Blog

PowerAutomate

Redefinint la productivitat empresarial

Power Automate és una eina que forma part de la suite de Microsoft Power Platform i que serveix, entre altres coses, per a l'automatització de fluxos de treball. Permet dissenyar fluxos de treball personalitzats amb la filosofia de Power Platform, sense que calguin habilitats de programació.
Leer Mas
Directiva_NIS2

Nova Normativa Europea de Ciberseguretat NIS2

En un món cada vegada més digitalitzat, la seguretat cibernètica s'ha convertit en una preocupació central per a governs, empreses i ciutadants per igual. Amb l'objectiu de reforçar la resilència de les infraestructures crítiques i garantitzar la protecció dels serveis essencials en la Unió Europea, s'ha dissenyat una estratègia de Ciberseguretat introduïnt la nova versió de la Directiva de Seguretat de les Xarxes i de la Informació (NIS2).
Leer Mas
bandera-europea-oracle

Oracle EU Sovereign Cloud: una solució de núvol segura i flexible per a la Unió Europea i Espanya

Fa un parell de setmanes molts mitjans de comunicació es van fer ressò de la notícia de que la Comissió Europea ha escollit a Oracle com a proveïdor de serveis en el núvol per donar accés a més de 100 serveis en el núvol als diferents organismes de la Unió Europea (UE).
Leer Mas
SharePoint

Microsoft SharePoint. Què és, casos d’ús i novetats.

Encara que moltes organitzacions han descobert ja la gran potència i versatilitat d'aquesta solució de Microsoft, per a moltes altres segueix sent una gran desconeguda, donant-se el cas de que inclús hi ha empreses que tenen a la seva disposició Sharepoint ocult i sense utilitzar dins del seu pla de Microsoft 365 i no estan aprofitant tot el potencial que els podria oferir.
Leer Mas
images2

SAP Datasphere. Evolució des de SAP BW i SAP BW/4HANA.

SAP Datasphere és la nova solució de SAP com objectiu estratègic per a tots els casos d'ús de gestió i magatzem de dades en el Cloud. Es tracta d'una solució llesta per ser executada que ofereix les millors pràctiques i innovació contínua i, definitivament el successor de SAP BW i SAP BW/4HANA. En aquest article analitzarem la importància d'aquesta nova solució i quan i com plantejar-se una evolució des de les plataformes de BW 7.x i BW/4HANA.
Leer Mas
portada_inv_webinar_abast_Dynamics_365_&_BC_2023_1920x1080_v2

Millorar la productivitat i l’eficiència en les operacions amb Dynamics 365 Business Central i Microsoft 365

La recerca constant de formes d'augmentar la productivitat en les empreses segueix sent una de les principals preocupacions dels líders empresarials en l'actualitat. La tecnologia té un paper crucial en aquesta missió, i l'implementació adequada d'eines tecnològiques pot marcar la diferència.
Leer Mas
DíaMundialMedioAmbiente

La Importància del Medi ambient: El Compromís d’ABAST amb un Futur Sostenible

El Dia Mundial del Medi ambient, 5 de juny, és una oportunitat per reflexionar sobre la importància de preservar i protegir el nostre entorn natural. En aquest context, les empreses tenen un paper fonamental en la construcció de futur sostenible. ABAST, líder en solucions tecnològiques, s'enorgulleix del seu compromís amb la protecció del medi ambient i de la seva contribució per generar un impacte positiu a la societat.
Leer Mas
cyber-security-data-protection-businessman-using-laptop-computer-protecting-business_web

Passat, present i futur de la Contrasenya

El Dia Mundial de la Contrasenya pretén conscienciar els usuaris i les empreses de la importància que té el fet d'establir contrasenyes i claus segures. Una contrasenya robusta és la millor protecció per a les dades personals, ja que la primera autenticació és la porta d'entrada a qualsevol dispositiu. En aquest article volem fer un repàs de com ha anat evolucionant la contrasenya.
Leer Mas
Ansible

7 claus per a l’èxit en l’automatització de tasques del departament de TI utilitzant Ansible

Tots els departaments de TI, més o menys, en algun moment s'han plantejat automatitzar tasques per poder ser més eficients. Al cap i a la fi, la tecnologia és al nostre abast. Per què no utilitzar-la? Ara bé, un cop decidits a automatitzar tasques, com puc assegurar l'èxit d'aquesta iniciativa?
Leer Mas
Veeam_v12

Noves versions Veeam Backup & Replication v12 i Veeam Backup for Microsoft 365 v7

Veeam®, líder en la indústria de protecció de dades moderna i especialista desenvolupant solucions de backup, recuperació i gestió de dades, ha llançat noves versions de la plataforma de dades Veeam Backup & Replication v12 i la solució de backup i recuperació per a Microsoft 365 Veeam Backup for Microsoft 365 v7, entre d'altres.
Leer Mas
Magic Quadrant Gartner IPaaS 2023

Oracle i Microsoft lideren en Integration Platform as a Service el 2023 segons el Quadrant Màgic de Gartner

L'informe anual Magic Quadrant for Integration Platform as a Service (iPaaS), Worldwide de Gartner, referent en l'avaluació de proveïdors al mercat d'integració de plataformes com a servei, ha destacat, aquest 2023, a Oracle i Microsoft, el que valida la seva excel·lència en la integració de plataformes.
Leer Mas
Women-in-tech

La presència de la dona al sector tecnològic

És popularment conegut que la presència femenina al sector tecnològic és inferior a la masculina. De fet, a Espanya, només el 19,8% de les posicions digitals són ocupades per dones segons l'estudi Competències transformadores per a la igualtat de gènere a la societat i l'economia digital de l'Observatori d'Igualtat i Ocupació.
Leer Mas

Registration

Forgotten Password?