• Home
  • Alianzas
  • Kofax Titanium Partner

Kofax Titanium Partner

ABAST és partner Titanium de Kofax, la categoria més alta del seu programa de canal, i integra les solucions Kofax que permeten la captura de documents, el reconeixement de dades per a fitxer electrònic i l’automatització de processos financers.

Kofax Titanium Partner

ABAST pertany al programa de partners de Kofax a la categoria de Kofax Titanium Partner, que és la més alta acreditació que aquest fabricant atorga als distribuïdors de les seves solucions. Aquesta certificació acredita una altíssima capacitat i coneixements per vendre, configurar, instal·lar, documentar i proporcionar suport dels productes Kofax per gestió documental i automatització dels processos financers.

ABAST-Kofax, una relació nova que ve de lluny

Per entendre la relació d’ABAST i Kofax cal començar parlant de Readsoft. Durant molts anys Readsoft va ser una de les principals aliances de l’àrea de Gestió Documental, remuntant-se els inicis de la relació entre ABAST i aquesta companyia de programari sueca a l’any 2002. En 2014 Readsoft va ser adquirida per Lexmark, passant la seva tecnologia a formar part de l’àrea de Lexmark Enterprise Software, de la qual ja formaven part dels productes de Perceptive Software fruit d’una adquisició anterior. Un any més tard, el 2015, Lexmark va incorporar també a la seva àrea de programari els productes de Kofax, després de la compra d’aquesta companyia en una operació que es va xifrar en més de 1.000 milions de dòlars. Finalment, el 2017 la divisió de Lexmark Enterprise Software va ser adquirida per un grup inversor privat, separant-se de Lexmark i convertint-se en una companyia independent que opera de nou sota la marca Kofax.

ABAST, que havia aconseguit la categoria Platinum Partner de Readsoft, va mantenir la seva aliança després de la integració de Readsoft dins de Lexmark i des 2017 ho fa de nou amb un renovat acord de partner amb Kofax.

El 2018 ABAST va aconseguir l’acreditació de Platinum Partner per a les solucions d’Automatització de Processos Financers de Kofax i el 2023 ha aconseguit la de Titanium Partner.

Automatización de procesos financieros en SAP

Optimitzar processos financers com els de comptes a pagar amb solucions Kofax Readsoft certificades per SAP li permetrà impulsar la productivitat, reduir costos, augmentar la precisió i visibilitat de les dades i millorar les relacions amb proveïdors i clients.

Llegir més
Automatització de Processos i RPA

Implantem solucions amb l’objectiu automatitzar processos empresarials en els quals hi ha un important flux de documents, reduint l’ús de paper, augmentant l’eficiència, disminuint costos, i facilitant l’arxiu, classificació i accés a la informació per part dels usuaris empresarials.

Llegir més

Solucions i serveis relacionats

Automatització de Processos i RPA
Automatización de procesos financieros en SAP

Temes relacionats

Kofax canvia de nom i ara és Tungsten Automation
Factura electrònica en entorns SAP®: La llei “Crea y Crece” i la gestió automàtica de Factures
Factura electrònica en entorns SAP®: La llei “Crea y Crece” i la gestió automàtica de Factures
Compleix amb la llei "Crea y Crece" amb l'automatització de la gestió de Factures a entorns SAP®
Compleix amb la llei "Crea y Crece" amb l'automatització de la gestió de Factures a entorns SAP®
Automatització de la gestió de Factures de Proveïdors - Comptes a Pagar en entorns SAP®
Automatització de la gestió de Factures de Proveïdors / Comptes a Pagar en entorns SAP®
Automatització de la Gestió de factures a SAP
Automatització de la Gestió de factures a SAP®
Visión Financiera 2021

Registration

Forgotten Password?