• Home
  • Alianzas
  • Microsoft Solutions Partner

Microsoft Solutions Partner

ABAST és un dels partners de Microsoft amb més certificacions a Espanya i podem assessorar-vos i oferir-vos els serveis adequats per a qualsevol projecte relacionat amb solucions Microsoft: Solucions empresarials basades en Dynamics 365, solucions de productivitat i col·laboració amb Microsoft 365, business intelligence amb Power BI, infraestructura/solucions cloud a Azure, desenvolupament sobre Power Platform o .NET, gestió d’entorns Windows i virtualització, etc.

Microsoft Solutions Partner i Microsoft Cloud Solution Provider

APLICACIONS EMPRESARIALS

L’àrea de solucions de gestió empresarial compta amb més de 35 anys d’experiència desenvolupant i integrant solucions ERP i CRM per automatitzar i millorar els processos de negoci dels clients i permetre’ls gestionar millor la informació corporativa. Com a partner de Microsoft, ABAST s’ha especialitzat en solucions CRM basades en Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (Sales, Marketing, Customer Service…) i solucions ERP basades en Microsoft Dynamics 365 Business Central.

TREBALL MODERN (PRODUCTIVITAT I COL·LABORACIÓ)

Com a partner especialista en les solucions Microsoft 365 (Office, Teams, Sharepoint…) oferim assessorament als nostres clients sobre quins plans s’adapten millor a les vostres necessitats i proveïm tots els serveis necessaris per a la seva implementació i posada en marxa, migració des d’altres plataformes , desplegament en l’organització i l’aprofitament de totes les capacitats de la plataforma.

DESENVOLUPAMENT D’APLICACIONS

Des de la nostra àrea de desenvolupament d’aplicacions estem especialitzats en la creació de solucions de negoci als entorns Visual Studio .Net i Power Platform, així com solucions ad-hoc dins de la plataforma SharePoint Portal i desenvolupament d’aplicacions natives en cloud a Azure.

BUSINESS INTELLIGENCE

La nostra àrea especialitzada en BI/Analytics proporciona i desplega solucions d’anàlisi i intel·ligència empresarial basades en solucions Microsoft com Power BI, SQL Server i les eines i plataformes per a BI, Analytics i Big Data d’Azure (Azure Data Factory, Azure Synaptics Analytics, Azure Databricks, Azure SQL Data Warehouse, Azure Data Lake, Azure Analytics Services, Azure Machine Learning, etc.

INFRAESTRUCTURA AL NÚVOL (IaaS/PaaS a Azure)

La nostra divisió especialitzada en Soluciones Cloud ofereix solucions completes basades en la plataforma Azure així com serveis de disseny de l’arquitectura, serveis de Transició i Transformació i serveis gestionats d’administració, monitorització i suport per dur a terme els seus projectes de modernització i TI.

INFRAESTRUCTURA TECNOLÒGICA ON PREMISE

També tenim una gran experiència en consultoria tecnològica i implantació de Windows Server i solucions servidor de Microsoft (Exchange Server, SQL Server, SharePoint Server, etc), en consultoria de l’Active Directory (AD) o en el desplegament o la migració de noves versions de Windows al parc informàtic. Podem proveir els serveis per a implantació i desplegament i els serveis gestionats per a la seva posterior administració i gestió.

Noves designacions com a Partner de Solucions Microsoft (Microsoft Solutions Partner)

El nou programa de partners de Microsoft, introduït a finals del 2022, agrupa en grans àrees de solucions les antigues competències i presenta uns criteris més exigents per obtenir l’acreditació com a especialista en cadascuna d’aquestes àrees. Actualment ABAST compta ja amb les designacions com a Microsoft Solution Partner a les àrees d’Aplicacions Empresarials (Business Applications), Treball Modern (Modern Work), Dades i IA (Data & IA) i Innovació Digital i d’aplicacions (Digital & App Innovation). També posseeix, dins de l’àrea d’Aplicacions Empresarials, les certificacions com a Especialista en Gestió de Petites i Mitjanes Empreses (Small and Midsize Business Management) i Especialista en Desenvolupament Low Code d’Aplicacions (Low Code Applications Development).

Antigues Competències Microsoft (especialitzacions)

A la transició entre l’antic i el nou programa de partners de Microsoft, ABAST conserva les competències com Microsoft Gold Partner que acreditava en el moment del canvi de programa (octubre 2022): Gold Cloud Platform, Gold Cloud Productivity, Gold Small and Midmarket Cloud Solutions, Gold Data Center, Gold Data Analytics, Gold Data Platform,  Gold Collaboration and Content, Gold Communications, Gold Messaging, Gold Enterprise Resource Planning, Gold Application Integration, Gold Project and Portfolio Management, Silver Application Development y Silver Security.

Solucions i serveis destacats

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central és l’evolució de Dynamics NAV, el software de gestió empresarial per a Pimes més utilitzat a Espanya i a tot el món, una solució pensada per automatitzar i connectar els seus processos empresarials de les àrees de finances, vendes, servei, operacions i projectes, desenvolupada per oferir la millor experiència a l’usuari, en el núvol i integrada amb Office 365 i la resta de solucions Dynamics 365.

Llegir més
Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 és una nova generació d’aplicacions empresarials intel·ligents que l’ajuden a capacitar als seus empleats, captar els clients, optimitzar operacions, desenvolupar noves oportunitats de negoci i accelerar la seva transformació digital.

Llegir més
Microsoft Azure

Azure, la plataforma de núvol públic de Microsoft, proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PaaS que permeten a les organitzacions portar al núvol les seves aplicacions empresarials actuals o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa al núvol. ABAST com Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider, integra Azure dins de la seva àmplia oferta cloud.

Llegir més
Microsoft Office 365

Office 365 ofereix en modalitat SaaS el conjunt d’eines de productivitat i col·laboració més reconegut i més ben valorat pels usuaris. Com Microsoft Partner, ABAST el pot assessorar a escollir el pla més adequat i ajudar-lo amb els nostres serveis per a la migració o integració amb la seva plataforma actual.

Llegir més
Solucions per a Business Analytics de Microsoft

Amb les solucions per a Business Intelligence, Analytics i Big Data de Microsoft t’ajudarem a transformar les dades en visualitzacions intel·ligents i fàcils d’entendre. Descobreix el valor de les dades de la teva organització al transformar-los en informació perquè tothom pugui prendre decisions basades en fets i no en opinions.

Llegir més
Microsoft SQL Server

SQL Server, l’àmplia plataforma de base dades de Microsoft, ofereix un rendiment fiable gràcies a la integració de tecnologies en memòria, una ràpida obtenció d’informació útil a partir de qualsevol tipus de dades i una plataforma per a compilar, implementar i administrar solucions tant locals com en núvol.

Llegir més
Solucions i serveis Microsoft

Com Partner certificat de Microsoft, tenim un equip de professionals capaços d’assessorar i oferir-li la cobertura tècnica que necessita en els seus projectes basats en tecnologia Microsoft (Windows Server, Microsoft System Center, Microsoft Exchange…)

Llegir més

Casos d'èxit ABAST / Microsoft

Solucions Microsoft

Bases de Dades i Middleware
Business Intelligence / Analytics
Cloud
Desenvolupament d'aplicacions amb tecnologia Microsoft
Desenvolupament d'aplicacions empresarials sobre Microsoft Power Platform
Desenvolupament i Innovació
Dynamics 365 Business Central Sector Distribució
Dynamics 365 Business Central Sector Electrodomèstics
Dynamics 365 Business Central Sector Injecció de Plàstic
Dynamics 365 Business Central Sector Maquinària
Dynamics 365 Business Central Sector Químic
Dynamics 365 Business Central Sector Serveis
Dynamics 365 Virtual Agent for Customer Service
Kit Digital - BI i analítica amb Microsoft Power BI
Kit Digital - Serveis d'Oficina Virtual basats en Microsoft 365
Kit Digital – Gestió de Clients amb Dynamics 365 Sales
Kit Digital – Gestió de Processos empresarials amb Microsoft Dynamics 365 Business Central o Fenix ERP 3 i Gestió de processos de comptes a pagar amb SCAN_VISIO
Manteniment de Microsoft SQL Server
Microsoft Azure
Microsoft Dynamics 365
Microsoft Dynamics 365 AI
Microsoft Dynamics 365 Business Central
Microsoft Dynamics 365 Customer Insights
Microsoft Dynamics 365 Customer Service
Microsoft Dynamics 365 Customer Service Insights
Microsoft Dynamics 365 Field Service
Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation
Microsoft Dynamics 365 Marketing
Microsoft Dynamics 365 Sales
Microsoft Dynamics 365 Sales Insights

Temes relacionats

Nou Reglament Normatiu Espanyol: Llei Antifrau i "Ley Crea y Crece"
Automatització del procés de Comptes a Pagar a Microsoft Business Central complint amb la "Ley Crea y Crece"
Aumenta la eficiencia en Gestión de personas con Omne RH para Business Central
Webinar: Augmenta l'eficiència en Gestió de persones amb Omne RH per a Business Central
Copilot Studio. La plataforma que potencia la intel·ligència dels bots conversacionals.
Webinar: Copilot Studio - La plataforma que potencia la intel·ligència dels bots conversacionals
Webinar: Maximitzant la productivitat amb Microsoft 365 Copilot
ABAST obté les designacions de Microsoft Solution Partner a Dades i IA ia Innovació digital i aplicacions
Redefinint la productivitat empresarial
Sales Copilot – IA aplicada a la força de vendes
Creació d'aplicacions amb Power Platform
Seguretat i protecció avançada per a Microsoft 365
Webinar: Sales Copilot - IA aplicada a la força de vendes
Webinar: Seguretat i protecció avançada per a Microsoft 365
ABAST ha obtingut l'especialització de Small and Midsize Business Management de Microsoft

Registration

Forgotten Password?