• Home
  • Alianzas
  • Microsoft Partner Gold

Microsoft Partner Gold

ABAST és un dels partners Gold de Microsoft amb més certificacions i per això podem assessorar i oferir-li la cobertura tècnica adequada per a qualsevol projecte relacionat amb solucions Microsoft: Solucions empresarials basades en Dynamics 365, infraestructura / solucions cloud en Azure, desenvolupament sobre plataforma .NET , solucions de productivitat (Office 365), Business Intelligence amb SQL Server i Power BI, gestió d’entorns Windows i virtualització, etc.

Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider

SOLUCIONS AL NÚVOL

La nostra divisió especialitzada en Solucions Cloud ofereix solucions completes basades en la plataforma Azure així com serveis de disseny de l’arquitectura, serveis de Transició i Transformació i serveis gestionats d’administració, monitoratge i suport per dur a terme els seus projectes de modernització i TI. Oferim també als nostres clients les solucions Microsoft: Office 365 i Dynamics 365, amb tots els serveis necessaris per a la seva implementació i posada en marxa.

INFRAESTRUCTURA TECNOLÒGICA ON SITE

Estem especialitzats en consultoria tecnològica i tenim una gran experiència en implantació de Windows Server, System Center, Exchange Server, Skype Empresarial i SharePoint Server, entre altres. Des de la implantació i el desplegament, a la gestió d’infraestructura tecnològica i la gestió dels processos i serveis de l’departament de TI gràcies a l’ús de les solucions de gestió de Microsoft.

SOFTWARE EMPRESARIAL

L’àrea de solucions de gestió empresarial compta amb més de 35 anys d’experiència desenvolupant i integrant solucions ERP i CRM per automatitzar i millorar els processos de negoci dels seus clients i permetre’ls gestionar millor la seva informació corporativa. Com a partner de Microsoft, ABAST s’ha especialitzat en les solucions CRM basades en Microsoft Dynamics 365 i solucions ERP basades en Microsoft Dynamics 365 Business Central.

DESENVOLUPAMENT D’APLICACIONS

Des de la nostra àrea de desenvolupament d’aplicacions estem especialitzats en la creació de solucions de negoci en els entorns Visual Studio .Net i Power Platform, així com solucions ad hoc dins de la plataforma SharePoint Portal i desenvolupament d’aplicacions natives en cloud a Azure.

BUSINESS INTELLIGENCE

La nostra àrea especialitzada en BI desenvolupa solucions amb eines Microsoft com Power BI, SQL Server, i les solucions per a BI, Analytics i Big Data d’Azure

Competències Microsoft (especialitzacions)

ABAST està acreditat actualment amb competències com Microsoft Partner: Gold Cloud Platform, Gold Cloud Productivity, Gold Small and Midmarket Cloud Solutions, Gold Data Center, Gold Data Analytics, Gold Data Platform,  Gold Collaboration and Content, Gold Communications, Gold Messaging, Gold Enterprise Resource Planning, Gold Application Integration, Gold Project and Portfolio Management, Silver Application Development i Silver Security.

Solucions i serveis destacats

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central és l’evolució de Dynamics NAV, el software de gestió empresarial per a Pimes més utilitzat a Espanya i a tot el món, una solució pensada per automatitzar i connectar els seus processos empresarials de les àrees de finances, vendes, servei, operacions i projectes, desenvolupada per oferir la millor experiència a l’usuari, en el núvol i integrada amb Office 365 i la resta de solucions Dynamics 365.

Llegir més
Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 és una nova generació d’aplicacions empresarials intel·ligents que l’ajuden a capacitar als seus empleats, captar els clients, optimitzar operacions, desenvolupar noves oportunitats de negoci i accelerar la seva transformació digital.

Llegir més
Microsoft Azure

Azure, la plataforma de núvol públic de Microsoft, proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PaaS que permeten a les organitzacions portar al núvol les seves aplicacions empresarials actuals o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa al núvol. ABAST com Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider, integra Azure dins de la seva àmplia oferta cloud.

Llegir més
Microsoft Office 365

Office 365 ofereix en modalitat SaaS el conjunt d’eines de productivitat i col·laboració més reconegut i més ben valorat pels usuaris. Com Microsoft Partner, ABAST el pot assessorar a escollir el pla més adequat i ajudar-lo amb els nostres serveis per a la migració o integració amb la seva plataforma actual.

Llegir més
Solucions per a Business Analytics de Microsoft

Amb les solucions per a Business Intelligence, Analytics i Big Data de Microsoft t’ajudarem a transformar les dades en visualitzacions intel·ligents i fàcils d’entendre. Descobreix el valor de les dades de la teva organització al transformar-los en informació perquè tothom pugui prendre decisions basades en fets i no en opinions.

Llegir més
Microsoft SQL Server

SQL Server, l’àmplia plataforma de base dades de Microsoft, ofereix un rendiment fiable gràcies a la integració de tecnologies en memòria, una ràpida obtenció d’informació útil a partir de qualsevol tipus de dades i una plataforma per a compilar, implementar i administrar solucions tant locals com en núvol.

Llegir més
Solucions i serveis Microsoft

Com Partner certificat de Microsoft, tenim un equip de professionals capaços d’assessorar i oferir-li la cobertura tècnica que necessita en els seus projectes basats en tecnologia Microsoft (Windows Server, Microsoft System Center, Microsoft Exchange…)

Llegir més

Casos d'èxit ABAST / Microsoft

Solucions Microsoft

Bases de Dades i Middleware
Business Intelligence / Analytics
Cloud
Desenvolupament d'aplicacions amb tecnologia Microsoft
Desenvolupament d'aplicacions empresarials sobre Microsoft Power Platform
Desenvolupament i Innovació
Dynamics 365 Business Central Sector Distribució
Dynamics 365 Business Central Sector Electrodomèstics
Dynamics 365 Business Central Sector Injecció de Plàstic
Dynamics 365 Business Central Sector Maquinària
Dynamics 365 Business Central Sector Químic
Dynamics 365 Business Central Sector Serveis
Dynamics 365 Virtual Agent for Customer Service
Kit Digital - BI i analítica amb Microsoft Power BI
Kit Digital - Serveis d'Oficina Virtual basats en Microsoft 365
Kit Digital – Gestió de Clients amb Dynamics 365 Sales
Kit Digital – Gestió de Processos empresarials amb Microsoft Dynamics 365 Business Central o Fenix ERP 3 i Gestió de processos de comptes a pagar amb SCAN_VISIO
LS Express
Manteniment de Microsoft SQL Server
Microsoft Azure
Microsoft Dynamics 365
Microsoft Dynamics 365 AI
Microsoft Dynamics 365 Business Central
Microsoft Dynamics 365 Customer Insights
Microsoft Dynamics 365 Customer Service
Microsoft Dynamics 365 Customer Service Insights
Microsoft Dynamics 365 Field Service
Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation
Microsoft Dynamics 365 Human Resources
Microsoft Dynamics 365 Marketing

Temes relacionats

5 raons per actualitzar a Dynamics 365 Business Central
Webinar - 5 raons per actualitzar a Dynamics 365 Business Central
B:SM integra la gestió dels usuaris de tots els serveis amb Microsoft Dynamics 365
Workshop - Pren millors decisions amb Microsoft Power BI
ABAST s'adhereix al Microsoft Partner Pledge, un compromís amb una IT ètica i sostenible
Microsoft Dynamics 365 Omnichannel
Nous models de llicenciament Microsoft
Microsoft 365 Omnichannel
Desenvolupament en SharePoint online: Com crear components personalitzats de forma àgil i ràpida
Bella Aurora enriqueix la cura i l'atenció al client amb la gestió unificada de tots els seus canals de comunicació
BELLA AURORA LABS millora la cura i atenció a les seves consumidores amb Dynamics 365 Omnichannel
Nous models de llicenciament Microsoft
Millorant la comunicació amb el client mitjançant estratègia CRM Omnicanal
Azure Arc. Simplifiqui entorns complexos i distribuïts en entorns locals, perimetrals i multicloud
Azure Arc. Simplifiqui entorns complexos i distribuïts en entorns locals, perimetrals i multinúvol

Registration

Forgotten Password?