HPE Alletra

Porta els avantatges del núvol al teu entorn on premise

Les teves dades mai no han estat més valuoses. Tenen el potencial de transformar el negoci accelerant la innovació, millorant l’experiència del client i impulsant l’eficiència operativa. Aconseguir aquest tipus d’innovació amb les dades requereix un canvi generacional a l’entorn d’aplicacions, però també implica la complexitat d’implementar i mantenir més infraestructura que mai.

El núvol ha establert un estàndard d’agilitat amb l’accés a demanda, l’elasticitat dels recursos i uns càrrecs per servei basats en l’ús real. A les organitzacions els encanta aquesta experiència del núvol, tant que la volen per a totes les dades de les seves aplicacions, independentment d’on resideixin.

I, el que és més important: sense una experiència de núvol omnipresent, la teva infraestructura no pot mantenir el ritme dels negocis. Sense ella és fàcil quedar encallat en el manteniment, l’actualització i l’ajust de l’emmagatzematge local, d’extrem i al núvol en sitges complexes i aïllades.

Si et segueixes preguntant...

És hora d’acabar amb la complexitat i les sitges inherents als entorns híbrids convencionals. HPE Alletra és una infraestructura de dades nativa del núvol impulsada per Data Services Cloud Console. Junts et brinden una experiència operativa i de consum de núvol allà on resideixin les dades.

Creada per a qualsevol aplicació, des de les tradicionals fins a les modernes, HPE Alletra inclou sistemes optimitzats per a càrregues de treball per oferir flexibilitat arquitectònica sense la complexitat de la gestió de l’emmagatzematge tradicional. En mobilitzar dades entre núvols, HPE Alletra allibera el veritable potencial del teu núvol híbrid.

Deixa de gestionar la infraestructura de dades i comença a consumir-la

Passa de tenir i gestionar una infraestructura de dades a simplement accedir-hi i utilitzar-la sota demanda i com a servei. Impulsa les teves dades de l’extrem al núvol per maximitzar la teva agilitat, executar qualsevol aplicació i alliberar les dades a tot arreu.

HPE Alletra maximitza la teva agilitat

Gaudeix de l’experiència operativa i de consum del núvol a totes les teves aplicacions, de l’extrem al núvol. En abstreure el plànol de control de la infraestructura de dades del plànol de dades i traslladar-lo al núvol, gaudiràs d’una experiència operativa única i uniforme a totes les flotes de HPE Alletra. Opera amb la velocitat i l’escala del núvol i organitza fàcilment la infraestructura de dades al llarg del cicle de vida amb una implementació senzilla, un aprovisionament basat en la intenció i impulsat per la IA i actualitzacions invisibles.

Allibera el veritable potencial del núvol híbrid

Allibera el veritable potencial del núvol híbrid amb una plataforma que ofereix gestió unificada, serveis de dades coherents i una mobilitat de dades fluida entre núvols. Augmenta la flexibilitat del teu núvol híbrid per recolzar cada etapa del cicle de vida de les teves aplicacions. Millora els teus resultats de negoci movent dades i aplicacions locals al núvol i viceversa sense costos de sortida. En mobilitzar dades entre els diferents núvols, pots obtenir el millor de cada format per impulsar la teva innovació.

HPE Alletra, una experiència d'emmagatzematge radicalment senzilla

Fulletó HPE Alletra: Treu-li el màxim partit a les teves dades de l'extrem al núvol

Descarrega aquest fulletó sobre HPE Alletra

Solucions i serveis relacionats

Simplifica i aconsegueix més agilitat amb les solucions de HCI Intel·ligent d'HPE
HPE Alletra
HPE GreenLake
HPE Nimble Storage dHCI
HPE SimpliVity
Solucions de supercomputació (HPC) i Intel·ligència Artificial (AI) d'HPE
HPE Primera. L'emmagatzematge més intel·ligent del món
Modernització del centre de dades amb HPE Synergy
TecnologIa hiperconvergent HPE per VDI
HPE Product Portfolio

Altres temes relacionats

Fent el pas cap a una arquitectura de xarxa amb seguretat integrada. Nova generació de switches per a data center de HPE Aruba.
Webinar: Plataformes de núvol privat basades en HPE GreenLake
Transformació de l'Emmagatzematge i la Gestió de les Dades amb HPE GreenLake
Transformació de l'Emmagatzematge i la Gestió de les Dades amb HPE GreenLake
DEXEUS DONA administra les seves dades no estructurades mitjançant la plataforma HPE + QUMULO
Novetats Aruba Networks per a la nova generació de xarxes impulsades per IA
ABAST Platform Day - Present i futur de les plataformes TI híbrides empresarials
Solucions dHCI d'HPE. Simplifica la gestió de la teva infraestructura IT.
Webinar: Solucions dHCI de HPE Simplifica la gestió de la teva infraestructura IT
Aruba ClearPass. Una visió completa de les teves xarxes

Registration

Forgotten Password?