Microsoft Office 365

Eines de productivitat en el núvol

Microsoft Office 365 reuneix el conjunt d’eines de productivitat i col·laboració més reconegut de la indústria i l’ofereix com a servei de subscripció des del núvol. La seva organització pot reduir els costos globals i proporcionar a cada usuari el conjunt d’eines més apropiat per a ell, tot això amb els nivells corresponents de seguretat i compliment de normatives. A més, Office 365 inclou un contracte de nivell de servei amb suport financer amb el que tindrà la seguretat d’haver triat la millor solució en el núvol. ABAST, com a partner certificat de Microsoft, pot el assessorar sobre aquesta solució i ajudar-lo amb els nostres serveis per a la migració o integració amb la seva plataforma actual.

Per què Office 365?

Iniciar la sessió i treballar en equip

Office 365 ofereix noves opcions per connectar a les persones. Tots els seus empleats, tant si es tracta d’usuaris avançats com d’usuaris eventuals, podràn tenir accés amb facilitat i seguretat a les mateixes eines d’Office i a la mateixa informació. Gaudeixen de tots els avantatges de Microsoft Office juntament amb l’eficàcia dels serveis en el núvol, i podràn col·laborar en temps real tant dins com fora de l’organització.

Accés des de qualsevol lloc

Office 365 permet que els teus empleats tinguin accés a la informació que necessiten amb més seguretat. Inclosos els documents de correu electrònic, els contactes i el calendari. Independentment de si estan a l’oficina o de viatge Això vol dir que comptaràs amb una oficina virtual gairebé des de qualsevol lloc.

I des de qualsevol dispositiu

Les aplicacions d’Office més actualitzades li permeten crear, editar i compartir des del seu PC / Mac o dispositiu iOS, Android o Windows. Office 365 s’ha dissenyat per funcionar amb el software, els dispositius (PC, tablets, smartphones …) i els navegadors que ja formen part de les eines de treball habituals. Això proporciona als seus empleats els recursos necessaris per a accedir a la informació i continuar sent productius amb independència del tipus d’accés que utilitzen. A més, no tindrà per què preocupar-se, ja que els seus documents sempre es mostren tal com són.

Mantingui el control, aprofiti el que té

L’estreta integració entre les activitats basades en el núvol i les realitzades en les seves pròpies infraestructures li permet rendibilitzar al màxim les seves inversions actuals en tecnologia, fer la implantació al ritme desitjat i gaudir dels avantatges del núvol d’una manera adequada per a la seva organització.

Quedi tranquil

L’arquitectura distribuïda globalment proporciona escalabilitat integrada per a garantir que els seus usuaris disposin del nivell adequat de tecnologia, que s’ajusti per satisfer exigències estacionals o cícliques.

Garantia de disponibilitat del 99,9%

Pot confiar en Microsoft, un líder del sector pel que fa a productivitat. Microsoft proporciona un SLA de garantia de temps actiu del 99,9% amb recolzament financer.

Per què ABAST?

Com a Microsoft Partner Silver Cloud Productivity, ABAST el pot assessorar sobre quina modalitat de subscripció és la més adequada per a la seva organització i ajudar-lo en l’activació, migració o integració amb els seus sistemes actuals.

Altres temes relacionats

Aumenta la eficiencia en Gestión de personas con Omne RH para Business Central
Webinar: Augmenta l'eficiència en Gestió de persones amb Omne RH per a Business Central
Copilot Studio. La plataforma que potencia la intel·ligència dels bots conversacionals.
Webinar: Copilot Studio - La plataforma que potencia la intel·ligència dels bots conversacionals
Webinar: Maximitzant la productivitat amb Microsoft 365 Copilot
ABAST obté les designacions de Microsoft Solution Partner a Dades i IA ia Innovació digital i aplicacions
Redefinint la productivitat empresarial
Sales Copilot – IA aplicada a la força de vendes
Creació d'aplicacions amb Power Platform
Seguretat i protecció avançada per a Microsoft 365
Webinar: Sales Copilot - IA aplicada a la força de vendes
Webinar: Seguretat i protecció avançada per a Microsoft 365
ABAST ha obtingut l'especialització de Small and Midsize Business Management de Microsoft
Microsoft SharePoint. Què és, casos d'ús i novetats.
Dynamics 365 Business Central i Copilot. IA aplicada que simplifica el nostre dia a dia.

Registration

Forgotten Password?