• Home
  • Alianzas
  • Fortinet Advanced Partner – Integrator

Fortinet Advanced Partner – Integrator

ABAST integra les solucions d’aquest fabricant líder en dispositius de seguretat de xarxa i solucions per a la Gestió Unificada d’Amenaces. Comptem amb gran experiència en les solucions Fortigate i Fortiweb.

ABAST i Fortinet

ABAST pertany a el programa de partners certificats de Fortinet, fins fa poc com Fortinet Gold Partner i en l’actualitat, amb el canvi de denominacions després de la posada en marxa el 2020 de el nou programa Fortinet Engage Partner, estem certificats com Fortinet Advanced Partner – Integrator.

ABAST distribueix i i integra les solucions d’aquest fabricant en projectes de Seguretat de xarxes corporatives i Internet. Som experts en solucions FortiGate Next Generation Firewall (NGFW), FortiGate Internal Network Firewall (INFW) i FortiWeb Web App Firewall (WAF).

Sobre Fortinet

Fortinet és el líder del mercat de dispositius de seguretat de xarxa i solucions per la Gestió Unificada d’Amenaces. Van ser pioners amb els seus sistemes de seguretat multiamenaça basats en ASIC -FortiGate-, que van obtenir el nombrosos premis del sector i es van presentar com la nova generació de sistemes de protecció de xarxa en temps real, capaços de detectar i eliminar els continguts susceptibles d’amenaces més perillosos del correu electrònic i del tràfic de web en temps real sense que es vegi degradat el rendiment de la xarxa.

Gràcies a la seva constant innovació en les seves solucions, actualment compten amb una extensa base de més de 125.000 clients satisfets a tot el món, entre els quals es troben la majoria de les empreses que apareixen en la llista Fortune Global 100.

Fortinet va ser fundada l’any 2000 per Ken Xie Amb, té la seva seu central a Sunnywale, Califòrnia i oficines al voltant de tot el món. Compta amb un sòlid equip de direcció amb àmplia experiència en networking i seguretat. La seva posició de lideratge en el mercat és validada constantment pels analistes de la indústria IT, organitzacions empresarials i mitjans de comunicació.

Solucions i serveis destacats

Ciberseguretat

Hem integrat la nostra àmplia oferta en Ciberseguretat sota el concepte de ABAST Cyball 360º, un complet conjunt de solucions i serveis que ofereixen una visió 360º de la seguretat i que tenen com l’objectiu protegir informació i sistemes davant ciberatacs i amenaces, garantir la continuïtat dels processos de l’organització i assegurar el compliment legal i normatiu.

Llegir més
Fortiweb – Web Application Firewall

Fortiweb, la família de solucions WAF de Fortinet, ofereixen protecció multicapa per a les aplicacions web i XML i altres funcionalitats addicionals com balanceig de càrrega que li permetran millorar la seguretat i el rendiment de les seves aplicacions.

Llegir més
Next Generation Firewalls (NGFW)

Els Next Generation Firewalls (NGFW) són tallafocs que han evolucionat incorporant moltes altres funcionalitats de seguretat com Anti-malware (anti-virus, anti-spyware, anti-spam), IPS (Sistema de Prevenció anti Intrusions), VPN (Xarxa Privada Virtual ), entre d’altres.

Llegir més
Xarxes i comunicacions

Disposar d’una xarxa i sistemes de comunicació fiables, segurs i flexibles és bàsic per a un bon desenvolupament de negoci. L’ajudarem a optimitzar i unificar la seva infraestructura i serveis de comunicacions per a reduir costos i millorar la productivitat.

Llegir més
Infraestructura i solucions de Ciberseguretat

Cal minimitzar el risc davant del nombre creixent d’amenaces: virus, spam, atacs, intrusions, intercepció de dades, suplantació d’identitats, etc. I per a això és important comptar amb un soci tecnològic com ABAST, amb la visió global i especialització adequades.

Llegir més

Casos d'èxit

Solucions i serveis relacionats

Ciberseguretat
Fortiweb - Web Application Firewall
Infraestructura i solucions de Ciberseguretat
Next Generation Firewalls (NGFW)
Xarxes i comunicacions

Temes relacionats

ABAST tanca amb èxit el seu cicle Cybersecurity Days 2019
Èxit dels ABAST Cybersecurity Day 2017
Condis millora i simplifica la seguretat dels seus sistemes amb Fortinet i ABAST
Condis millora la seguretat dels seus sistemes amb Fortinet
ABAST certificat com Fortinet Gold Partner
Fortinet Advanced Partner - Integrator
Millora de la seguretat a l'Ajuntament de Viladecans
L'Ajuntament de Viladecans millora la seguretat de la seva xarxa i sistemes d'informació.

Registration

Forgotten Password?