Microsoft Dynamics 365

Aplicacions de gestió empresarial en el núvol

Microsoft Dynamics 365 és una nova generació d'aplicacions empresarials intel·ligents que l'ajuden a capacitar als seus empleats, captar els clients, optimitzar operacions i desenvolupar noves oportunitats de negoci. Pot escollir diferents aplicacions modulars dissenyades per a processos, rols i sectors específics que l'ajudaran a resoldre problemes empresarials i a realitzar fàcilment la transició del negoci al núvol.

Com Gold Partner de Microsoft expert en aplicacions de gestió empresarial, ABAST li ofereix l'assessorament i serveis necessaris per a implantar aquestes solucions i ajudar a modernitzar la gestió, optimitzar processos i accelerar la transformació digital de la seva companyia.

Microsoft Dynamics 365

Aplicacions de gestió modulars en el núvol, que funcionen bé juntes o per separat

icons_d365bc

Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central és l’evolució de Dynamics NAV, el software de gestió empresarial per a Pimes més utilitzat a Espanya i a tot el món, una solució pensada per automatitzar i connectar els seus processos empresarials de les àrees de finances, vendes, servei, operacions i projectes i que ha estat desenvolupada per oferir la millor experiència a l’usuari.

Més informació sobre Dynamics 365 Business Central
icon-sales
icon-marketing
icon-customer-service
icon-field-service

Dynamics 365 for Sales, Marketing and Customer Service (CRM)

En un mercado altamente competitivo, la construcción y el mantenimiento de relaciones duraderas con los clientes se convierte en uno de los aspectos más críticos para la salud de cualquier negocio.

ABAST integra soluciones CRM que le aportan la capacidad de ‘cerrar el ciclo’ entre marketing, ventas y servicios para garantizar el mejor servicio y atención al cliente. Gracias al CRM es posible diseñar campañas de marketing más efectivas, acelerar el ciclo de venta y aumentar las operaciones comerciales, y proporcionar un servicio al cliente personalizado y eficaz, mediante aplicaciones integradas de Gestión de Ventas, Marketing, Atención al Cliente o Gestión de Técnicos de Campo (Field Services).

Més informació sobre Dynamics 365 for Sales, Marketing and Customer Service (CRM)
icon-operations

Dynamics 365 for Finance and Operations

Una solució ERP que integra i automatitza moltes de les pràctiques de negoci associades amb els aspectes operatius o productius d’una empresa. Optimitza les finances i les operacions per impulsar el creixement i prendre decisions basades en dades en temps real a escala mundial, tot això amb una aplicació empresarial intel·ligent i moderna. ABAST, amb més de 200 implantacions de solucions ERP realitzades, aporta l’experiència, metodologia i coneixements necessaris per a abordar un projecte d’aquest tipus amb garanties d’èxit.

icon-project-service-automation

Dynamics 365 for Project Service Automation

Gestió de Projectes de Servei en un entorn àgil, còmode i col·laboratiu. Sigui més efectiu en els projectes unint persones, processos i tecnologia d’automatització i augmentant la productivitat mitjançant una experiència unificada. Integrada a la suite Dynamics 365, facilita la col·laboració dels caps de projectes i directors de vendes en les propostes gràcies a l’ús de plantilles. En el cas dels serveis d’automatització professionals, també ofereix enllaços amb Microsoft Project per millorar la planificació dels projectes des de les propostes inicials fins a la seva finalització.

Més informació sobre Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation
icon-talent_

Dynamics 365 for Talent

La més àmplia i nova plataforma de Gestió de Recursos Humans, que ens permetrà que els nostres empleats donin el millor de si, fomentant l’èxit i proporcionant experiències excepcionals en totes les interaccions amb els empleats: des atraure les persones adequades amb eines natives de LinkedIn fins a la incorporació d’empleats, els incentius i el crecimiento.Dynamics 365 for Talent ens ajudarà a contractar les persones adequades, posar als nostres empleats en el camí de l’èxit corporatiu i fomentar l’excel·lència operacional.

Más información sobre Microsoft Dynamics 365 for Talent
icon-retail

Dynamics 365 for Retail

Ideal per aconseguir la perfecta connexió amb cada comprador. Proporciona la personalització del contacte amb els clients i l’augment de la productivitat dels empleats creant una experiència de compra excepcional i rellevant, combinant les operacions digitals, a la botiga i de back office. Gràcies a aquesta solució podrem crear experiències de compra envoltants, que ampliïn la nostra marca i fomenti les compres connectant-se amb els clients a través d’una tecnologia multicanal i experiències al detall personalitzades.

Provi gratis Dynamics 365 durant 30 dies

Contacti amb nosaltres i l’ajudarem a crear i configurar un compte gratuït de prova