crítics, entendre amb quines barreres o interrupcions es pot trobar i entendre com l'organització continuarà posteriorment amb seva activitat.

Leer más  >
cap_sgsi_iso_27000

SGSI basat en ISO 27000


ISO 27000 proporciona, a partir d'una anàlisi enfocada a riscos, un model per a la creació, implementació, funcionament, supervisió, revisió, manteniment i millora d'un Sistema de Gestió de la Seguretat de la informació (SGSI).

Leer más  >
Man in blue sweater working in a data center.

Preparació per al compliment del GDPR


El Reglament General de Protecció de Dades (GDPR) ha estat dissenyat per harmonitzar les lleis de privacitat de dades de tots els països europeus i defensar la privacitat de les dades dels ciutadans de la Unió Europea.

Leer más  >
Man in blue sweater working in a data center.

Conscienciació en Ciberseguretat pels treballadors


El 80% dels ciberatacs que afecten les empreses tenen origen en els seus propis empleats. Els departaments de TI implementen solucions de seguretat capaços de fer front a moltes amenaces, però no és possible minimitzar els riscos sense un pla de capacitació, conscienciació i educació dels usuaris.

Leer más  >
cap_oficina_de_seguridad

Oficina de Seguretat


L'oficina de seguretat té com a objectiu principal gestionar l'adequació, implantació, monitorització i millora dels controls de seguretat, així com de les obligacions i riscos associats. ABAST li ofereix la possibilitat d'externalitzar una part o la totalitat d'aquests serveis.

Leer más  >
cap_next_generation_firewalls

Next Generation Firewalls (NGFW)


Els Next Generation Firewalls (NGFW) són tallafocs que han evolucionat incorporant moltes altres funcionalitats de seguretat com Anti-malware (anti-virus, anti-spyware, anti-spam), IPS (Sistema de Prevenció anti Intrusions), VPN (Xarxa Privada Virtual ), entre d'altres.

Leer más  >
cap_trend_micro_deep_security

Trend Micro Deep Security


Trend Micro Deep Security és una solució que proporciona seguretat a tot l'àmbit dels servidors, ja siguin físics, virtuals o Cloud. Perfectament integrada en entorns virtuals, ofereix una protecció completa, adaptable i extremadament eficient (sense agents).

Leer más  >
cap_hp_arcsight

ArcSight Enterprise Security Manager


ArcSight combina anàlisi de seguretat i correlació d'esdeveniments per detectar amenaces en temps real, identificar riscos ocults per a la seguretat de la seva organització i ajudar-lo en el compliment de normatives de seguretat.

Leer más  >
cap_fortiweb_2

Fortiweb - Web Application Firewall


Fortiweb, la família de solucions WAF de Fortinet, ofereixen protecció multicapa per a les aplicacions web i XML i altres funcionalitats addicionals com balanceig de càrrega que li permetran millorar la seguretat i el rendiment de les seves aplicacions.

Leer más  >
cap_hp_tippingpoint

Trend Micro TippingPoint


TippingPoint és un Sistema de Prevenció d'Intrusions d'última generació (Next-Generation IPS) que actua en línia i en temps real per defensar les dades crítiques i les aplicacions d'atacs avançats sense que afecti al rendiment i la productivitat.

Leer más  >
cap_pulse_secure

VPN SSL amb Pulse Connect Secure


Gràcies a la tecnologia líder de Pulse Secure qualsevol necessitat d'accés remot es pot realitzar d'una manera simple i segura, permetent a qualsevol empleat accedir a qualsevol aplicació des de qualsevol dispositiu en qualsevol lloc del món.

Leer más  >

Certificacions / Aliances de l'àrea de Ciberseguretat