gestion_documental_icon_1_reverse_big

Automatització de Processos i RPA

Gestió Documental, Workflow, BPM, Robotització de Processos ...

  • Home
  • Automatització de Processos i RPA
Implantem solucions amb l’objectiu automatitzar processos empresarials en els quals hi ha un important flux de documents, reduint l’ús de paper, augmentant l’eficiència, disminuint costos, i facilitant l’arxiu, classificació i accés a la informació per part dels usuaris empresarials.

Gestió Documental, Automatització de Processos i RPA

La implantació de sistemes de gestió documental i solucions d’automatització com a elements clau en l’activitat de l’empresa s’ha introduït en la cultura empresarial i ha deixat de ser un simple mètode d’arxiu massiu per esdevenir una eina de millora de processos, anàlisi d’informació i gestió del coneixement, amb una creixent demanda no només en grans corporacions sinó també en les pimes. La seva implantació permet, des del punt de vista econòmic, una important reducció de costos en recursos humans i instal·lacions i el retorn immediat de la inversió.

ABAST afronta projectes on l’objectiu és automatitzar processos empresarials en els quals tradicionalment hi ha hagut un important flux de documents en paper, i també orientats a resoldre els problemes derivats de l’excés d’informació a tractar, bé per la gran quantitat de paper que ha de ser gestionat així com per l’emmagatzematge d’altres objectes d’informació d’ús corporatiu com poden ser fitxers ofimàtics, reports de les pròpies aplicacions de gestió empresarial, imatges, sons, vídeo, correu electrònic, faxos, etc.

SCAN_VISIO eDocument Suite, la nostra plataforma de gestió documental

ABAST ha desenvolupat SCAN_VISIO eDocument Suite, una solució avançada i completa per a la gestió electrònica de documents que li permet gesionar i classificar els seus documents de paper o ofimàtics en format i arxiu digital.

Permet aconseguir importants estalvis per la seva organització gràcies a l’automatització de processos de negoci en els que tradicionalment ha existit un flux important de documents en paper, com ara els associats a recepció de factures de proveïdors i emissió de factures a clients.

SCAN_VISIO eDocument Suite és una solució homologada per l’AEAT amb núm de referència 14CF898883CB095F, d’acord amb el que disposa l’Ordre EHA/962/2007 com a software autoritzat per a la digitalització certificada.

Especialistes en solucions per a la gestió de factures

SCAN_VISIO SaaS

SCAN_VISIO SaaS és una solució cloud en modalitat de pagament per ús que li permet automatitzar els seus processos relacionats amb Factures de Proveïdors / Comptes a Pagar. El sistema extreu, interpreta i valida automàticament la informació de la Factura, i proporciona una interfície intuïtiva per verificar l’exactitud de les dades extretes per finalment exportar al seu sistema ERP i guardar les factures en un repositori al núvol on després poden ser fàcilment consultades.

Llegir més
Automatización de procesos financieros en SAP

Optimitzar processos financers com els de comptes a pagar amb solucions Kofax Readsoft certificades per SAP li permetrà impulsar la productivitat, reduir costos, augmentar la precisió i visibilitat de les dades i millorar les relacions amb proveïdors i clients.

Llegir més
SCAN_VISIO eDocument Suite

ABAST ha desenvolupat SCAN_VISIO eDocument Suite, una solució avançada i completa per a la Gestió Electrònica de documents que li permet gesionar i classificar els seus documents de paper o ofimàtics en format i arxiu digital.

Llegir més
Outsourcing Digital Account Payables (ODAP)

Gestionar de forma manual la informació continguda en les Factures de Proveïdors que arriben a les nostres organitzacions suposa un elevat consum de temps, diners i recursos. ABAST li ofereix ODAP, un servei externalitzat BPO per processar les seves Factures de Proveïdors i els seus Comptes a Pagar.

Llegir més
Automatització de la gestió de Factures de Proveïdors

La gestió manual de les Factures que arriben o les nostres organitzacions suposa una elevat consum de temps, diners i recursos. La nostra solució per digitalització i arxiu, certificada per l’AEAT, permet automatitzar aquest procés i aconseguir un estalvi de costos de fins a un 65%.

Llegir més

Casos d'èxit

Altres solucions de Gestió Documental i Automatització de Processos

KOFAX RPA

Un robot de software replica les accions que faria un ésser humà, i fer les 24h tasques associades a processos repetitius que es realitzaven manualment. L’automatització de processos és clau en la transformació digital, un pas obligat per mantenir la competitivitat dels negocis. Gràcies als RPA s’aconsegueix augmentar l’eficiència, evitar els errors i millorar els costos.

Llegir més
Captio – Gestió de despeses de viatge d’empresa

Captio és la primera solució homologada per l’Agència Tributària per a la gestió de tiquets de despesa d’empresa (transports, menjars, peatges, pàrquings …), i permet simplificar i agilitzar tot el procés des de la captura i entrada de justificants de despesa, la seva revisió i aprovació, i la seva comptabilització en l’ERP.

Llegir més
Serveis per a Domino / Notes

ABAST posa al seu servei tots els seus coneixements i més 25 anys d’experiència en les tecnologies Domino / Notes per ajudar-lo en el desenvolupament de solucions de treball en grup o Workflow, o en l’administració d’aquestes plataformes de productivitat i col·laboració.

Llegir més
QDoc – Gestió Documental per Normatives

Una eina per gestionar organitzadament la informació referent a normatives, procediments, instruccions i formats de registre, generats pels departaments de Gestió, per al seguiment de diferents normatives ISO (Qualitat, Medi Ambient, Seguretat …).

Llegir més

Principals aliances i certificacions de l'àrea d'Automatització de Processos i RPA

Últims webinars sota demanda sobre Automatització de Processos publicats

Solucions de Gestió Documental, Automatització de processos i RPA

Desenvolupament d'aplicacions empresarials sobre Microsoft Power Platform
SCAN_VISIO SaaS
Automatización de procesos financieros en SAP
KOFAX RPA
Captio - Gestió de despeses de viatge d'empresa
Automatització de Processos i RPA
SCAN_VISIO eDocument Suite
Outsourcing Digital Account Payables (ODAP)
Automatització de la gestió de Factures de Proveïdors
Emissió de Factura Electrònica a Empreses i Administració Pública
Business Process Management (BPM)
Serveis per a Domino / Notes
QDoc - Gestió Documental per Normatives
Serveis de formació

Casos d'èxit

Barcelona Informació implanta Q-Doc
BSM automatitza la gestió de les seves factures
FEDA automatitza l'enviament d'informació als seus clients
KNAUF GmbH Espanya automatitza la gestió de factures
VELATIA optimitza els seus processos de comptes a pagar amb KOFAX i ABAST

Altres temes relacionats

Automatització de la Gestió de factures a SAP
Automatització de la Gestió de factures a SAP®
Visión Financiera 2021
Automatización Robótica de Procesos (RPA). Conceptos y ejemplos prácticos
Automatització Robòtica de Processos (RPA). Conceptes i exemples pràctics.
Transformació digital de processos financers: Automatització de la Gestió de Comptes a Pagar
Transformació digital de processos financers
Fons Next Generation per Transformació Digital
Transformació digital de processos financers: Automatització de la Gestió de Comptes a Pagar
Transformació digital de processos financers

Registration

Forgotten Password?