LS Express

El punt de venda online per a Microsoft Dynamics 365

Les empreses dedicades al retail operen en un entorn molt competitiu. Des de la gestió d’un gran inventari fins a la necessitat d’un servei d’atenció al client superior i l’obligació de mantenir una situació financera saludable mentre es competeix amb empreses més grans. El comerç minorista mundial és extremadament desafiant, especialment per a les empreses més petites. Per als petits minoristes pot ser difícil trobar la solució de software adequada per a les seves necessitats, ja que els sistemes al mercat, sovint es divideixen en alguna d’aquestes dues categories: massa cars d’instal·lar o assequibles però no prou potents o flexibles.

LS Express és un punt de venda en línia lleuger i fàcil d’utilitzar pensat especialment per a empreses de retail que utilitzen Microsoft Dynamics 365 Business Central. Amb funcions de comptabilitat i back-office potents, LS Express amplia les capacitats de Microsoft Dynamics 365 Business Central amb noves funcionalitats per a comerç minorista i comparteix l’aspecte familiar i la lògica empresarial de Microsoft.

Per què escollir les solucions de LS Retail?

925119_w

Solucions de software unificades per al comerç

Administri el seu negoci de forma centralitzada des del back-end fins al front-end amb un únic sistema de software

911514_w

Tecnologia innovadora i de gran valor per al negoci

Obtingui un software comercial innovador que l’ajudarà a conèixer i anticipar uns hàbits de consum que canvien ràpidament.

4149881_w

Satisfacció del client en qualsevol moment i en qualsevol lloc

Brindi als seus clients una experiència de compra excepcional a tots els seus canals de venda i asseguri la seva lleialtat i repetició de compres.

Què és LS Express?

LS Express és un punt de venda en línia lleuger i fàcil d’utilitzar amb potents funcions de comptabilitat i back-office

LS Express és perfecte per a empreses de retail que utilitzen Microsoft Dynamics 365 Business Central. Aquesta extensió de punt de venda està integrada amb el conjunt de productes de Microsoft, cosa que significa que ja no haurà de canviar entre aplicacions: ara ho pot fer tot en un sol sistema.

LS Express seguirà el calendari de llançament de Microsoft Dynamics 365, per la qual cosa està en creixement continu. Actualment està disponible a 20 països de tot el món i a cinc idiomes. Seguiran més regions i idiomes.

Beneficis principals que obtindrem amb aquesta solució

Potents eines de vendes a l’entorn familiar de Microsoft

LS Express amplia les capacitats de Microsoft Dynamics 365 Business Central en afegir la funcionalitat detallista. També comparteix l’aspecte familiar i la lògica empresarial de Microsoft. Administi es seu inventari, vendes i comptabilitat en el mateix entorn, sense haver d’entrar i sortir de diferents aplicacions.

La integració total amb la suite de Microsoft us brinda moltes possibilitats per millorar el servei i augmentar la rendibilitat: personalitzeu els vostres rebuts de vendes afegint el vostre logotip o textos a Microsoft Word, o executeu l’historial de vendes dels seus clients a través de Power BI de Microsoft per optimitzar les vostres compres.

Pagueu només pels serveis que necessiteu

Reduïu els costos de manteniment i posada en marxa i mantingueu-vos sempre dins del pressupost amb una solució de programari basada en el núvol. Amb LS Express pagues només pels serveis que necessites: Tria el nombre de TPVs que s’adapta millor a la seva empresa.

És temporada alta i necessita més punts de venda? Simplement contacteu amb nosaltres i augmentarem o disminuirem el nombre, segons les necessitats del vostre negoci. No necessita un equip de TI per fer-ho, i només pren uns minuts. Ràpid, senzill i còmode.

Treballeu amb dades precises al dispositiu favorit en escriptori o mòbil

Aquesta solució és independent del maquinari i té una interfície receptiva. Això significa que podeu executar-lo al vostre navegador web favorit en tauletes, telèfons mòbils i ordinadors amb Windows, iOS o Android.

El sistema està totalment optimitzat per a pantalla tàctil, cosa que el converteix en l’opció ideal per a empreses dinàmiques i orientades al servei que busquen un punt de venda mòbil i flexible que inclogui foodtrucks, botigues emergents, mercats de pagesos i més.

Inicieu sessió al sistema i realitzeu un seguiment de les vostres vendes en temps real, estigueu on estigueu: com que LS Express s’executa al núvol, les vostres dades sempre es mantenen actualitzades en tots els dispositius de vendes.

Oferiu un gran servei amb un punt de venda web mòbil

LS Express funciona en diversos dispositius mòbils, cosa que li permet atendre els clients a la botiga, brindar-los informació sobre els productes o tancar la venda on sigui que estiguin. Independentment del dispositiu o navegador que utilitzeu, el sistema manté l’aspecte familiar de Microsoft Dynamics Business Central, cosa que facilita que el vostre personal trobi la funció o la informació que necessiteu.

Accepta el tipus de pagament preferit dels teus clients: efectiu, vals, targeta, cupons o una combinació. Imprimiu o envieu per correu electrònic rebuts i factures de venda, i administreu fàcilment les devolucions d’articles. Amb LS Express, és fàcil fer feliços als seus clients.

Feu que la vostra jornada laboral sigui més senzilla
3872896_w

Configuració molt ràpida

LS Express és molt ràpid de configurar i en poc temps està llest per vendre.

1093274_w

Senzill i intuïtiu

És molt fàcil d’utilitzar per a qualsevol que estigui familiaritzat amb els productes de Microsoft, com Office.

3162532_w

Tàctil i responsive

Executeu-lo al vostre navegador web preferit al dispositiu mòbil, tauleta o ordinador.

7503547_w

Costos més baixos

Disminuïu els costos de manteniment i posada en marxa amb una solució de software basada en el núvol.

545661_w

Sempre actualitzat

El sistema s’actualitzarà automàticament a cada nova versió.

2998832_w

El seu negoci, a qualsevol lloc i en qualsevol moment

Accediu a les vostres dades de forma segura en qualsevol moment que ho necessiteu, sigui on sigui.

2222421_w

Afegiu fàcilment LS Pay

Afegiu el mòdul LS Pay al punt de venda per a més seguretat. LS Pay és una solució de software de transferència electrònica de fons (EFT) que us ofereix total fiabilitat i conformitat amb EMV i PCI.

4014356_w

Integració de comerç electrònic amb Shopify

LS Express ve amb un connector integrat per a Shopify. Simplement connecteu la vostra botiga Shopify a LS Express i finalitzeu les vostres comandes de Shopify dins de LS Express, mantenint totes les dades de les vostres botigues en un sol lloc.

Aprofiteu tot l’ecosistema de Microsoft

LS Express està totalment integrat a Dynamics 365 Business Central i comparteix l’aspecte familiar i la lògica comercial de Microsoft.

Ser part de l’ecosistema de Microsoft vol dir que pot aprofitar tot el conjunt d’aplicacions empresarials de Microsoft.

Personalitzeu els vostres rebuts a Microsoft Word, utilitzeu les vostres dades de vendes per generar pronòstics o executeu l’historial de vendes dels seus clients a través de Power BI de Microsoft per optimitzar les seves compres i obtenir recomanacions personalitzades.

Les possibilitats de millorar el servei i augmentar la rendibilitat són infinites!

Altres temes relacionats

Automatització del procés de Comptes a Pagar a Microsoft Business Central complint amb la "Ley Crea y Crece"
Aumenta la eficiencia en Gestión de personas con Omne RH para Business Central
Copilot Studio. La plataforma que potencia la intel·ligència dels bots conversacionals.
Redefinint la productivitat empresarial
Sales Copilot – IA aplicada a la força de vendes
Dynamics 365 Business Central i Copilot. IA aplicada que simplifica el nostre dia a dia.
Dynamics 365 Business Central i Copilot: IA aplicada que simplifica el nostre dia a dia
Incrementa la productivitat dels teus equips amb la integració de Microsoft 365 i Dynamics 365 Business Central
Workshop: Com fer més amb Microsoft 365 Premium
Incrementa la productivitat dels teus equips amb la integració de Microsoft 365 i Dynamics 365 Business Central

Registration

Forgotten Password?