Servidors, virtualització i hiperconvergència

Solucions de computació on-premise / Hybrid IT

La infraestructura que suporta els processos de negoci ha d’oferir el rendiment i disponibilitat adequats per garantir els nivells de servei desitjats i la flexibilitat per adaptar-se a nous requeriments, amb els menors costos de propietat (TCO). Com a experts en tecnologies associades a infraestructura hiperconvergente, virtualització i computació en el núvol el podem ajudar en la consecució d’aquests objectius.

Serveis

 • Consultoria i disseny d’infraestructura de sistemes i virtualització
 • Implementació de
  • Infraestructura Convergent i Solucions Hiperconvergents (HPE, Dell Technologies)
  • Servidors (HPE, Dell, Fujitsu)
 • Implementació i migració de Virtualització de
  • Servidors (VMware, Microsoft, Citrix)
  • Escriptoris (VMware, Citrix)
  • Aplicacions (VMware, Microsoft, Citrix)
 • Implementacions d’Alta Disponibilitat i Continuïtat de Negocien entorns virtualitzats Windows, HP-UX i Linux.
 • Implementació i migració de solucions de directori.
 • Implementació i migració de solucions de correu electrònic i comunicacions unificades.
 • Implantació de solucions d’administració avançada, optimització del rendiment i automatització.
 • Disseny i implementació deNúvols Privats.

Solucions

Sistemes

Software de virtualització i replicació

Comunicació i productivitat

 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Teams
 • Microsoft Exchange Server

Sistemes Operatius i administració

 • Sistemes Operatius: Windows Server, Linux, HP-UX
 • Microsoft Active Directory
 • HPE OneView

Cloud (Núvol privat)

 • VMware vCloud Suite

Sistemes i infraestructura hiperconvergent HPE

HPE Product Portfolio

Com HPE Platinum Partner, ABAST posa a la seva disposició el complet catàleg de solucions de Hewlett Packard Enterprise: servidors, emmagatzematge i protecció de dades, networking, solucions hiperconvergentes, etc. a més d’una àmplia gamma de serveis.

Llegir més
HPE Nimble Storage dHCI

La plataforma per hiperconvergencia desagregada HPE Nimble Storage dHCI simplifica la infraestructura per a cada aplicació al reinventar la HCI sense limitacions. Dissenyat per a aplicacions crucials per al negoci i càrregues de treball mixtes, HPE Nimble Storage dHCI allibera l’agilitat de TI i garanteix que les aplicacions estiguin sempre en funcionament i a la màxima velocitat.

Llegir més
HPE SimpliVity

Les solucions hiperconvergents HPE SimpliVity potencien les TI proporcionant una plataforma simple, eficient i definida per software que combina tot per sota del hipervisor i ofereix l’agilitat i la rendibilitat del núvol amb les capacitats empresarials de la infraestructura local. Com HPE Platinum Partner expert en Infraestructura hiperconvergent (HCI), ABAST posa a la seva disposició les solucions HPE Simplivity i els serveis necessaris per a un ràpid desplegament de noves infraestructures virtualitzades i entorns VDI.

Llegir més
TecnologIa hiperconvergent HPE per VDI

la tecnologia hiperconvergent d’HPE permet desplegar de forma ràpida una plataforma VDI, que és la forma més segura, flexible i eficient per la qual poden optar les organitzacions per oferir als seus empleats un entorn de teletreball amb accés a totes les aplicacions i recursos corporatius sense problemes de seguretat i rendiment

Llegir més
Modernització del centre de dades amb HPE Synergy

Aconsegueixi eficiència i control, i implementi ràpidament recursos de TI mitjançant una única interfície. HPE Synergy, una poderosa solució definida per software, li permet compondre grups fluids de recursos de computació, emmagatzematge i estructurals tant físics com virtuals en qualsevol configuració i per a qualsevol aplicació.

Llegir més
HPE GreenLake

Si tens aplicacions que has de mantenir en el teu centre de dades per raons de criticitat, latència, dependència d’aplicacions i raons de compliment normatiu, no per això has de renunciar a les característiques d’agilitat i flexibilitat que t’ofereix un entorn cloud. Ara pots portar la velocitat i l’agilitat del núvol i un model com a servei allà on es troben les teves aplicacions i les teves dades. Transforma la manera en què fas negocis amb una única experiència i un mateix model operatiu al teu centre de dades, els teus entorns cloud, les teves ubicacions distribuïdes o en aplicacions i dades a l’extrem.

Llegir més

Casos d'èxit Sistemes / Storage / Networking

Solucions d’Emmagatzematge EMC

Com EMC Business Partner posem a la seva disposició solucions d’emmagatzematge unificat, backup amb deduplicació, solucions de contingència i de continuïtat de negoci, administració de l’emmagatzematge centralitzada, emmagatzematge per a grans volums de dades …

Llegir més
Virtualitzant amb VMware

Oferim tant serveis d’assessoria / consultoria com d’instal·lació i configuració de les solucions de VMwae per a les seves necessitats de virtualització de servidors, escriptoris o aplicacions.

Llegir més
Solucions i serveis Microsoft

Com Partner certificat de Microsoft, tenim un equip de professionals capaços d’assessorar i oferir-li la cobertura tècnica que necessita en els seus projectes basats en tecnologia Microsoft (Windows Server, Microsoft System Center, Microsoft Exchange…)

Llegir més
Solucions WMware

Conegui totes les solucions VMware per a virtualització de data center, infraestructura cloud, virtualització d’escriptori i d’aplicacions, gestió del data center / cloud, etc.

Llegir més
Entorns HPC

Somos conscientes de que cada vez es más importante el tratamiento de grandes cantidades de datos sobre todo en áreas científicas y últimamente también en sectores empresariales y comerciales para su análisis y tratamiento. Actualment, els requeriments en el tractament dels problemes científics així com l’anàlisi i gestió de dades empresarials complexes requereixen d’una infraestructura adequada per gestionar aquestes grans quantitats de dades. Una de les solucions per abordar aquests temes són les arquitectures basades en entorns HPC (High Performance Computing).

Llegir més

Oracle Systems

Oracle Exadata

Oracle Exadata està dissenyada per a ser la plataforma de major rendiment i disponibilitat per a Oracle Database. Permet disminuir els costos fins a un 40% i facilita el procés de transformació digital tant on-premise, com en el núvol. La velocitat d’execució amb Oracle Exadata arriba a ser fins a 3 vegades més ràpida que la resta de solucions.

Llegir més
Oracle Database Appliance (ODA)

Oracle Database Appliance és un paquet completament integrat de software, computació, xarxes i emmagatzematge que s’ha optimitzat i dissenyat per oferir rendiment i escala per a les seves aplicacions i bases de dades d’Oracle. Redueix la complexitat, estalvia temps i li permet començar a operar amb més rapidesa.

Llegir més
Servidors SPARC

La infraestructura Informàtica basada en els servidors ha patit un gran canvi en els últims anys. S’ha migrat de solucions servidor standalone a entorns HA virtualitzats i actualment a Sistemes d’alta redundància més complexes. Al principi la infraestructura de servidors per a serveis crítics estava majoritàriament basada en solucions d’Oracle Sparc i S.O. Solaris, encara que avui dia per temes d’estalvi de costos està sent desplaçada cap a entorns de servidors amb arquitectura x86 mantenint el Solaris com a sistema Operatiu en conjunt amb entorns virtualitzats.

Llegir més
Oracle Engineered Systems

Els sistemes d’enginyeria preintegrats d’Oracle permeten reduir els costos i la complexitat de les infraestructures informàtiques mentre s’augmenta la productivitat i el rendiment. Han estat optimitzats per aconseguir nivells de rendiment empresarial extraodinaris.

Llegir més

Principals aliances i certificacions de l'àrea de Sistemes d'ABAST

Solucions i serveis de l'àrea de Sistemes

HPE GreenLake
Solucions de supercomputació (HPC) i Intel·ligència Artificial (AI) d'HPE
Oracle Exadata
Oracle Database Appliance (ODA)
HPE Primera. L'emmagatzematge més intel·ligent del món
Modernització del centre de dades amb HPE Synergy
TecnologIa hiperconvergent HPE per VDI
HPE SimpliVity
Entorns HPC
HPE Nimble Storage dHCI
HPE Nimble Storage
HPE Product Portfolio
Emmagatzematge HPE 3PAR
Solucions CommVault
Veeam Backup & Replication

Casos d'èxit Sistemes / Dipòsit / Networking

Azucarera Ebro implanta la telefonia IP a les seves oficines
El grup HOLA millora la seva xarxa i optimitza el servei
MGA es modernitza amb un entorn d'IT híbrid de la mà d'ABAST
Sportium renova el seu entorn de backup amb solucions de protecció de dades de Dell EMC
Metro de Madrid renova la seva infraestructura de virtualització

Altres temes relacionats

Solucions HPC d'HPE per a IA i I+D
Fons Next Generation per Transformació Digital
ABAST aconsegueix la categoria Gold com Citrix Partner
ABAST aconsegueix 7 noves certificacions Oracle Expertise
Les teves dades sempre actius i protegits amb HPE i Veeam
Les teves dades sempre actives i protegides amb HPE i Veeam
HPE GreenLake: Impulsa la IT Híbrida portant els avantatges del núvol al teu entorn TI on premise
Esmorzar virtual: HPE GreenLake - Impulsa la IT Híbrida portant els avantatges del núvol al teu entorn IT on premise
Novetats HPE en Infraestructura Hiperconvergent (HCI)
Esmorzar virtual ABAST-HPE: Novetats en Infraestructura Hiperconvergent (HCI)

Registration

Forgotten Password?