gestion_documental_icon_1_reverse_big

Automatització de Processos i RPA

Gestió Documental, Workflow, BPM, Robotització de Processos ...

  • Home
  • Automatització de Processos i RPA
Implantem solucions amb l’objectiu automatitzar processos empresarials en els quals hi ha un important flux de documents, reduint l’ús de paper, augmentant l’eficiència, disminuint costos, i facilitant l’arxiu, classificació i accés a la informació per part dels usuaris empresarials.

Gestió Documental, Automatització de Processos i RPA

La implantació de sistemes de gestió documental i solucions d’automatització com a elements clau en l’activitat de l’empresa s’ha introduït en la cultura empresarial i ha deixat de ser un simple mètode d’arxiu massiu per esdevenir una eina de millora de processos, anàlisi d’informació i gestió del coneixement, amb una creixent demanda no només en grans corporacions sinó també en les pimes. La seva implantació permet, des del punt de vista econòmic, una important reducció de costos en recursos humans i instal·lacions i el retorn immediat de la inversió.

ABAST afronta projectes on l’objectiu és automatitzar processos empresarials en els quals tradicionalment hi ha hagut un important flux de documents en paper, i també orientats a resoldre els problemes derivats de l’excés d’informació a tractar, bé per la gran quantitat de paper que ha de ser gestionat així com per l’emmagatzematge d’altres objectes d’informació d’ús corporatiu com poden ser fitxers ofimàtics, reports de les pròpies aplicacions de gestió empresarial, imatges, sons, vídeo, correu electrònic, faxos, etc.

SCAN_VISIO eDocument Suite, la nostra plataforma de gestió documental

ABAST ha desenvolupat SCAN_VISIO eDocument Suite, una solució avançada i completa per a la gestió electrònica de documents que li permet gesionar i classificar els seus documents de paper o ofimàtics en format i arxiu digital.

Permet aconseguir importants estalvis per la seva organització gràcies a l’automatització de processos de negoci en els que tradicionalment ha existit un flux important de documents en paper, com ara els associats a recepció de factures de proveïdors i emissió de factures a clients.

SCAN_VISIO eDocument Suite és una solució homologada per l’AEAT amb núm de referència 14CF898883CB095F, d’acord amb el que disposa l’Ordre EHA/962/2007 com a software autoritzat per a la digitalització certificada.

Especialistes en solucions per a la gestió de factures

SCAN_VISIO Invoice Connector

La llei “Crea i Crece” afecta la manera d’emetre i rebre factures, ja que aquestes, d’obligat requisit, s’emetran com a Factures Electròniques utilitzant per a aquest fi diferents plataformes d’intercanvi de Factures Electròniques. En aquest apartat, les factures emeses o rebudes en paper o PDF no seran admeses com a Factures Electròniques. La nostra solució SCAN_VISIO Invoice Connect, s’encarregarà de manera automàtica de la connexió, descàrrega i integració de les factures electròniques obtingudes de les diferents plataformes als seus sistemes.

Llegir més
Plataforma SERES e-Factura®

La llei “Crea y Crece” converteix en obligatòria la utilització de la factura electrònica entre empreses al nostre país. Aprofiti l’ocasió i vegi-ho com una oportunitat per fer créixer el seu negoci combinant la nostra solució SCAN_VISIO Invoice Connector, amb SERES e-Factura®, la solució líder a Espanya que està connectada amb totes les Administracions Públiques i milers d’empreses de tots els sectors.

Llegir més
SCAN_VISIO SaaS

SCAN_VISIO SaaS és una solució cloud en modalitat de pagament per ús que li permet automatitzar els seus processos relacionats amb Factures de Proveïdors / Comptes a Pagar. El sistema extreu, interpreta i valida automàticament la informació de la Factura, i proporciona una interfície intuïtiva per verificar l’exactitud de les dades extretes per finalment exportar al seu sistema ERP i guardar les factures en un repositori al núvol on després poden ser fàcilment consultades.

Llegir més
Automatización de procesos financieros en SAP

Optimitzar processos financers com els de comptes a pagar amb solucions Kofax Readsoft certificades per SAP li permetrà impulsar la productivitat, reduir costos, augmentar la precisió i visibilitat de les dades i millorar les relacions amb proveïdors i clients.

Llegir més
SCAN_VISIO eDocument Suite

ABAST ha desenvolupat SCAN_VISIO eDocument Suite, una solució avançada i completa per a la Gestió Electrònica de documents que li permet gesionar i classificar els seus documents de paper o ofimàtics en format i arxiu digital.

Llegir més
Outsourcing Digital Account Payables (ODAP)

Gestionar de forma manual la informació continguda en les Factures de Proveïdors que arriben a les nostres organitzacions suposa un elevat consum de temps, diners i recursos. ABAST li ofereix ODAP, un servei externalitzat BPO per processar les seves Factures de Proveïdors i els seus Comptes a Pagar.

Llegir més
Automatització de la gestió de Factures de Proveïdors

La gestió manual de les Factures que arriben o les nostres organitzacions suposa una elevat consum de temps, diners i recursos. La nostra solució per digitalització i arxiu, certificada per l’AEAT, permet automatitzar aquest procés i aconseguir un estalvi de costos de fins a un 65%.

Llegir més

Casos d'èxit

Altres solucions de Gestió Documental i Automatització de Processos

UiPath RPA

UiPath es la compañia líder en soluciones RPA (Robotic Process Automation). Gracias a los Robots de Software conseguimos optimizar las tareas, tiempos y recursos que una empresa dedica a sus procesos más habituales, de esta manera conseguimos liberar a los empleados de gran parte de las tareas más repetitivas, aburridas, procurando un trabajo conjunto y colaborativo de los empleados y los robots. El software RPA trabaja las 24 horas del día los 365 días al año. Por todas estas razones se está convirtiendo en la tecnología con mayor crecimiento del mercado.

Llegir més
KOFAX RPA

Un robot de software replica les accions que faria un ésser humà, i fer les 24h tasques associades a processos repetitius que es realitzaven manualment. L’automatització de processos és clau en la transformació digital, un pas obligat per mantenir la competitivitat dels negocis. Gràcies als RPA s’aconsegueix augmentar l’eficiència, evitar els errors i millorar els costos.

Llegir més
Captio – Gestió de despeses de viatge d’empresa

Captio és la primera solució homologada per l’Agència Tributària per a la gestió de tiquets de despesa d’empresa (transports, menjars, peatges, pàrquings …), i permet simplificar i agilitzar tot el procés des de la captura i entrada de justificants de despesa, la seva revisió i aprovació, i la seva comptabilització en l’ERP.

Llegir més
Serveis per a Domino / Notes

ABAST posa al seu servei tots els seus coneixements i més 25 anys d’experiència en les tecnologies Domino / Notes per ajudar-lo en el desenvolupament de solucions de treball en grup o Workflow, o en l’administració d’aquestes plataformes de productivitat i col·laboració.

Llegir més
QDoc – Gestió Documental per Normatives

Una eina per gestionar organitzadament la informació referent a normatives, procediments, instruccions i formats de registre, generats pels departaments de Gestió, per al seguiment de diferents normatives ISO (Qualitat, Medi Ambient, Seguretat …).

Llegir més

Principals aliances i certificacions de l'àrea d'Automatització de Processos i RPA

Últims webinars sota demanda sobre Automatització de Processos publicats

Solucions de Gestió Documental, Automatització de processos i RPA

SCAN_VISIO Invoice Connector
Factura electrònica amb B2Brouter
Plataforma SERES e-Factura®
UiPath RPA
Kit Digital – Factura electrònica per a Dynamics 365 Business Central amb b2b Router
Kit Digital – Gestió de Processos empresarials amb Microsoft Dynamics 365 Business Central o Fenix ERP 3 i Gestió de processos de comptes a pagar amb SCAN_VISIO
Programa d'ajudes Kit Digital - Solucions de digitalització per a Pimes
Desenvolupament d'aplicacions empresarials sobre Microsoft Power Platform
SCAN_VISIO SaaS
Automatización de procesos financieros en SAP
KOFAX RPA
Captio - Gestió de despeses de viatge d'empresa
Automatització de Processos i RPA
SCAN_VISIO eDocument Suite
Outsourcing Digital Account Payables (ODAP)

Casos d'èxit

CAD IT implementa Ansible per automatitzar les seves operacions de IT
VELATIA optimitza els seus processos de comptes a pagar amb KOFAX i ABAST
KNAUF GmbH Espanya automatitza la gestió de factures
FEDA automatitza l'enviament d'informació als seus clients
BSM automatitza la gestió de les seves factures
Barcelona Informació implanta Q-Doc

Altres temes relacionats

Abast en l'esdeveniment de UiPath IA at Work
Automatització del procés de Comptes a Pagar a Microsoft Business Central complint amb la "Ley Crea y Crece"
Webinar: IA i hiperautomatització aplicada al departament financer
UiPath IA at Work
Kofax canvia de nom i ara és Tungsten Automation
CAD IT automatitza les seves operacions de IT gràcies a la implantació d'Ansible
Factura electrònica en entorns SAP®: La llei “Crea y Crece” i la gestió automàtica de Factures
Conduint la transformació digital d'entorns SAP amb UiPath
Automatitzi tasques i treballi de forma més intel·ligent amb UiPath
Compleix amb la llei "Crea y Crece" amb l'automatització de la gestió de Factures a entorns SAP®

Registration

Forgotten Password?