Blog

Monitorización y observabilidad

Monitorització vs Observabilitat

Segurament hagis sentit a parlar del concepte d'observabilitat com una evolució de la monitorització de serveis IT. Però no tothom es posa d'acord què implica realment, i és que és més complex del que sembla a primera vista. Per aquest motiu, intentarem explicar els conceptes i donar el nostre punt de vista sobre això.
Leer Mas
RPA

Automatització robòtica de processos (RPA) intel·ligent, una tendència imparable

La transformació digital per part de les empreses és un procés que s'ha vist accelerat durant els darrers tres anys i més concretament a partir de la pandèmia mundial. En aquesta transformació ve implícita l'automatització de molts processos a les organitzacions.
Leer Mas
Inteligencia artificial

Aplicacions de la Intel·ligència Artificial a les empreses

Cada vegada són més les empreses que en la seva transformació digital s'estan recolzant en la Intel·ligència Artificial per aconseguir més optimització en els seus processos o extreure informació de més valor de les seves dades.
Leer Mas
Young Asian male frustrated, confused and headache by ransomware attack on desktop screen, notebook and smartphone, cyber attack and internet security concepts

Atac de ransomware: Pagar o no pagar, aquesta és la qüestió

Segons un informe recent de Kaspersky, nou de cada deu organitzacions afectades pel ransomware pagarien si fossin atacades de nou 1. Tot i això, un altre informe de l'empresa de ciberseguretat Cybereason destaca que la majoria de les organitzacions que van pagar un rescat van patir posteriorment un segon atac 2. Quina decisió prendre, doncs, davant d'aquesta situació difícil?
Leer Mas
img_post_cloud_private_vs_public

Núvol privat, núvol públic o núvol híbrid. Quin tipus de Cloud és millor per a la meva empresa?

Si l'evolució del mercat i els clars avantatges del Cloud ens han convençut prou per fer la transició al núvol, les preguntes clau que ens hem de formular són: Quina arquitectura de Cloud em convé més? Com puc dur a terme la transformació dels meus sistemes a aquesta nova arquitectura?
Leer Mas
Trend_Micro_Deep_Security_for_SAP_Systems

Protecció contra vulnerabilitats a SAP

Repassem en aquest article la dificultat de mantenir els nostres entorns SAP actualitzats amb tots els pedaços de seguretat que SAP publica mensualment, molts per vulnerabilitats de nivell crític, i com és possible protegir millor les aplicacions SAP en qualsevol entorn, ja sigui físic virtual o núvol, amb la solució Trend Micro Deep Security for SAP® Systems
Leer Mas
Kit_Digital_q

Guia per sol·licitar els ajuts Kit Digital per a PIMES

El 15/3/22 s'obrirà la primera convocatòria d'aquest esperat programa d'ajudes i les empreses d'entre 10 a 49 treballadors que compleixen els requeriments ja podran sol·licitar el seu bo digital de fins a 12.000€. Si ets una d'elles i perquè no deixis passar aquesta oportunitat, hem preparat una petita guia amb els punts més importants a tenir en compte per poder sol·licitar l'ajuda amb èxit i no quedar-te fora.
Leer Mas
jquery_logo

Desenvolupament web: Millora del rendiment i delegació d’esdeveniments amb jQuery

Dins de qualsevol desenvolupament web, és possible que hàgim d'aplicar solucions a problemes particulars, utilitzant Esdeveniments de JavaScript com; onclick, onchange, etc… Si aquesta solució particular, l'hem d'aplicar dins un llistat, on el nombre de registres sigui molt alt, tractar de gestionar la solució, a nivell de cada registre amb el seu esdeveniment particular, pot arribar a generar un problema de rendiment al navegador en haver de gestionar un alt nombre d'Event Listeners. Una possible solució a aquesta situació ens…
Leer Mas
img_blog_personalizacion_shrepoint_02

Desenvolupament en SharePoint online: Com crear components personalitzats de forma àgil i ràpida

Sharepoint Online ens proporciona una àmplia varietat de components que ens permeten modelar els nostres llocs de moltes i variades formes, però… què passa quan les nostres necessitats no troben un component dins de l'estàndard? En aquest article explicarem els passos bàsics per crear components personalitzats de manera àgil i ràpida.
Leer Mas
img_blog_helper_busqueda_con_acentos

Helper per recerques amb accents en taules de Telerik asp.net

En el desenvolupament web d'avegades les funcionalitats que per defecte aporta una eina no són suficients per complir amb els requeriments d'un projecte. En aquests casos ens les hem d'enginyar per poder complir amb els requeriments sense que es vegi afectada la velocitat de desenvolupament. Veurem en aquest post com hem desenvolupat un Helper que permet poder fer cerques sense tenir en compte els accents en taules de Telerik, cosa que sens dubte serà útil per a desenvolupadors que utilitzen…
Leer Mas
img_post_next_generation

Fons Next Generation per Transformació Digital

Ja fa gairebé un any que els països de la UE van arribar a un acord històric per a finançar un programa de reconstrucció econòmica amb el qual fer front a l'impacte de la pandèmia del coronavirus. Aquest "Pla Marshall Europeu", com ho van anomenar alguns, va ser batejat com Next Generation UE i un dels pilars en què es basa és l'impuls de la Transformació Digital. Les xifres de milers de milions que mou aquest pla de recuperació i…
Leer Mas
Cyber security concept on virtual screen with a consultant doing presentation in the background

Reptes i tendències en Ciberseguretat a les empreses el 2021

Les empreses han realitzat grans canvis per adaptar-se a la situació de pandèmia, com la implantació del teletreball, que exigeixen noves mesures de seguretat i a més s'han vist sacsejades per l'increment d'atacs principalment de phishing, ransomware i de suplantació d'identitat, En aquest article repassem les noves tendències i les solucions més demandades actualment per millorar la seguretat de la informació a les organitzacions.
Leer Mas

Registration

Forgotten Password?