• Home
  • Alianzas
  • HP Amplify Power Services Partner

HP Amplify Power Services Partner

ABAST és un dels partners d’HP amb més tradició, ja que les nostres relacions amb aquest fabricant es remunten als primers passos de l’organització en el 1984, quan vam iniciar la nostra activitat com softhouse dedicada a solucions per a sistemes corporatius HP. Des d’aleshores la nostra relació amb Hewlett Packard s’ha consolidat any rere any i des de fa temps ABAST és un dels partners HP de referència a Espanya.

Després de la separació d’HP a dues companyies independents:  HP Inc (HP) i Hewlett Packard Enterprise (HPE), ABAST es va mantenir com a partner destacat de cadascuna d’elles, sumant el personal d’ABAST un global de més de 350 certificacions oficials de les dues companyies.

En els últims anys ABAST ha estat certificat com HP Platinum Partner First, amb diverses acreditacions com a especialistes: HP Workstations Business Specialist, HP Managed Print Specialist, HP First Service Specialist Premier (abans HP Device as a Service Specialist), HP Services Specialist para Computing y Printing, i també la de Security Certified Partner

En el nou programa de partners HP Amplify, posat en marxa al novembre de 2020, ABAST es posiciona també en el nivell més alt de certificació, rebent l’acreditació d’ HP Amplify Power Services Partner. Dins d’aquest nou programa, ABAST compta amb les especialitzacions HP Print Services Lifecycle, HP Personal Computing Services Lifecycle i HP Workstations Business Specialist. A més, com HP Service Partner Authorized Service Delivery, està acreditat perquè tècnics d’ABAST qualificats puguin prestar directament serveis oficials HP d’instal·lació, suport i manteniment (servei tècnic oficial d’HP).

Des de fa molts anys ABAST destaca com un dels principals partners de valor d’HP a Espanya, sent líder en la comercialització de solucions empresarials  d’HP i oferint un alt valor afegit a través dels serveis que ofereixen les seves diferents unitats de negoci. L’oferta d’ABAST en tecnologia HP abasta pràcticament tots els productes per a empresa d’aquest fabricant.

Per tot això, en tecnologia i serveis HP per a l’empresa podrem oferir als nostres clients el millor assessorament expert i les millors condicions.

Solucions i serveis destacats

HP – Sostenibilitat

El programa d’Impacte Sostenible d’HP té com a meta crear tecnologia per millorar la vida de tots, a tot arreu. HP es líder protegiendo nuestro planeta para las futuras generaciones y ABAST colabora como partner en estos objetivos dentro de su programa HP Amplify Impact

Llegir més
Solucions HP per a empresa

Descobreix el portfoli de solucions per a empresa d’HP i les característiques que les fan úniques. Tot el que un negoci ambiciós necessita en un sol lloc. Seguretat. Confiança. Rendiment.

Llegir més
Seguretat HP. Els ordinadors més segurs del món

Les noves formes de treballar amb majors necessitats de col·laboració, mobilitat i productivitat, representen un repte real per als responsables de TI a l’hora de garantir que els seus dispositius es mantinguin segurs. Aquí és on entren els avantatges dels equips professionals Elite d’HP

Llegir més
HP Device as a Service (DaaS)

Optimitza els teus actius i recursos d’IT de la mà d’ABAST amb HP Device as a Service (Daas), una solució completa que reuneix hardware, suport, informació d’anàlisi pràctica, gestió proactiva i serveis per a cada fase del cicle de vida del dispositiu.

Llegir més
Solucions d’impressió empresarial

Com a especialista en solucions i serveis d’impressió d’HP, ABAST pot proporcionar-li, a partir de l’estudi de les seves necessitats i situació actual, la solució més adequada de la mà del fabricant líder del mercat.

Llegir més

Antigues certificacions sota el programa HP First

HP Platinum Personal Systems Partner i HP Gold Imaging and Printing Partner

Aquestes certificacions acrediten un alt coneixement i la bona tasca d’ABAST per a la comercialització de les solucions d’Informàtica Personal i Impressió d’HP. Sigui quina sigui la mida de la seva empresa, li oferim les millors solucions i el millor servei per a mantenir actualitzat el seu parc de dispositius d’accés per a usuari final (desktop PCs, thin clients, portàtils, tablets, workstations, etc.) i per a optimitzar les seves solucions d’impressió.

HP Workstation Business Specialist

Si necessita estar segur que les seves estacions de treball proporcionen el rendiment i estabilitat que necessiten per executar aplicacions complexes i de vital importància per al seu treball, confiï en un especialista en estacions de treball com ABAST per ajudar a triar el hardware més adequat. Aprofiti els avantatges que ofereix la tecnologia de les estacions de treball d’HP per proporcionar una solució integral i donar resposta a les seves necessitats específiques, per exemple en sectors com arquitectura, enginyeria, disseny, finances o medicina.

HP Managed Print Specialist

Els especialistes Managed Print d’HP són experts en la gestió d’impressores i estan formats per optimitzar la flota d’impressores de la seva empresa. Els especialistes en impressió gestionada HP com ABAST poden oferir-li una solució Partner-led Pay-per-Use (CL-PPU) i / o una solució de SmartPrinting Solutions (SPS) entre altres, per millorar el contracte i aportar valor afegit a la seva organització.

HP First Service Specialist Premier (abans HP Device as a Service Specialist)

Aquesta especialització en solucions HP Device as a Service (DaaS) Specialist demostra el coneixement i experiència de ABAST en plans d’informàtica personal com a servei que inclouen des del maquinari i els accessoris, fins als serveis i el suport a través de quotes mensuals durant tot el cicle de vida dels dispositius,

HP Services Specialist – Computing y HP Services Specialist – Printing

Com a especialista en serveis d’impressió i informàtica HP podem oferir-li serveis HP Carepack d’extensió i / o millora de la garantia que li permetran assegurar la resolució d’incidències durant el cicle de vida dels productes.

A més ABAST compta amb les certificacions tècniques necessàries per a poder proporcionar serveis de suport i reparació en qualitat de Servei Tècnic Oficial d’HP (Service Delivery), amb accés a peces de recanvi originals d’HP i accés prioritari a la propietat intel·lectual d’HP.

Solucions HP

HP - Sostenibilitat
HP Device as a Service (DaaS)
L'experiència Elite. Els ordinadors per a empresa més segurs d'HP
Projectes de renovació d'informàtica personal
Seguretat HP. Els ordinadors més segurs del món
Servei tècnic oficial d'HP / HPE
Solucions d'usuari i impressió
Solucions HP per a empresa

Temes relacionats

ABAST guardonada amb el premi HP Amplify™ Impact Sustainability Business España
Transforma el teu negoci amb les solucions i serveis de Abast i HP
ABAST rep el reconeixement com a HP Amplify Impact Changemaker per la seva aposta per la Sostenibilitat
Esmorzar virtual sobre HP Wolf Security
HP Z Central. Solució completa d'estacions de treball remotes

Registration

Forgotten Password?