Blog

portada_inv_webinar_abast_Dynamics_365_&_BC_2023_1920x1080_v2

Millorar la productivitat i l’eficiència en les operacions amb Dynamics 365 Business Central i Microsoft 365

La recerca constant de formes d'augmentar la productivitat en les empreses segueix sent una de les principals preocupacions dels líders empresarials en l'actualitat. La tecnologia té un paper crucial en aquesta missió, i l'implementació adequada d'eines tecnològiques pot marcar la diferència.
Leer Mas
DíaMundialMedioAmbiente

La Importància del Medi ambient: El Compromís d’ABAST amb un Futur Sostenible

El Dia Mundial del Medi ambient, 5 de juny, és una oportunitat per reflexionar sobre la importància de preservar i protegir el nostre entorn natural. En aquest context, les empreses tenen un paper fonamental en la construcció de futur sostenible. ABAST, líder en solucions tecnològiques, s'enorgulleix del seu compromís amb la protecció del medi ambient i de la seva contribució per generar un impacte positiu a la societat.
Leer Mas
cyber-security-data-protection-businessman-using-laptop-computer-protecting-business_web

Passat, present i futur de la Contrasenya

El Dia Mundial de la Contrasenya pretén conscienciar els usuaris i les empreses de la importància que té el fet d'establir contrasenyes i claus segures. Una contrasenya robusta és la millor protecció per a les dades personals, ja que la primera autenticació és la porta d'entrada a qualsevol dispositiu. En aquest article volem fer un repàs de com ha anat evolucionant la contrasenya.
Leer Mas
Ansible

7 claus per a l’èxit en l’automatització de tasques del departament de TI utilitzant Ansible

Tots els departaments de TI, més o menys, en algun moment s'han plantejat automatitzar tasques per poder ser més eficients. Al cap i a la fi, la tecnologia és al nostre abast. Per què no utilitzar-la? Ara bé, un cop decidits a automatitzar tasques, com puc assegurar l'èxit d'aquesta iniciativa?
Leer Mas
Veeam_v12

Noves versions Veeam Backup & Replication v12 i Veeam Backup for Microsoft 365 v7

Veeam®, líder en la indústria de protecció de dades moderna i especialista desenvolupant solucions de backup, recuperació i gestió de dades, ha llançat noves versions de la plataforma de dades Veeam Backup & Replication v12 i la solució de backup i recuperació per a Microsoft 365 Veeam Backup for Microsoft 365 v7, entre d'altres.
Leer Mas
Magic Quadrant Gartner IPaaS 2023

Oracle i Microsoft lideren en Integration Platform as a Service el 2023 segons el Quadrant Màgic de Gartner

L'informe anual Magic Quadrant for Integration Platform as a Service (iPaaS), Worldwide de Gartner, referent en l'avaluació de proveïdors al mercat d'integració de plataformes com a servei, ha destacat, aquest 2023, a Oracle i Microsoft, el que valida la seva excel·lència en la integració de plataformes.
Leer Mas
Women-in-tech

La presència de la dona al sector tecnològic

És popularment conegut que la presència femenina al sector tecnològic és inferior a la masculina. De fet, a Espanya, només el 19,8% de les posicions digitals són ocupades per dones segons l'estudi Competències transformadores per a la igualtat de gènere a la societat i l'economia digital de l'Observatori d'Igualtat i Ocupació.
Leer Mas
La Ley Crea y Crece y la factura electrónica obligatoria

La llei “Crea y Crece” i la factura electrònica obligatòria entre empreses

La llei "Crea y Crece", aprovada el setembre de l'any passat, converteix en obligatòria la factura electrònica. La manera d'emetre i rebre factures entre les empreses canviarà amb la nova legislació, que s'haurà de fer digitalment fent servir plataformes d'intercanvi de factures electròniques.
Leer Mas
portada_web_OTS_2023

Oficina de Seguretat, Oficina Tècnica de Seguretat i SOC. Tres claus per a la seguretat a la teva organització

La Ciberseguretat, avui dia, és una de les principals palanques de transformació de qualsevol companyia. Garantir i anticipar-se per protegir els sistemes d‟informació que suporten els processos del negoci és un dels grans reptes que tota companyia vol cobrir.
Leer Mas
Monitorización y observabilidad

Monitorització vs Observabilitat

Segurament hagis sentit a parlar del concepte d'observabilitat com una evolució de la monitorització de serveis IT. Però no tothom es posa d'acord què implica realment, i és que és més complex del que sembla a primera vista. Per aquest motiu, intentarem explicar els conceptes i donar el nostre punt de vista sobre això.
Leer Mas
RPA

Automatització robòtica de processos (RPA) intel·ligent, una tendència imparable

La transformació digital per part de les empreses és un procés que s'ha vist accelerat durant els darrers tres anys i més concretament a partir de la pandèmia mundial. En aquesta transformació ve implícita l'automatització de molts processos a les organitzacions.
Leer Mas
Aplicaciones_inteligencia_artificial_empresas

Aplicacions de la Intel·ligència Artificial a les empreses

Cada vegada són més les empreses que en la seva transformació digital s'estan recolzant en la Intel·ligència Artificial per aconseguir més optimització en els seus processos o extreure informació de més valor de les seves dades.
Leer Mas

Registration

Forgotten Password?