• Home
  • Alianzas
  • UiPath Partner

UiPath Partner

ABAST és partner d’UiPath, líder mundial en solucions RPA (Robotic Process Automation), la tecnologia que ha revolucionat l’automatització de processos manuals i repetitius a les organitzacions.

UiPath és l’empresa líder en solucions d’automatització robòtica de processos (RPA) segons els principals analistes del sector (Gartner, Forrester, Everest Group…). Aquesta tecnologia permet automatitzar grans volums de treball basats fins ara en activitats manuals.

Els robots de programari alliberen els empleats de gran part de les tasques més repetitives i avorrides, procurant un treball conjunt i col·laboratiu dels empleats i els robots. A aquests robots se’ls ensenya a fer tasques estructurades de la mateixa manera que ho faria una persona, cosa que permet automatitzar processos de forma ràpida i senzilla. Substitueix la programació i els desenvolupaments personalitzats d’aplicacions, que solen tenir un cost elevat, una posada en marxa llarga i són de difícil manteniment. És per això que els RPA són la tecnologia amb més creixement del mercat i han esdevingut en molts casos una peça angular de l’estratègia de Transformació Digital de les empreses.

ABAST aporta la seva llarga experiència en projectes d’automatització i un equip tècnic certificat per desplegar la plataforma UiPath a la vostra organització i ajudar-vos a automatitzar processos de qualsevol de les àrees de la vostra empresa.

UiPath RPA

UiPath es la compañia líder en soluciones RPA (Robotic Process Automation). Gracias a los Robots de Software conseguimos optimizar las tareas, tiempos y recursos que una empresa dedica a sus procesos más habituales, de esta manera conseguimos liberar a los empleados de gran parte de las tareas más repetitivas, aburridas, procurando un trabajo conjunto y colaborativo de los empleados y los robots. El software RPA trabaja las 24 horas del día los 365 días al año. Por todas estas razones se está convirtiendo en la tecnología con mayor crecimiento del mercado.

Llegir més

Solucions i serveis relacionats

Automatització de Processos i RPA
UiPath RPA

Temes relacionats

UiPath Communications Mining. Resposta a missatges assistida per IA.
La Llei Antifrau: Impactes en la Gestió de Comptabilitat i Facturació
UiPath Communications Mining. Resposta a missatges assistida per IA.
Abast en l'esdeveniment de UiPath IA at Work
Webinar: IA i hiperautomatització aplicada al departament financer
UiPath IA at Work
Conduint la transformació digital d'entorns SAP amb UiPath
Automatitzi tasques i treballi de forma més intel·ligent amb UiPath
Automatitzi tasques i treballi de forma més intel·ligent amb UiPath
Webinar: Automatitzi tasques i treballi de forma més intel·ligent amb UiPath

Registration

Forgotten Password?