Abast Data Center Day 2022 – Barcelona

Evento

Presentació

Simplificar la complexitat de disseny i construcció del centre de dades, reduir els costos d’integració, la seva administració i manteniment, i alhora mantenir o augmentar la seguretat, la disponibilitat i l’eficiència energètica, solen ser objectius prioritaris a les nostres organitzacions.

Des d’ABAST volem compartir la nostra visió de com assolir aquestes fites, a partir de la nostra experiència com a experts en infraestructures TI i projectes de construcció o millora de data centers. Per això hem reunit en aquest esdeveniment diversos líders mundials en tecnologia per a data centers: HPE, Rittal i Aruba, que ens presentaran les darreres novetats.

En aquesta jornada podrem conèixer també casos pràctics de projectes de CPD, com el cas d’èxit de Dorna Sports, així com fórmules avantatjoses per abordar un projecte de millora, renovació o nou data center.

No t’ho perdis!

Agenda

Horari: De 9:30h a 14h

AGENDA

 • Cafè de benvinguda
 • Benvinguda i introducció
  David Albalate. Responsable Àrea Data Center Solutions. Abast.
  Roger Mascarell. Director Àrea Sistemes. Abast.
 • Plataformes de Gestió unificada de la Dada a HPE amb les noves solucions d’emmagatzematge
  Descobreix com modernitzar la teva infraestructura del nucli, l’extrem i el núvol híbrid amb solucions de processament i emmagatzematge de dades intel·ligents, més àgils i segures. Solucions optimitzades per a càrregues de treball, capaces d’augmentar l’eficiència operativa i que poden ser lliurades com a servei.
  Jorge Martín Blázquez. HPE Presales Engineer.
 • Aruba: Molt més que connectivitat per al Data Center en evolució
  Coneix el nou enfocament d´Aruba per a centres de dades i serveis distribuïts, amb arquitectures de commutació de nova generació i eines de gestió d´operacions TI simplificada i automatitzada. Una visió centrada a l’extrem i orientada a les dades que ofereix una experiència similar a la del núvol.
  Pedro José Caballero. Channel System Engineer a Aruba.
 • Coffe-break
 • Baixem l’EDGE a la terra: Casos d’Èxit i Lliçons Apreses
  La manera com treballem, aprenem i vivim ha canviat dràsticament durant l’últim any i mig, i aquest canvi ha creat una dependència més gran de l’Edge. Aquesta presentació va més enllà dels debats teòrics i models de negoci que envolten l’Edge Computing i analitza les implementacions del món real, les històries d’èxit i les lliçons apreses.
  Iván Gimeno. Business Development Manager IE/IT. Rittal ES.
 • Private Data Center as a Service
  Ara és possible gaudir dels avantatges financers i de simplicitat de gestió del núvol, sense renunciar a la seguretat i el control de mantenir les teves dades i infraestructura TI, al teu propi centre de dades local i privat. T’expliquem com.
  David Albalate. Responsable Área Data Center Solutions. Abast.
 • Casos pràctics de centre de dades
 • Cas d’èxit de Dorna Sports
  Javier Alvarez. IT Systems Security Manager
  Pep Ribas. Manager Engineering TV Production Department en Dorna Sports
 • Conclusions i preguntes
 • Cocktail

Data i lloc

09/06/2022
Palau Dalmases
Carrer de Montcada, 20, 08003 Barcelona

Formulari d'inscripció

  Informació bàsica sobre protecció de dades
  Responsable ABAST SYSTEMS & SOLUTIONS, S.L.
  Finalitat 1 Gestionar la seva inscripció a l'esdeveniment.
  Finalitat 2 Gestionar l'enviament de comunicacions comercials
  Legitimació Consentiment
  Drets Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com, la resta de drets que s'expliquen a la informació addicional.
  Informació Addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.abast.es/ca/condicions-de-privacitat/


  Registration

  Forgotten Password?