HP Converged Systems

Amb HP Converged Systems tot és més fàcil

Simplifiqui els seus processos de TI amb un enfoc basat en sistemes per a una infrastructura convergent. Els sistemes ja evaluats, preintegrats i optimitzats per a càrregues de treball li estalvien temps d’integració que pot dedicar a la innovació. Amb els millors components de la seva categoria, els Sistemes Convergents HP són sistemes complets optimitzats per a la virtualització, el núvol i grans volums de dades. Ofereixen una experiència de sistemes total que simplifica els processos de TI mitjançant implementacions ràpides, administració intuïtiva i suport a nivell de sistema. Amb dècades d’experiència en la creació de solucions de VMware, Microsoft i SAP, HP ofereix sistemes plens d’informació i sotmesos a proves exhaustives dissenyades específicament per la càrrega de treball més rellevant per a la seva empresa.

Converged System per a la virtualització

Sistemes dissenyats específicament per a la ruta més ràpida a la virtualització. Fàcils d’implementar i gestionar, eliminaran la complexitat de la virtualització dels processos de TI i li permetran innovar i agilitzar operacions.

 • Càrrega de treball optimitzada i creada sobre servidors de bastidors o sistema de blades
 • Aprovisionament i gestió mitjançant dos opcions de consola: VMware vCenter o Microsoft System Center
 • Gestió unificada amb HP OneView i VMware vCenter, així com altres eines de tercers

img_hp_converged_systems_1

HP ConvergedSystem 300

Per a un entorn de 50-300 màquines virtuals, Converged System 300 està fet a la seva mida. Constituït en blocs modulars d’infraestructura basada en estàndards que redueixen els costos d’adquisició inicials, el rebrà preconfigurat, ja avaluat i llest per posar-lo en marxa.

HP ConvergedSystem 700

Per a entorns exigents amb 100-1000 màquines virtuals o més, el producte idòni és ConvergedSystems 700. Està preconfigurat i es subministra llest per a posar-ho en funcionament i prendre les regnes dels costos operatius i costos de capital

ConvergedSystem per a Big Data / Business Analytics

Innovació en infrastructura convergent per a càrregues de treball amb SAP HANA, Microsoft Analytics, HP Vertica…

 • Optimitzats per a anàlisis, repositoris de dades i aplicacions empresarials de missió crítica
 • Ràpida rentabilitat de l’inversió amb sistemes fàcils d’adquirir, implementar i gestionar
cap_solucions_bi_sap

HP ConvergedSystem per a SAP HANA

Les tecnologies “in-memory” com SAP HANA li proporcionen una plataforma comuna dissenyada per a un anàlisi més ràpid de grans volums de dades, un emmagatzematge de dades més escalable i l’habilitat de migrar totes les aplicacions de negoci a una única base de dades Una arquitectura de gestió de dades optimitzada s’ha de poder desplegar sense interrupcions, per tal d’aconseguir més eficiències operatives i convertir grans quantitats de dades en informació útil per al vostre negoci en temps real.

HP ConvergedSystem per a SAP HANA li proporciona el sistema integrat més complet del mercat: – Optimitzat per a anàlisi de grans volums de dades, amb un rendiment el doble de ràpid, a més de l’única recuperació automàtica i ininterrompuda de la indústria per a SAP HANA. – Una arquitectura escalable a mesura que creix la quantitat de dades, cosa que us permet escollir entre diverses opcions de configuració i desplegament, incloses in situ, en servidor i en el núvol – Una amortització més ràpida, amb sistemes que són fàcils de configurar, pressupostar, demanar i desplegar: passi de la comanda a les operacions en només 15 dies

Converged System paer a virtualització d'escriptori

Aliances d’infraestructura d’escriptori virtual amb Citrix, VMware i Microsoft centrades en

 • Sistemes flexibles i escalables, amb la mida adequada per a càrregues de treball variables
 • Entorns de punts finals fàcils de controlar i protegir, amb les innovacions més recents
 • Ús coherent i fiable per a una major productivitat

ConvergedSystem per al núvol

Incorporeu un entorn de núvol híbrid avui i expandiu les possibilitats per satisfer les necessitats futures

 • Arquitectura flexible en diversos hipervisors, sistemes operatius i plataformes de hardware
 • Major productivitat amb una interfaç de gestió intuïtiva
 • Creixi amb rapidesa i rentabilitat gràcies a la senzilla instal·lació de software CloudSystem

Registration

Forgotten Password?