HPE Primera

L'emmagatzematge més intel·ligent del món

HPE Primera és una solució innovadora d’emmagatzematge intel·ligent de dades dissenyada per a la simplicitat, la resiliència i el rendiment a l’executar aplicacions i càrregues de treball de missió crítica. Proporciona emmagatzematge de nivell 0, està optimitzada per NVMe i ofereix un 100% de disponibilitat gràcies a la intel·ligència artificial d’HPE Infosight.

Sol·licita una demo o una prova de concepte utilitzant el nostre formulari de contacte

Una nova generació d'emmagatzematge intel·ligent

Sabem que cada organització, amb independència del sector, la mida o l’edat, posseeix càrregues de treball essencials per al seu negoci. La plataforma d’emmagatzematge per a aquestes càrregues de treball suposa la clau per desbloquejar la innovació, avançar i, en última instància, ser més competitiu.

No obstant això, per als Departaments de TI resulta gairebé impossible mantenir el ritme de les demandes de les aplicacions per a tasques crucials noves i existents perquè es veu consumida per l’aprovisionament, la resolució de problemes i la infraestructura subjacent.

Sacrificar la resiliència en favor de l’agilitat ja no és acceptable: necessites una nova generació d’emmagatzematge empresarial que es gestioni sol, predigui i previngui les interrupcions i ofereixi una latència ultrabaixa per a cada aplicació perquè la TI pugui accelerar la innovació.

Dissenyada per oferir un valor únic als entorns de missió crítica

Intel·ligència global

S’ha integrat la intel·ligència artificial per infraestructura més avançada del sector, HPE Infosight, a HPE Primera per optimitzar el rendiment i la col·locació de les càrregues de treball en temps real. De fet, s’ha aconseguit que l’aprenentatge automàtic basat en el núvol de tota la base instal·lada estigui disponible a la teva cabina per habilitar les optimitzacions en temps real.

Arquitectura activa

Amb una exclusiva arquitectura activa, paral·lel massiva, la plataforma HPE Primera està optimitzada per a tot NVMe i és ideal per consolidar les aplicacions per a tasques crucials tradicionals i de pròxima generació. Tots els volums estan actius a tots els controladors, ports de host i mitjans en tot moment, sense necessitat de realitzar ajustos.

SO centrat en els serveis

El SO d’HPE Primera és l’únic de la seva classe: facilita les instal·lacions i les actualitzacions automàtiques en qüestió de minuts amb un simple clic i accelera l’accés a noves innovacions.

Garantia de disponibilitat del 100%

En un pas més enllà per a la intel·ligència global i l’arquitectura activa, HPE Primera eleva dràsticament el nivell de fiabilitat per a tasques crucials. La garantia del 100% de disponibilitat de dades ve de sèrie amb un contracte de suport Proactive Care o superior, sense necessitat de contractes especials o condicions exigents.

El 86% dels problemes es pronostiquen i es resolen automàticament abans que els clients s’adonin de la seva existència.

HPE Primera observa i estudia totes les cabines que hi ha repartides pel món, aprèn, prediu que és el que passarà, et recomana les millores que has de fer i finalment actua.

Això ens porta a un 99,9999% de disponibilitat mitjana, provada i garantida en tota la seva base instal·lada. Per com funciona el machine learning, sabem que quantes més cabines i més mètriques es recopilin, més aprendrà el sistema i per tant, més fiable serà.

Intel·ligència global gràcies a Infosight

Facilitat d’ús per a recursos d’emmagatzematge essencials:

Instal·lació senzilla

Instal·lació automàtica en un temps inferior a 20 minuts.

Facilitat de gestió

Assignació d’emmagatzematge en qüestió de segons. Reducció de dades integrada i sempre activada, però amb l’opció de desactivar-la en qualsevol moment.

Actualitzacions ràpides i senzilles

El SO permet separar els serveis de dades i implementar-los, actualitzar-los o reiniciar-los independentment. El software es pot actualitzar en tan sols 5 minuts.

Descobreix més en els nostres webinars sota demanda

Documents

Per què comprar HPE Primera? (PDF)

Descarrega aquest document amb les 10 raons principals per comprar HPE Primera

Solucions i serveis relacionats

Simplifica i aconsegueix més agilitat amb les solucions de HCI Intel·ligent d'HPE
HPE Alletra
HPE GreenLake
HPE Nimble Storage dHCI
HPE SimpliVity
Solucions de supercomputació (HPC) i Intel·ligència Artificial (AI) d'HPE
HPE Primera. L'emmagatzematge més intel·ligent del món
Modernització del centre de dades amb HPE Synergy
TecnologIa hiperconvergent HPE per VDI
HPE Product Portfolio

Altres temes relacionats

Com complir la directiva NIS2 amb Abast i HPE Aruba SASE
Novetats HPE GreenLake per a emmagatzematge i protecció de dades
Fent el pas cap a una arquitectura de xarxa amb seguretat integrada. Nova generació de switches per a data center de HPE Aruba.
Webinar: Plataformes de núvol privat basades en HPE GreenLake
Transformació de l'Emmagatzematge i la Gestió de les Dades amb HPE GreenLake
Transformació de l'Emmagatzematge i la Gestió de les Dades amb HPE GreenLake
DEXEUS DONA administra les seves dades no estructurades mitjançant la plataforma HPE + QUMULO
Novetats Aruba Networks per a la nova generació de xarxes impulsades per IA
ABAST Platform Day - Present i futur de les plataformes TI híbrides empresarials
Solucions dHCI d'HPE. Simplifica la gestió de la teva infraestructura IT.

Registration

Forgotten Password?