Emmagatzematge i protecció de dades

Solucions d'emmagatzematge primari, secundari, backup, etc.

Actualment són necessàries solucions d’emmagatzematge amb capacitat per gestionar grans volums de dades garantint els majors nivells de disponibilitat, seguretat i velocitat d’accés a la informació. ABAST és un dels principals especialistes en storage d’Espanya, i les nostres aliances amb els fabricants líders ens permeten oferir-li les solucions tecnològicament més avançades i millor adaptades a les seves necessitats.

Serveis

 • Consultoria i disseny de solucions d’emmagatzematge i protecció de dades.
 • Serveis d’implementació de:
   • Solucions d’emmagatzematge unificat
   • Infraestructura SAN
   • Llibreries de Cintes i appliances de backup a disc
   • Software de Backup per a entorns físics i virtuals
   • Solucions avançades de replicació local i remota
 • Migracions i replicació entre sistemes d’emmagatzematge heterogenis.
 • Auditories de protecció de dades i de rendiment de l’emmagatzematge.
 • Serveis gestionats de Monitorització, Administració i Suport d’entorns d’emmagatzematge i protecció de dades.
 • Emmagatzematge i bakup en el núvol.

Solucions

 • Archiving
  • EMCSourceOne
  • Veritas Enterprise Vault

Solucions HPE d'emmagatzematge i protecció de dades

HPE Alletra

És hora d’acabar amb la complexitat i les sitges inherents als entorns híbrids convencionals. HPE Alletra és una infraestructura de dades nativa del núvol impulsada per Data Services Cloud Console. Junts et brinden una experiència operativa i de consum de núvol allà on resideixin les dades.

Llegir més
HPE GreenLake

Si tens aplicacions que has de mantenir en el teu centre de dades per raons de criticitat, latència, dependència d’aplicacions i raons de compliment normatiu, no per això has de renunciar a les característiques d’agilitat i flexibilitat que t’ofereix un entorn cloud. Ara pots portar la velocitat i l’agilitat del núvol i un model com a servei allà on es troben les teves aplicacions i les teves dades. Transforma la manera en què fas negocis amb una única experiència i un mateix model operatiu al teu centre de dades, els teus entorns cloud, les teves ubicacions distribuïdes o en aplicacions i dades a l’extrem.

Llegir més
HPE Nimble Storage dHCI

La plataforma per hiperconvergencia desagregada HPE Nimble Storage dHCI simplifica la infraestructura per a cada aplicació al reinventar la HCI sense limitacions. Dissenyat per a aplicacions crucials per al negoci i càrregues de treball mixtes, HPE Nimble Storage dHCI allibera l’agilitat de TI i garanteix que les aplicacions estiguin sempre en funcionament i a la màxima velocitat.

Llegir més
HPE Primera. L’emmagatzematge més intel·ligent del món

HPE Primera és una solució innovadora d’emmagatzematge intel·ligent de dades dissenyada per la simplicitat, la resiliència i el rendiment a l’executar aplicacions i càrregues de treball de missió crítica. Proporciona emmagatzematge de nivell 0, està optimitzada per NVMe i ofereix un 100% de disponibilitat gràcies a la intel·ligència artificial d’HPE Infosight.

Llegir més
HPE Nimble Storage

HPE Nimble Storage aprofita l’emmagatzematge flash i l’anàlisi predictiu de HPE Infosight per oferir un accés ràpid i fiable a les dades amb una disponibilitat mesurada del 99,9999%. Un nou concepte d’emmagatzematge autònom que simplifica les operacions en analitzar, predir i resoldre un 86% dels problemes de forma automàtica.

Llegir més
HPE Product Portfolio

Com HPE Platinum Partner, ABAST posa a la seva disposició el complet catàleg de solucions de Hewlett Packard Enterprise: servidors, emmagatzematge i protecció de dades, networking, solucions hiperconvergentes, etc. a més d’una àmplia gamma de serveis.

Llegir més

Casos d'èxit Sistemes / Storage / Networking

Altres solucions d'emmagatzematge i protecció de dades

Veeam Availability Suite v11

Veeam® Backup & Replication™ v11 proporciona equilibri a les seves necessitats de protecció de dades amb una solució 4 en 1 que combina snapshots d’emmagatzematge, backup, replicació i protecció contínua de dades (CDP) en una única plataforma. Gestioni, protegeixi i alliberi les seves dades amb V11, per aconseguir major seguretat i resiliència en la seva estratègia de protecció de dades moderna amb prop de 200 noves característiques i actualitzacions.

Llegir més
Solucions Dell EMC

Com a Dell Technologies Platinum Partner posem a la seva disposició solucions d’emmagatzamatge unificat, backup amb deduplicació, solucions de contingència i de continuïtat de negoci, administració de l’emmagatzematge centralitzada, emmagatzematge per a grans volums de dades…

Llegir més
Solucions CommVault

Com a partners certificats de CommVault, ABAST posa a la teva disposició les solucions de protecció i gestió de dades d’aquest fabricant. Conegui les característiques de les solucions de backup i recuperació de CommVault.

Llegir més

Conegui més sobre …

Les Storage Area Network (SAN) permeten l’ús compartit d’arrays de discs com a alternativa als sistemes propietaris, permetent la consolidació de l’emmagatzematge de dades i una major flexibilitat en connectivitat gràcies a tecnologies com Fibre Channel i iSCSI.

La virtualització de l’emmagatzematge ofereix major modularitat i permet una administració i aprovisionament dels actius d’emmagatzematge molt més fàcil, el que afegeix més funcionalitat i ús.

Gràcies al Thin Provisioning podem proporcionar capacitat d’emmagatzematge de disc a les nostres aplicacions des d’un repositori d’emmagatzematge virtualitzat, reduint la quantitat de capacitat física de disc requerida inicialment i augmentant-la de forma dinàmica.

Els fabricants líders en emmagatzematge com HPE i EMC compten con solucions dissenyades específicament per a entorns virtuals. Simplifiquen la gestió, redueixen els costos d’adquisició, i garanteixen la disponibilitat de les dades.

La consolidació dels sistemes d’emmagatzematge i l’aparició de noves tecnologies hardware i software associats a l’entorn de còpia han permès una gran millora dels temps de backup i una major flexibilitat a l’hora de dissenyar el sistema de protecció de dades.

L’ús de llibreries de cintes segueix sent una solució molt extesa, però el backup a disc amb llibreries virtuals (VLS) basades en discs de baix cost es posiciona com una tendència cada vegada més en alça per a les còpies de seguretat. aquestes solucions incorporen tecnologia de deduplicació que permet reduir la quantitat de dades a emmagatzemar i augmentar els períodes de retenció, i tecnologia de replicació, que permet consolidar les còpies de diferents seus i facilitar la restauració en cas de desastre.

Tot això ofereix al departament de TI una major fiabilitat de les dades emmagatzemades, una reducció dels temps de finestra de backup i de recuperació, i més flexibilitat en l’administració de l’entorn.

La pèrdua massiva d’informació és espectacularment costosa en temps i diners. Les estadístiques demostren que el 90% de les organitzacions que han patit una pèrdua d’aquest tipus no han pogut continuar en el seu negoci durant un període de dos anys.

La reducció tant de la seva RPO (Recovery Print Objective) com RTO (Recovery Time Objective) es porta a terme implantant solucions de contingència i continuïtat de negoci, mitjançant la integració d’eines de backup amb entorns de replicació. Tot això des d’una única consola de gestió. S’aconsegueix així reduir la pèrdua d’informació i el temps de recuperació, evitant l’impacte negatiu en el seu negoci.

ABAST pot oferir-li els seus serveis de consultoria per a desenvolupar un Pla de Contingència o un Pla de Continuïtat de Negoci, així com les solucions tecnològiques necessàries i els serveis associats per a la seva implantació i manteniment.

L’ús de solucions de gestió centralitzada de l’emmagatzematge permet administrar les seves solucions storage SAN, NAS i aplicatius, tant en sistemes físics com virtuals, amb una visió global que simplifica la gestió de les seves TI, augmenta l’eficàcia de funcionament i la protecció de les seves dades, redueix costos operatius i costos de propietat, i millora el rendiment de negoci.

ABAST li pot proporcionar heines d’automatització per a gestió i aprovisionament de recursos d’emmagatzematge, i per a la gestió del rendiment des de l’aplicació a la dada, que suporten aplicacions heterogènies (Oracle, SQL Server, Sybase, Exchange …) i diferents tipus de servidors i dispositius SAN.

La gran quantitat d’informació que es produeix o es guarda en una organització té un significat i importància que varia a través del temps. Per tant la informació ha de ser tractada i guardada de manera diferent, ja que el nivell d’accés i consulta a la mateixa canvia a mesura que passa el temps i perd el seu valor inicial. El concepte de ILM (Information Lifecycle Management) consisteix a gestionar adequadament la informació, determinant on i com ha d’estar guardada per garantir un bon accés i optimitzar la capacitat del nostre entorn d’emmagatzematge. ILM és una estratègia que l’ajuda a mantenir un baix cost total de la propietat (TCO) i augmentar el valor per al seu negoci.

Aliances i certificacions

Solucions i serveis de l'àrea de Sistemes

Simplifica i aconsegueix més agilitat amb les solucions de HCI Intel·ligent d'HPE
HPE Alletra
HPE GreenLake
HPE Nimble Storage dHCI
HPE SimpliVity
Solucions de supercomputació (HPC) i Intel·ligència Artificial (AI) d'HPE
Oracle Exadata
Oracle Database Appliance (ODA)
HPE Primera. L'emmagatzematge més intel·ligent del món
Modernització del centre de dades amb HPE Synergy
TecnologIa hiperconvergent HPE per VDI
Entorns HPC
HPE Nimble Storage
HPE Product Portfolio
Emmagatzematge HPE 3PAR

Casos d'èxit Sistemes / Dipòsit / Networking

DEXEUS DONA administra les seves dades no estructurades mitjançant la plataforma HPE + QUMULO
Metro de Madrid renova la seva infraestructura de virtualització
Sportium renova el seu entorn de backup amb solucions de protecció de dades de Dell EMC
MGA es modernitza amb un entorn d'IT híbrid de la mà d'ABAST
El grup HOLA millora la seva xarxa i optimitza el servei

Altres temes relacionats

Webinar: Canvis al portfoli i model de llicenciament de VMware amb Broadcom
Fent el pas cap a una arquitectura de xarxa amb seguretat integrada. Nova generació de switches per a data center de HPE Aruba.
Webinar: Resum novetats del VMware Explore 2023
Webinar: Donant el pas cap a una arquitectura de xarxa amb seguretat integrada. Nova generació de switxos per a data center d'HPE Aruba
Ciber Resiliència: Assegurant la integritat de les teves dades amb Dell Technologies
Ciber Resiliència: Assegurant la integritat de les teves dades amb Dell Technologies
Webinar: Plataformes de núvol privat basades en HPE GreenLake
Transformació de l'Emmagatzematge i la Gestió de les Dades amb HPE GreenLake
Transformació de l'Emmagatzematge i la Gestió de les Dades amb HPE GreenLake
ABAST PLATFORM DAY 2023

Registration

Forgotten Password?