Aplicacions de Negoci

ABAST integra solucions ERP, CRM, BPM, Gestió Documental i solucions a mida que li permeten automatitzar i millorar els seus processos de negoci.

Teamwork of businesspeople

Solucions ERP


ABAST li aporta la seva experiència de més de 30 anys implantant solucions de gestió i el seu gran coneixement tecnològic i de processos per implantar amb èxit en la seva organització una solució ERP que doni resposta a les seves necessitats d'automatització dels processos operatius o productius de la seva empresa.

Leer más  >
Businessman using his tablet

Solucions CRM


ABAST integra solucions CRM que li aporten la capacitat de 'tancar el cicle' entre màrqueting, vendes i serveis per garantir el millor servei i atenció al client. Un CRM li permetrà crear campanyes més efectives, millorar la gestió comercial, facilitar la tasca dels seus venedors i proporcionar als seus clients un servei personalitzat i eficaç.

Leer más  >
Attractive woman smiling reading a document

Automatització de Processos i RPA


Implantem solucions amb l'objectiu d'automatitzar processos empresarials en què hi ha un important flux de documents, reduint l'ús del paper, augmentant l'eficiència, disminuint costos, i facilitant l'arxiu, classificació i accés a la informació per part dels usuaris empresarials.

Leer más  >
Business analytics

Business Intelligence i Big Data


Ajudem a consolidar, transformar i analitzar les seves dades, i convertir-les en informació valuosa per a la presa de decisions de negoci.

Leer más  >
cap_base_de_datos_y_middleware

Bases de Dades i Middleware


Proporcionem solucions de bases de dades amb les opcions i productes complementaris necessaris per atendre els requeriments específics dels nostres clients en matèria de rendiment, disponibilitat, seguretat, compliment, emmagatzematge, gestió i anàlisi de les seves dades.

Leer más  >
cap_desarrollo_de_aplicaciones_a_medida

Desenvolupament d'aplicacions a mida


ABAST disposa d'una àrea especialitzada en serveis de desenvolupament a mida per a empreses i AAPP. Oferim serveis de consultoria, disseny i programació per als seus projectes d'aplicacions, tant sota la fórmula de projectes clau en mà, outsourcing o oficines tècniques.

Leer más  >

Casos d'èxit

Solucions de negoci Microsoft

Aquestes són algunes de les principals aplicacions de negoci de Microsoft que ABAST distribueix, implanta i integra.

cap_microsoft_dynamics_365

Microsoft Dynamics 365


Microsoft Dynamics 365 és una nova generació d'aplicacions empresarials intel·ligents que l'ajuden a capacitar als seus empleats, captar els clients, optimitzar operacions, desenvolupar noves oportunitats de negoci i accelerar la seva transformació digital.

Leer más  >
cap_dynamics_365_business_central

Microsoft Dynamics 365 Business Central


Microsoft Dynamics 365 Business Central és l'evolució de Dynamics NAV, el software de gestió empresarial per a Pimes més utilitzat a Espanya i a tot el món, una solució pensada per automatitzar i connectar els seus processos empresarials de les àrees de finances, vendes, servei, operacions i projectes, desenvolupada per oferir la millor experiència a l'usuari, en el núvol i integrada amb Office 365 i la resta de solucions Dynamics 365.

Leer más  >
cap_microsoft_dynamics_nav

Microsoft Dynamics NAV


Microsoft Dynamics NAV és un software de gestió empresarial fàcil d'implementar i d'usar que ajuda a més de 100.000 empreses de tot el món a administrar la seva comptabilitat i finances, cadena de subministraments i operacions.

Leer más  >

Solucions de negoci Oracle

Aquestes són algunes de les principals aplicacions de negoci d’Oracle que ABAST distribueix, implanta i integra.

cap_base_de_datos_oracle

Oracle Database


El podem assessorar sobre les diferents edicions, opcions i productes relacionats, oferir-li una sèrie de serveis experts per ajudar-lo a treure el major partit a les seves bases de dades Oracle i donar resposta a les necessitats de la seva organització pel que fa a disponibilitat i seguretat de les seves dades.

Leer más  >
cap_oracle_autonomous_database

Oracle Autonomous Database


Oracle recorre al machine learning i l'automatització per revolucionar la gestió de dades amb la introducció de la primera base de dades autònoma de el món, que ofereix autogestió per incrementar l'estalvi en costos d'administració i millorar la seguretat i el rendiment.

Leer más  >
cap_oracle_e-business_suite

Oracle E-Business Suite


Oracle E-Business Suite l'ajuda a prendre decisions empresarials sustentades en fets, a millorar les operacions empresarials i tots els seus processos de negoci reduint a més les despeses. Tot des d'un sistema dissenyat amb una estructura d'informació unificada i totalment integrada.

Leer más  >

Solucions desenvolupades per ABAST

Aquestes són algunes de les aplicacions desenvolupades per alguna de les àrees especialitzades en solucions de negoci de ABAST.

img_portada_fenix_2

Fenix ERP 2


FENIX ERP 2 és una solució integrada de gestió empresarial pensada per satisfer les necessitats actuals i futures d'empreses i organitzacions de tipus mitjà.

Leer más  >
cap_scan_visio.jpg

SCAN_VISIO eDocument Suite


ABAST ha desenvolupat SCAN_VISIO eDocument Suite, una solució avançada i completa per a la Gestió Electrònica de documents que li permet gesionar i classificar els seus documents de paper o ofimàtics en format i arxiu digital.

Leer más  >
cap_qdoc

QDoc - Gestió Documental per Normatives


Una eina per gestionar organitzadament la informació referent a normatives, procediments, instruccions i formats de registre, generats pels departaments de Gestió, per al seguiment de diferents normatives ISO (Qualitat, Medi Ambient, Seguretat ...).

Leer más  >