sistemas_icon_1_reverse_big

Sistemes

Solucions i Serveis per a infraestructures TI on-premise i híbrides

Innovem amb la tecnologia més avançada per a flexibilitzar, optimitzar, i garantir la disponibilitat exigida pel negoci. Més de 30 anys desplegant solucions de computació, emmagatzematge de dades, networking i plataformes convergents o hiperconvergents en entorns de TI on premise, cloud o híbrids.

La infraestructura que suporta els processos de negoci ha d’oferir el rendiment i disponibilitat adequats per garantir els nivells de servei desitjats i la flexibilitat per adaptar-se a nous requeriments, amb els menors costos de propietat (TCO). Com a experts en tecnologies associades a infraestructures híbrides, plataformes hiperconvergents, virtualització i consolidació de sistemes el podem ajudar en la consecució d’aquests objectius.

Solucions destacades

HPE SimpliVity

Les solucions hiperconvergents HPE SimpliVity potencien les TI proporcionant una plataforma simple, eficient i definida per software que combina tot per sota del hipervisor i ofereix l’agilitat i la rendibilitat del núvol amb les capacitats empresarials de la infraestructura local. Com HPE Platinum Partner expert en Infraestructura hiperconvergent (HCI), ABAST posa a la seva disposició les solucions HPE Simplivity i els serveis necessaris per a un ràpid desplegament de noves infraestructures virtualitzades i entorns VDI.

Llegir més
TecnologIa hiperconvergent HPE per VDI

la tecnologia hiperconvergent d’HPE permet desplegar de forma ràpida una plataforma VDI, que és la forma més segura, flexible i eficient per la qual poden optar les organitzacions per oferir als seus empleats un entorn de teletreball amb accés a totes les aplicacions i recursos corporatius sense problemes de seguretat i rendiment

Llegir més
Modernització del centre de dades amb HPE Synergy

Aconsegueixi eficiència i control, i implementi ràpidament recursos de TI mitjançant una única interfície. HPE Synergy, una poderosa solució definida per software, li permet compondre grups fluids de recursos de computació, emmagatzematge i estructurals tant físics com virtuals en qualsevol configuració i per a qualsevol aplicació.

Llegir més

En l’actualitat, són absolutament necessàries solucions d’emmagatzematge que puguin gestionar grans volums de dades, garantint els majors nivells de disponibilitat, seguretat i velocitat d’accés a la informació. ABAST és un dels principals especialistes en storage d’Espanya, i les nostres aliances amb els fabricants líders ens permeten oferir-li les solucions tecnològicament més avançades i millor adaptades a les seves necessitats.

Solucions destacades

HPE Primera. L’emmagatzematge més intel·ligent del món

HPE Primera és una solució innovadora d’emmagatzematge intel·ligent de dades dissenyada per la simplicitat, la resiliència i el rendiment a l’executar aplicacions i càrregues de treball de missió crítica. Proporciona emmagatzematge de nivell 0, està optimitzada per NVMe i ofereix un 100% de disponibilitat gràcies a la intel·ligència artificial d’HPE Infosight.

Llegir més
HPE Nimble Storage

HPE Nimble Storage aprofita l’emmagatzematge flash i l’anàlisi predictiu de HPE Infosight per oferir un accés ràpid i fiable a les dades amb una disponibilitat mesurada del 99,9999%. Un nou concepte d’emmagatzematge autònom que simplifica les operacions en analitzar, predir i resoldre un 86% dels problemes de forma automàtica.

Llegir més
Solucions Dell EMC

Com a Dell Technologies Platinum Partner posem a la seva disposició solucions d’emmagatzamatge unificat, backup amb deduplicació, solucions de contingència i de continuïtat de negoci, administració de l’emmagatzematge centralitzada, emmagatzematge per a grans volums de dades…

Llegir més

Posem a la seva disposició les solucions i serveis necessaris perquè pugui gaudir d’una xarxa segura, escalable i de fàcil administració, i l’ajudem a aconseguir la convergència de tots els elements de la seva infraestructura bàsica, reduint a més el cost associat a les seves comunicacions. Comptem amb una llarga experiència en aquest tipus de projectes i podem oferir-li les millors solucions de networking, comunicacions i optimització de serveis.

Solucions destacades

Cablejat estructurat

El cablejat és la infraestructura física bàsica de les comunicacions de la seva organització, i un element clau per al bon funcionament de les seves xarxes.

Llegir més
Solucions de Networking Aruba

Aruba Networks disposa de la cartera de solucions de networking més completa, amb productes basats en estàndards oberts que fan possible una xarxa assequible, àgil, flexible i totalment interoperable.

Llegir més

Casos d'èxit Sistemes / Storage / Networking

Altres solucions i serveis

HPE Product Portfolio

Com HPE Platinum Partner, ABAST posa a la seva disposició el complet catàleg de solucions de Hewlett Packard Enterprise: servidors, emmagatzematge i protecció de dades, networking, solucions hiperconvergentes, etc. a més d’una àmplia gamma de serveis.

Llegir més
Solucions WMware

Conozca todas las soluciones VMware para virtualización del data center, infraestructura cloud, virtualización de escritorio y de aplicaciones, gestión del data center / cloud, etc. Conegui totes les solucions VMware per a virtualització del data center, infrastructura cloud, virtualització d’escriptori i d’aplicacions, gestió del data center / cloud, etc.

Llegir més
Solucions i serveis Microsoft

Com Partner certificat de Microsoft, tenim un equip de professionals capaços d’assessorar i oferir-li la cobertura tècnica que necessita en els seus projectes basats en tecnologia Microsoft (Windows Server, Microsoft System Center, Microsoft Exchange…)

Llegir més

Principals aliances i certificacions de l'àrea de Sistemes d'ABAST

Últims webinars sota demanda sobre Sistemes, Storage o Networking publicats

Solucions i serveis de l'àrea de Sistemes

Simplifica i aconsegueix més agilitat amb les solucions de HCI Intel·ligent d'HPE
HPE Alletra
HPE GreenLake
HPE Nimble Storage dHCI
HPE SimpliVity
Solucions de supercomputació (HPC) i Intel·ligència Artificial (AI) d'HPE
Oracle Exadata
Oracle Database Appliance (ODA)
HPE Primera. L'emmagatzematge més intel·ligent del món
Modernització del centre de dades amb HPE Synergy
TecnologIa hiperconvergent HPE per VDI
Entorns HPC
HPE Nimble Storage
HPE Product Portfolio
Emmagatzematge HPE 3PAR

Casos d'èxit Sistemes / Dipòsit / Networking

DEXEUS DONA administra les seves dades no estructurades mitjançant la plataforma HPE + QUMULO
Metro de Madrid renova la seva infraestructura de virtualització
Sportium renova el seu entorn de backup amb solucions de protecció de dades de Dell EMC
MGA es modernitza amb un entorn d'IT híbrid de la mà d'ABAST
El grup HOLA millora la seva xarxa i optimitza el servei

Altres temes relacionats

Webinar: Canvis al portfoli i model de llicenciament de VMware amb Broadcom
Fent el pas cap a una arquitectura de xarxa amb seguretat integrada. Nova generació de switches per a data center de HPE Aruba.
Webinar: Resum novetats del VMware Explore 2023
Webinar: Donant el pas cap a una arquitectura de xarxa amb seguretat integrada. Nova generació de switxos per a data center d'HPE Aruba
Ciber Resiliència: Assegurant la integritat de les teves dades amb Dell Technologies
Ciber Resiliència: Assegurant la integritat de les teves dades amb Dell Technologies
Webinar: Plataformes de núvol privat basades en HPE GreenLake
Transformació de l'Emmagatzematge i la Gestió de les Dades amb HPE GreenLake
Transformació de l'Emmagatzematge i la Gestió de les Dades amb HPE GreenLake
ABAST PLATFORM DAY 2023

Registration

Forgotten Password?