Seguretat HP. Els ordinadors més segurs del món

Protegeixi les dades, dispositius i identitat amb els PCs més segurs i més fàcils de gestionar de el món.

Les noves formes de treballar amb majors necessitats de col·laboració, mobilitat i productivitat, representen un repte real per als responsables de TI a l’hora de garantir que els seus dispositius es mantinguin segurs. Aquí és on entren els avantatges dels equips professionals Elite d’HP

Un arsenal tecnològic al servei de la seguretat

Els equips HP Elite són més segurs i fàcils de gestionar, estan dissenyats per donar suport als professionals de TI encarregats de la gestió i seguretat de la flota d’equips de l’empresa al incloure, protecció de dispositius, identitats i dades amb tecnologies avançades.

Un grup de pirates informàtics llegendaris i experts en ciberseguretat proporcionen una perspectiva de primera línia per ajudar a HP a fabricar els ordinadors més segurs del món.

Resiliència reforçada per hardware

Els ordinadors HP Elite estan construïts amb funcions de seguretat reforçades per hardware i capes de protecció, a sota, dins i sobre del sistema operatiu per prevenir amenaces de forma proactiva i recuperar-se ràpidament en cas de vulneració

HP Sure Start

Protegeixi el seu PC amb la protecció reforçada per hardware d’HP Sure Start Gen4, que recupera automàticament la BIOS.

HP Sure Run

Amb la protecció amb recuperació automàtica, mantingui les seves aplicacions i processos essencials en funcionament fins i tot si un malware intenta tancar-los.

HP Multi-Factor Authentificate

Reforci la seva seguretat amb fins a tres factors d’autenticació, com el reconeixement facial i d’empremtes dactilars.

HP Sure View

Protegiu-vos a l’instant davant de hackers visuals amb HP Sure View Gen3, una pantalla de privacitat integrada opcional desenvolupada per HP

HP Sure Click

Ajudeu a protegir el seu PC de llocs web i arxius .pdf infectats amb malware, ransomware o virus

HP Sure Recover

Restauri de forma ràpida i segura els ordinadors a l’última imatge mitjançant una connexió de xarxa amb HP Sure Recover.

HP Sure Sense

Es creen més de 350 mil variants de malware al dia, i si vols poder seguir treballant, és millor combatre el foc amb foc. Els antivirus tradicionals no poden reconèixer els nous atacs. No obstant això, HP Sure Sense empra algoritmes patentats d’aprenentatge profund i tecnologia avançada de xarxes neuronals per reconèixer malware de forma instintiva i protegir contra atacs mai abans vists.

HP Security Labs

Hem de garantir que els dispositius connectats (equips, smartphones, impressores, electrodomèstics i tecnologies emergents que combinen el món físic i el digital) segueixin sent fiables i resilients en un entorn d’amenaces en continu canvi.

HP Security Lab s’ha creat per ajudar a HP a fabricar els ordinadors més segurs del món. Entre els seus membres, hi ha investigadors, enginyers, hackers de barret blanc i experts en seguretat que ofereixen la perspectiva del front de batalla de la guerra cibernètica.

Gestió Proactiva de la Seguretat

Reforça la teva seguretat, anticipa’t als atacs i evita l’impacte negatiu en la teva empresa gràcies a l’assistència dels nostres experts encarregats de supervisar informes, analitzar amenaces i ajudar-te en la planificació.

El servei d’aïllament de seguretat més avançat del món per a arxius i navegació per a ordinadors amb Win10.

Fes que els punts de connexió passin de ser el teu major perill al teu millor sistema de defensa amb HP Device as a Service (Dies) Proactive Security.

Kit d'Integració HP Manageability

Optimitza la gestió de la configuració de seguretat, hardware i BIOS per la teva flota amb el kit d’integració HP Manageability.

Productes de seguretat d'HP

HP Elite, els ordinadors més segurs del món. Disseny atractiu i fàcil de gestionar amb funcions punteres de seguretat d’HP.

Les estacions de treball més segures del món. Funcions de seguretat per ajudar a mantenir protegits als professionals tècnics i creatius amb propietat intel·lectual de valor.

Protegeix les teves dades en pantalla a l’instant amb el monitor HP EliteDisplay Sure View.

Gràcies a les seves úniques funcions de seguretat, només les impressores d’HP poden aturar un atac des del mateix moment que es produeix.

Protegeix les dues dades del teu ordinador i impressora, complint en tot moment els requisits de la Llei de Responsabilitat i Transferibilitat d’assegurances mèdiques.

Aconsegueixi potència, flexibilitat i rendiment amb les solucions HP Point of Sale a la vegada que compta amb una seguretat avançada.

Formulari de contacte

Demani més informació i preus dels dispositius HP Elite o d’altres equips professionals HP

  Información básica sobre protección de datos
  Responsable ABAST SYSTEMS & SOLUTIONS, S.L.
  Finalidad 1 Gestionar la respuesta a sus peticiones de información.
  Finalidad 2 Gestionar el envío de comunicaciones comerciales.
  Legitimación Consentimiento
  Derechos Acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como, el resto de derechos que se explican en la información adicional.
  Información Adicional Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: https://www.abast.es/condiciones-de-privacidad/
  Para usar CAPTCHA, tienes que tener instalado el plugin Really Simple CAPTCHA.

  Documents

  eBook "Teletreball. Tot el que necessites saber" (PDF)

  Descarrega aquest llibre digital de 96 pàgines en què desgranem totes les consideracions que has de tenir en compte per a proporcionar un entorn eficaç de teletreball.

  Altres temes relacionats

  ABAST guardonada amb el premi HP Amplify™ Impact Sustainability Business España
  Transforma el teu negoci amb les solucions i serveis de Abast i HP
  ABAST rep el reconeixement com a HP Amplify Impact Changemaker per la seva aposta per la Sostenibilitat
  Lenovo DaaS - Molt més enllà del dispositiu
  Esmorzar virtual sobre HP Wolf Security
  HP Z Central. Solució completa d'estacions de treball remotes
  HP ZCentral: Solució completa d'estacions de treball remotes
  Novetats de Lenovo i Intel en solucions professionals d'informàtica personal

  Registration

  Forgotten Password?