• Home
  • Alianzas
  • Dell Technologies Platinum Partner

Dell Technologies Platinum Partner

Com a partner Platinum de Dell Technologies us podem oferir solucions d’infraestructura TI que s’adaptin a les vostres necessitats. Som experts en servidors, emmagatzematge i solucions hiperconvergents Dell EMC

ABAST li garanteix un servei de qualitat amb la consultoria, instal·lació, configuració, posada en marxa i suport de solucions d’emmagatzematge basades en tecnologia Dell EMC. Aquestes solucions s’adapten al seu sistema informàtic actual i les seves necessitats d’emmagatzematge proporcionant importants avantatges com:

  • Major rendiment per a les seves aplicacions i bases de dades. Gràcies a la major velocitat d’accés a les dades dels dispositius de tecnologia Fibre Channel i iSCSI, els discos d’estat sòlid (SSD Flash) ia la capacitat d’algunes solucions per gestionar dinàmicament i de forma intel·ligent la ubicació de les dades en diferents tipus de disc.
  • Emmagatzematge més eficient. Les solucions Dell EMC li garanteixen més eficiència, ja que requereixen menys de capacitat física, i alhora li simplifiquen la tasca de contenir el creixement de la informació i satisfer les necessitats de les seves màquines virtuals.
  • Compartició i consolidació de dades de diferents plataformes (UNIX, Windows, Linux, Mainframe …), i optimització per a entorns virtualitzats (VMware, Microsoft, Citrix …) que redueix costos de gestió i proporcionen més disponibilitat i escalabilitat.
  • Alta Disponibilitat, gràcies a sistemes redundants que impedeixen punts únics de fallada, i configuracions que proporcionen protecció de dades mitjançant sistemes RAID.
  • Gestió d’emmagatzematge automatitzada i centralitzada, que permet una administració eficaç de l’volum d’informació i flexibilitat en el seu ús sense interrompre els processos de negoci (thin provisioning, amb snapshot i deduplicació).
Solucions Dell EMC

Com a Dell Technologies Platinum Partner posem a la seva disposició solucions d’emmagatzamatge unificat, backup amb deduplicació, solucions de contingència i de continuïtat de negoci, administració de l’emmagatzematge centralitzada, emmagatzematge per a grans volums de dades…

Llegir més

Solucions Dell Technologies

Solucions Dell EMC

Relacionat amb Dell Technologies

Sportium renova el seu entorn de backup amb solucions de protecció de dades de Dell EMC
Ciber Resiliència: Assegurant la integritat de les teves dades amb Dell Technologies
Ciber Resiliència: Assegurant la integritat de les teves dades amb Dell Technologies
ABAST certificat com a Dell Technologies Platinum Partner
Sportium renova el seu entorn de backup amb solucions de protecció de dades de Dell Technologies
ABAST acreditat com Dell EMC Partner Gold

Registration

Forgotten Password?