Blog

img_blog_personalizacion_shrepoint_02

Desenvolupament en SharePoint online: Com crear components personalitzats de forma àgil i ràpida

Sharepoint Online ens proporciona una àmplia varietat de components que ens permeten modelar els nostres llocs de moltes i variades formes, però… què passa quan les nostres necessitats no troben un component dins de l'estàndard? En aquest article explicarem els passos bàsics per crear components personalitzats de manera àgil i ràpida.
Leer Mas
img_blog_helper_busqueda_con_acentos

Helper per recerques amb accents en taules de Telerik asp.net

En el desenvolupament web d'avegades les funcionalitats que per defecte aporta una eina no són suficients per complir amb els requeriments d'un projecte. En aquests casos ens les hem d'enginyar per poder complir amb els requeriments sense que es vegi afectada la velocitat de desenvolupament. Veurem en aquest post com hem desenvolupat un Helper que permet poder fer cerques sense tenir en compte els accents en taules de Telerik, cosa que sens dubte serà útil per a desenvolupadors que utilitzen…
Leer Mas
img_post_next_generation

Fons Next Generation per Transformació Digital

Ja fa gairebé un any que els països de la UE van arribar a un acord històric per a finançar un programa de reconstrucció econòmica amb el qual fer front a l'impacte de la pandèmia del coronavirus. Aquest "Pla Marshall Europeu", com ho van anomenar alguns, va ser batejat com Next Generation UE i un dels pilars en què es basa és l'impuls de la Transformació Digital. Les xifres de milers de milions que mou aquest pla de recuperació i…
Leer Mas
Cyber security concept on virtual screen with a consultant doing presentation in the background

Reptes i tendències en Ciberseguretat a les empreses el 2021

Les empreses han realitzat grans canvis per adaptar-se a la situació de pandèmia, com la implantació del teletreball, que exigeixen noves mesures de seguretat i a més s'han vist sacsejades per l'increment d'atacs principalment de phishing, ransomware i de suplantació d'identitat, En aquest article repassem les noves tendències i les solucions més demandades actualment per millorar la seguretat de la informació a les organitzacions.
Leer Mas
img_blog_ciberseguridad_03

El Govern d’Espanya aprova diverses mesures urgents en temes de Ciberseguretat

El Consell de Ministres va aprovar fa uns dies un conjunt d'actuacions urgents en matèria de ciberseguretat. Entre aquestes actuacions, trobem l'adopció d'un Pla de Xoc de Ciberseguretat, l'actualització de l'Esquema Nacional de Seguretat (ENS) i mesures destinades als proveïdors tecnològics del sector públic nacional.
Leer Mas
img_blog_nagios_01

Quina versió de Nagios hauria d’utilitzar?

Al tractar-se d'un software tan popular al mercat, molts coneixen les capacitats de Nagios, però sovint ens trobem amb organitzacions que desitgen implantar i dubten sobre quina versió del producte és la més adequada per a les seves necessitats. Per aquest motiu, hem elaborat una taula comparativa de funcionalitats de les tres versions disponibles: Nagios Core, Nagios XI Standard Edition i Nagios XI Enterprise Edition.
Leer Mas
img_blog_ciberseguridad_01

Com afronten les empreses els reptes de la Ciberseguretat

Mantenir fora de perill la informació i la resta d'actius de l'empresa és un repte per als CISO, Responsables de Seguretat i Directors de TI, però ... com aborden les empreses aquesta problemàtica? En aquest article analitzem diferents tipologies d'acord amb la implicació de la Direcció, pressupostos i recursos.
Leer Mas
img_blog_datacenter_01

El futur dels data centers locals privats

Els tradicionals centres de dades locals privats estan lluny d'extingir-se, però estan evolucionant. En aquest article repassem aspectes i tendències a tenir en compte entre les que destaquen la descentralització, la reducció de l'espai i l'adopció de models de centre de dades locals com a servei.
Leer Mas
Entrepreneur in red using a mobile phone on the street

Assistents Digitals: com ampliar i automatitzar els canals de comunicació amb els nostres clients

Quan ens plantegem oferir un millor servei als nostres clients, oferir-los la possibilitat d'interactuar amb nosaltres a través d'una interfície conversacional és un actiu que millora l'experiència d'usuari i ens posiciona millor respecte a la nostra competència. En aquest post expliquem què són els Assistents Digitals i quines consideracions hem de tenir en compte a l'hora de implantar-los.
Leer Mas

Registration

Forgotten Password?