Qui som

Som una companyia independent amb més de 35 anys en el mercat Espanyol, implantant solucions tecnològiques completes, innovadores i estratègiques per als nostres clients.

Equip Directiu

Irene Plaza
Directora General

Laia Servat
Presidenta

Daniel Franco
Director de Serveis

Aitor Casas
Director de Negoci Data Services & Cloud i Director d’Innovació

Vicente Franco
Director de Negoci i Director d’Operacions

Pedro García
Director oficina de Madrid

Adrià Marí
Director de Negoci Sistemes i Serveis Gestionats

Roger Mascarell
Director de Negoci Sistemes

Xavier Pellicer
Director de Negoci BPA i Ciberseguretat

Valors

Qualitat

ABAST sempre ha apostat per oferir la màxima qualitat en els seus serveis. Comptem amb processos de millora contínua i certificacions com la ISO 9001 que avalen el nostre esforç en la gestió de la qualitat per aconseguir l’excel·lència en el servei als nostres clients.

Llegir més »
Seguretat

La seguretat, i especialment la seguretat de la informació, és un dels pilars de la nostra filosofia de treball. Per això a ABAST ens esforcem dia a dia per assegurar cada vegada millor les dades, els sistemes, les aplicacions i els processos, capacitant al nostre personal per identificar riscos i trobar la forma de minimitzar-los.

Llegir més »
Igualtat

La igualtat entre els gèneres és un principi fonamental, basat en el respecte a totes les persones, i un dels valors que ens identifica com a companyia. Per això ABAST disposa d’un pla i una comissió d’Igualtat que vetllen contra qualsevol discriminació per raó de sexe i porta a terme iniciatives per impulsar una major incorporació de la dona en l’àmbit laboral de les TI.

Llegir més »
Sostenibilidad
Sostenibilitat

Un altre dels valors que defensa ABAST és la Sostenibilitat i el respecte al Medi Ambient. Per això hem posat en marxa diferents iniciatives per reduir dràsticament l’ús de plàstic i paper en l’organització, fomentar el reciclatge, disminuir la petjada de carboni associada a la nostra activitat i altres accions amb l’objectiu de preservar el planeta i les condicions de les persones que vivim en ell.

Llegir més »

Innovació

Solucions i Serveis especialitzats

I aliances amb els líders tecnològics del mercat TI

1
milions € en 2022
1
Professionals
1
Certificacions
1
anys d'història
1
clients actius
1
projectes/serveis en el 2022

Història

1984

Josep Servat, fundador del grup, s'estableix com a professional independent dedicat a la consultoria TI, donant inici al projecte empresarial que avui coneixem com a ABAST. (Vegeu Nota 1)

1986

Es constitueix ECS, S.A. (ECSSA Informàtica), societat que anys més tard passaria a conèixer-se com a ABAST Solutions. Als seus inicis, neix com una ISV dedicada a desenvolupar solucions de negoci per a sistemes HP.

1988

Es constitueix l'empresa Microtel, S.A. dedicada a la venda de solucions microinformàtiques. Aquesta societat romandria activa fins a mitjans dels anys noranta, quan la seva activitat s'integra completament dins d'Abast Systems.

1989

Any de la constitució com a societat d'ABAST Systems, S.A., actualment Abast Systems & Solutions S.L., neix com a empresa especialitzada en sistemes i xarxes informàtiques per donar resposta a la creixent demanda d'aquestes solucions i de serveis especialitzats per part dels clients del grup. La separació del negoci del hardware del de software empresarial pretén oferir més especialització i millor servei en ambdues àrees.

1995

El grup es consolida al mercat de les TI, superant en aquest exercici les 1000 milions de pessetes en facturació i més de 60 empleats en plantilla.

1996

ABAST inicia la seva expansió geogràfica amb l'obertura d'una oficina a València, que va estar operativa prop de 20 anys.

1999

ABAST obre oficina a Madrid. És l'any també de la creació d'una àrea especialitzada en solucions de Gestió TI.

2000

Fruit de la reorganització interna de les companyies del grup, es creen noves divisions i àrees de negoci especialitzades com les de Business Intelligence, Gestió Documental, Serveis Internet i Networking, entre d'altres.

2004

A efectes d'unificar la nomenclatura del grup, ECSSA Informàtica canvia de nom i passa a anomenar-se Abast Solutions.

2006

La plantilla del grup ABAST supera els 250 empleats i arriba a una facturació de més de 32 milions d'euros.

2015

S'unifica la Direcció i l'organització d'ABAST Systems i ABAST Solutions i s'inicia el procés de fusió d'ambdues companyies. És l'any també de constitució d'Outenuve, S.L. (Enuve), empresa especialitzada en serveis cloud que opera de forma independent.

2017

Es formalitza la fusió legal entre Abast Systems SL i Abast Solutions SL. La societat resultant canvia poc després el nom a ABAST Systems & Solutions SL.

2018

ABAST obre oficina a Palma amb l'objectiu d'oferir una atenció més directe i personalitzada als seus clients de les Illes Balears

2019

ABAST adquireix l'empresa Soluciones y Servicios Informáticos, S.A. (SPI), una companyia amb una llarga tragectòria en el mercat TI espanyol i especialitzada en solucions d'infrastructura TI per Universitat, Gobern i Empreses. Aquell mateix any SPI passaria a anomenar-se AbastSPI, S.A. (Vegeu Nota 2)

2020

El grup supera en aquest exercici els 50M€ de facturació i la xifra de 400 treballadors en plantilla.

Estat d'Informació No Financera (EINF)

En un món en constant evolució, el compromís amb la transparència i la sostenibilitat han esdevingut un imperatiu per construir un futur responsable i equitatiu. Des d’Abast, seguint la nostra filosofia de millora contínua, hem assumit l’elaboració de l’Estat d’Informació No Financera (EINF) adoptant els estàndards GRI (Global Reporting Initiative) per mesurar i comunicar de manera clara i estructurada l’impacte de les nostres activitats als àmbits socials, ambientals i de negoci.

A través de l’EINF, mostrem els avenços que hem aconseguit en la nostra recerca constant per la sostenibilitat i el respecte per les persones que formen part d’Abast, el nostre entorn, els nostres col·laboradors i les comunitats on interactuem.

Registration

Forgotten Password?