• Home
  • Alianzas
  • HPE Platinum Partner

HPE Platinum Partner

ABAST és un dels principals partners de Hewlett Packard Enterprise (HPE) a Espanya i està acreditat com HPE Platinum Partner especialista en Hybrid IT, HPE Pointnext Services i Aruba

Notes

Hewlett Packard es va separar en 2015 en dues companyies. Aquesta pàgina fa relació a la nostra aliança amb Hewlett Packard Enterprise. Si desitja conèixer la nostra relació amb HP Inc si us plau visiti aquesta altra pàgina.

La divisió de serveis empresarials de HPE (HPE Enterprise Services) es va escindir i va fusionar amb CSC per crear el 2017 una nova companyia: DXC Technology. Si desitja conèixer la nostra relació amb DXC Technology visiti aquesta pàgina..

La divisió software d’HPE (HPE Software) va ser adquirida per Micro Focus, sent efectiva la seva total integració al setembre de 2017. Si desitja conèixer la nostra relació amb Micro Focus visiti aquesta pàgina

ABAST i HPE

Hewlett Packard és un dels partners més importants i més antics d’ABAST, ja que les nostres relacions amb aquest fabricant es remunten als primers passos de l’organització en el 1984, quan vam iniciar la nostra activitat com softhouse dedicada a solucions per a sistemes corporatius HP. Des d’aleshores la nostra relació amb Hewlett Packard s’ha consolidat any rere any i des de fa molt de temps ABAST està considerat com un dels partners de referència a Espanya. Després de la separació de Hewlett Packard a dues companyies independents: Hewlett Packard Enterprise (HPE) i HP Inc (HP), ABAST es manté com a partner destacat de cadascuna d’elles.

ABAST és actualment HPE Platinum Partner i compta a més amb aquestes altres especialitzacions i competències en reconeixement a les nombroses certificacions tècniques i comercials obtingudes pel personal d’ABAST.

  • Solution Provider Partner: Platinum HPE Partner Ready i Aruba Silver Partner
  • Especialitzacions/competències Solution Provider : Platinum Hybrid Cloud and Pointnext Services, Platinum HPE Greenlake i Platinum VMware and Hyper-V Virtualization on HPE
  • Services Partner: Gold Services Partner
  • Especialitzacions/competències Services Partner: Gold Pointnext Services, Gold HPE Greenlakei Gold VMware and Hyper-V Virtualization on HPE

ABAST destaca com un dels principals partners de valor HPE a Espanya, sent líder en la comercialització de solucions corporatives HPE i oferint un alt valor afegit a través dels serveis que ofereixen els seus diferents unitats de negoci. L’oferta d’ABAST en tecnologia HPE abasta pràcticament tots els productes d’aquest fabricant ia més, com HPE Pointnext Service Delivery Solution Provider, està acreditat perquè tècnics d’ABAST qualificats puguin prestar directament serveis oficials HPE d’instal·lació i suport.

Per tot això, en tecnologia i serveis Hewlett Packard Enterprise podrem oferir als nostres clients el millor assessorament expert i les millors condicions.

CERTIFICACIONS COM ESPECIALISTES DE HEWLETT PACKARD ENTERPRISE

SOLUCIONS I SERVEIS DESTACATS

Modernització del centre de dades amb HPE Synergy

Aconsegueixi eficiència i control, i implementi ràpidament recursos de TI mitjançant una única interfície. HPE Synergy, una poderosa solució definida per software, li permet compondre grups fluids de recursos de computació, emmagatzematge i estructurals tant físics com virtuals en qualsevol configuració i per a qualsevol aplicació.

Llegir més
HPE SimpliVity

Les solucions hiperconvergents HPE SimpliVity potencien les TI proporcionant una plataforma simple, eficient i definida per software que combina tot per sota del hipervisor i ofereix l’agilitat i la rendibilitat del núvol amb les capacitats empresarials de la infraestructura local. Com HPE Platinum Partner expert en Infraestructura hiperconvergent (HCI), ABAST posa a la seva disposició les solucions HPE Simplivity i els serveis necessaris per a un ràpid desplegament de noves infraestructures virtualitzades i entorns VDI.

Llegir més
TecnologIa hiperconvergent HPE per VDI

la tecnologia hiperconvergent d’HPE permet desplegar de forma ràpida una plataforma VDI, que és la forma més segura, flexible i eficient per la qual poden optar les organitzacions per oferir als seus empleats un entorn de teletreball amb accés a totes les aplicacions i recursos corporatius sense problemes de seguretat i rendiment

Llegir més
HPE Primera. L’emmagatzematge més intel·ligent del món

HPE Primera és una solució innovadora d’emmagatzematge intel·ligent de dades dissenyada per la simplicitat, la resiliència i el rendiment a l’executar aplicacions i càrregues de treball de missió crítica. Proporciona emmagatzematge de nivell 0, està optimitzada per NVMe i ofereix un 100% de disponibilitat gràcies a la intel·ligència artificial d’HPE Infosight.

Llegir més
HPE Nimble Storage

HPE Nimble Storage aprofita l’emmagatzematge flash i l’anàlisi predictiu de HPE Infosight per oferir un accés ràpid i fiable a les dades amb una disponibilitat mesurada del 99,9999%. Un nou concepte d’emmagatzematge autònom que simplifica les operacions en analitzar, predir i resoldre un 86% dels problemes de forma automàtica.

Llegir més
Emmagatzematge HPE 3PAR

Emmagatzematge de nivell 1 creat per a la virtualització i cloud, amb solucions de gamma mitjana, empresarials i tot flash. Potència l’agilitat amb un disseny amb optimització flash i amb accés a objectes, arxius i blocs.

Llegir més
HPE Product Portfolio

Com HPE Platinum Partner, ABAST posa a la seva disposició el complet catàleg de solucions de Hewlett Packard Enterprise: servidors, emmagatzematge i protecció de dades, networking, solucions hiperconvergentes, etc. a més d’una àmplia gamma de serveis.

Llegir més
Solucions de Networking Aruba

Aruba Networks disposa de la cartera de solucions de networking més completa, amb productes basats en estàndards oberts que fan possible una xarxa assequible, àgil, flexible i totalment interoperable.

Llegir més

Casos d'èxit ABAST / HPE

Solucions HPE

Cloud Privat Virtual (VPC)
Emmagatzematge HPE 3PAR
Emmagatzematge i protecció de dades
HP Converged Systems
HPE Alletra
HPE GreenLake
HPE Nimble Storage dHCI
HPE Primera. L'emmagatzematge més intel·ligent del món
HPE Product Portfolio
HPE SimpliVity

Relacionat amb HPE

DEXEUS DONA administra les seves dades no estructurades mitjançant la plataforma HPE + QUMULO
Metro de Madrid renova la seva infraestructura de virtualització
MGA es modernitza amb un entorn d'IT híbrid de la mà d'ABAST
Fent el pas cap a una arquitectura de xarxa amb seguretat integrada. Nova generació de switches per a data center de HPE Aruba.
Webinar: Plataformes de núvol privat basades en HPE GreenLake
Transformació de l'Emmagatzematge i la Gestió de les Dades amb HPE GreenLake
Transformació de l'Emmagatzematge i la Gestió de les Dades amb HPE GreenLake
Novetats Aruba Networks per a la nova generació de xarxes impulsades per IA

Registration

Forgotten Password?