Solucions i Serveis

Soluciones y Servicios

Proporcionem solucions i serveis per a les teves necessitats de transformació digital, innovació i modernització a través d'àrees especialitzades que ens permeten abordar pràcticament qualsevol tipus de projecte relacionat amb les Tecnologies de la Informació.

cloud_icon_1_big
Cloud


Oferim una completa col·lecció de serveis de núvol públic i núvol privat a l'integrar els serveis d'alguns dels millors proveïdors de cloud empresarial

sistemas_icon_1_big
Sistemes


Innovem amb la tecnologia més avançada per proporcionar infraestructures TI on-premise o híbrides amb la flexibilitat, disponibilitat i rendiment exigides pel negoci.

data_center_icon_3_big
Data Center


Dissenyem, construïm i optimitzem el CPD amb solucions flexibles i modulars per maximitzar la seguretat i eficiència energètica del seu centre de dades.

usuario_e_impresion_icon_1_big
Usuari i Impressió


Solucions empresarials de sistemes personals i impressió que proporcionen més rendiment, flexibilitat, mobilitat, seguretat i senzillesa de gestió.

cybersecurity_icon_1_big
Ciberseguretat


Oferim consultoria, serveis i solucions per protegir la teva informació i els teus actius, i per garantir la continuïtat i el compliment legal i normatiu

it_management_icon_1_big
Gestió i Govern TI


Proporcionem solucions per gestionar els processos i serveis TI, i monitoritzar el rendiment de les aplicacions d'extrem a extrem

managed_services_icon_1_big
Serveis Gestionats


Una àmplia oferta de serveis gestionats per cobrir aquells serveis TI que la teva organització desitgi externalitzar per centrar-se en la gestió de l'negoci i la innovació.

databases_icon_1_big
Bases de Dades i Middleware


Solucions de bbdd amb els requeriments en matèria de rendiment, disponibilitat, seguretat, compliment, emmagatzematge, gestió i anàlisi de les seves dades

big_data_icon_1_big
Business Intelligence / Analytics


T'ajudem a consolidar, transformar i analitzar les teves dades i convertir-los en informació valuosa per entendre el que passa en el teu negoci i ajudar en la presa de decisions

business_apps_icon_1_big
Gestió Empresarial (ERP/CRM)


Una àrea especialitzada en la implantació i integració de solucions ERP i CRM que permeten als nostres clients automatitzar i millorar els seus processos de negoci clau.

gestion_documental_icon_1_big
Automatització de Processos i RPA


A través de tecnologies com RPA i solucions de Gestió Documental i Workflow ajudem a automatitzar la gestió de factures i altres processos repetitius o manuals.

innovation_icon_1_big
Desenvolupament i Innovació


Projectes d'innovació, transformació digital i serveis de desenvolupament a mida d'aplicacions web, mobile apps, comerç electrònic, portals, digital assistants, etc.

Registration

Forgotten Password?