• Home
  • Alianzas
  • Rittal Strategic Partner

Rittal Strategic Partner

ABAST és l’únic partner certificat a Espanya com Rittal Strategic Partner. Junts col·laborem per construir centres de dades flexibles, segurs i eficients.

ABAST i Rittal

Des de fa anys Rittal és el nostre principal aliat en projectes de construcció i millora de centres de dades. En l’actualitat ABAST és l’única empresa espanyola i una de les poques a tot Europa i al món que compta amb el nivell més alt de certificació: Rittal Strategic Partner.

Rittal només atorga aquesta certificació a aquelles empreses que compleixen una sèrie d’exigents requisits que serveixen per certificar que:

  • És un partner de Rittal que presta una extensa gamma de serveis (vendes / instal·lació / suport / servei postvenda)
  • És líder en el seu mercat (regional o global)
  • Compta amb un ampli ventall d’especialistes
  • Acredita una trajectòria excel·lent i una àmplia experiència amb les solucions de Rittal
  • Posseeix una sòlida cartera de referències de projectes desenvolupats amb solucions Rittal

ABAST compta amb tècnics formats en les instal·lacions de Rittal a Alemanya, capaços d’oferir el millor servei d’instal·lació de les solucions Rittal per data center, i mantenim una estreta relació amb la seva filial espanyola, Rittal Disprel SA, gràcies a una llarga trajectòria de col·laboració en nombrosos projectes de construcció de CPDs.

Solucions i serveis destacats

Rittal Micro Data Center

Si el que vostè necessita és un Data Center de contingència, equipar una sala tècnica o simplement securitzar alguns equips crítics, els Micro Data Center de Rittal li ofereixen tota la solució d’un Data Center per a un rack de TI.

Llegir més
Data Center

ABAST participa en nombrosos projectes de construcció o millora de CPDs, liderant la majoria d’ells gràcies a la visió global que ens proporciona la nostra condició de proveïdor de serveis i solucions TIC amb experiència i coneixements en diferents àrees.

Llegir més
Monitorització de CPDs

Gràcies a el sistema de vigilància CMC-TC de Rittal i als nostres serveis de monitorització 24×7 i suport del CPD podrà tenir controlats els factors mediambientals i de seguretat física que afecten al seu Data Center i efectuar les accions preventives i correctores necessàries per evitar caigudes del servei.

Llegir més

Sobre Rittal

Des de la seva fundació el 1961, Rittal ha evolucionat constantment fins a convertir-se en líder mundial d’oferta de sistemes per a armaris de distribució, distribució de corrent, climatització, infraestructura TI, així com software i servei. Amb més de 10.000 empleats en l’actualitat, avui ofereix “Rittal – The System.”, Una plataforma perfectament harmonitzada i unifica de productes innovadors, solucions d’enginyeria avançades i un servei d’assistència mundial per a una gran diversitat d’exigències. I tot això en els sectors més variats – des de la construcció de màquines i instal·lacions, passant per la indústria automobilística, fins a la tecnologia de la informació.

Rittal, com a proveïdor de sistemes per a infraestructures TI segures d’alta qualitat, ofereix components, sistemes i solucions adequades per a entorns en oficines – així com en entorns de producció d’empreses industrials – des d’un rack TI, sistemes de climatització i subministrament elèctric fins a centres de processos de dades complerts.

Casos d'èxit ABAST / Rittal

Solucions Rittal

Data Center
Rittal Micro Data Center

Temes relacionats

El nuevo CPD del ICGC, premio Data Center para la Administración Pública en los DMC Awards 2024
ABAST Platform Day - Present i futur de les plataformes TI híbrides empresarials
Abast Data Center Day 2022 - Barcelona
Abast Data Center Day 2022 - Palma
ABAST premiat als Rittal Partner Awards 2021
Premi Data Center Market 2020 al CPD de l'any per al nou centre de dades de Dorna Sports
ABAST participa en la trobada sobre Operacions i Manteniment en els CPDs organitzada per Data Center Market
Premi al CPD més innovador per al nou centre de dades de la CNMC construït per ABAST
El nou CPD d'Eurecat, construït per ABAST, premi enerTIC en la categoria Power & Cooling
El projecte del nou data center d'Eurecat, finalista als enerTIC Awards

Registration

Forgotten Password?