Solucions i serveis Microsoft

Una anàlisi correcte i eficaç suposa una reducció de costos i una millora del rendiment i l’aprofitament de les tecnologies vigents. A ABAST, com a Partner certificat de Microsoft, tenim un equip de professionals capaços d’assessorar i oferir-li la cobertura tècnica adequada que requereix la seva organització. Els nostres serveis estan avalats per anys d’experiència en el sector i el compromís de qualitat, servei i professionalitat que oferim a tots els nostres projectes.

Infraestructura Microsoft

Els serveis són una part important en qualsevol estat en què es trobi un projecte, ja sigui en el seu disseny o implementació. La divisió de Serveis Microsoft d’ABAST posseeix el coneixement necessari per garantir-l’adaptació de les últimes tecnologies a la realitat de la seva empresa.

 • Consultoria de l’estat de maduresa tecnològica i optimització de la infraestructura.
 • Implantació i configuració de servidors.
 • Migració a noves versions de Windows Server.
 • Interacció amb sistemes propietaris i entorns heterogenis.
 • Projectes de consolidació i virtualització de servidors.
 • Alta disponibilitat, configuració i implantació de clústers basats en Windows.
 • Partner certificat per migracions / desplegament de Windows i Office en entorns desktop.

Virtualització

ABAST, mitjançant les tecnologies de virtualització de Microsoft, li ofereix la possibilitat de virtualitzar tota la seva infraestructura, des del datacenter fins l’escriptori.

La virtualització de servidors amb Hyper-V sobre Windows Server permet un estalvi de costos, una major disponibilitat i millora de gestió dels centres de dades virtualitzats, un augment del rendiment del hardware i una substancial millora de la xarxa virtual mitjançant noves tecnologies de xarxa.

La virtualització d’escriptori (VDI) ofereix oportunitats noves i plenes de potencial perquè els departaments de TI puguin administrar escitorios corporatius i puguin respondre de manera flexible les necessitats dels usuaris. La VDI, ofereix independència sobre la ubicació de l’escriptori, millors escenaris de treball, centralització de dades i una administració integrada d’escriptoris físics i virtuals.

Gestió de TI amb Microsoft System Center

Integrant sistemes dinàmics autogestionats, les solucions Microsoft System Center cobreixen el buit que existeix entre el desenvolupament, les operacions i IT en valorar les dependències i optimitzar el rendiment dels processos de negoci a partir d’informació obtinguda des de dins dels propis sistemes, aplicacions, serveis i fluxos de treball. Aquestes solucions a més permeten una gestió completa d’entorns físics i virtuals, amb el que s’aconsegueix augmentar l’eficiència i un major control.

Posem a la seva disposició la nostra metodologia i experiència adquirides en la gestió d’infraestructures i serveis TIC i el nostre coneixement de les eines de la família Microsoft System Center ajudant-lo a mantenir el seu datacenter:

 • Mantenint la salut dels seus serveis i rendiment
 • Automatitzant el desplegament i la gestió dels servidors
 • Mantenint la política de conformitat, gestionant el canvi
 • Aprofitant al màxim els seus servidors gràcies a la virtualització
 • Mantenint la continuïtat del negoci gràcies al seu datacenter

Tot això gràcies a un únic conjunt d’eines:

 • Configuration Manager, que permet gestió de configuracions i actius, una administració centralitzada i el desplegament automatitzat d’aplicacions.
 • Operations Manager, per a la gestió d’operacions, administració d’esdeveniments i alertes, etc.
 • Virtual Machine Manager
 • Essentials
 • Mobile Device Manager

Consultoria de Directori Actiu

Així com les empreses es tornen més grans i complexes a causa dels recursos, dependències, requeriments de seguretat i connexions a Internet, de la mateixa manera creix la necessitat d’un servei de directori. El Directori Actiu (AD) de Microsoft Windows Server l’ajuda, brindant-li recursos i sistemes d’administració, està dissenyat per permetre a les companyies reduir significativament els costos totals de propietat proporcionant-li un sol lloc per administrar usuaris, grups i recursos de xarxa.

El servei de Consultoria de Directori Actiu l’ajuda a simplificar l’administració de tasques i reforçar la seguretat de la xarxa, mentre vostè pot dissenyar correctament la seva estructura de directori per maximitzar aquests beneficis.

Els consultors d’ABAST l’ajudaran en la transició a la plataforma de Windows Server gràcies a la metodologia i millors pràctiques, utilitzades per entendre el seu negoci i els seus requeriments tècnics. Treballaràn amb vostè i el seu personal per dissenyar una estratègia de DA escalable que inclou documentació de disseny detallada, una estratègia de validació integral i un pla d’implantació apropiat.

Missatgeria, col·laboració i comunicacions unificades

Mitjançant l’ús d’eines desenvolupades per connectar el seu negoci a clients, socis i empleats, és possible concentrar-se en el que importa de veritat: la producció.
Per a això, oferim un servei de definició de regles, estàndards, normes i bones pràctiques per al disseny, implantació i manteniment de les plataformes de correu electrònic, col·laboració, missatgeria unificada i comunicació. El nostre equip tècnic està certificat i preparat per a la definició i implantació de:

 • Microsoft Exchange Server, noves implantacions o migracions a partir de versions anteriors o des d’altres sistemes de correu electrònic.
 • Alta disponibilitat en Exchange Server i entorns DAG.
 • Col·laboració i Comunicacions Unificades amb Skype Empresarial (abans Microsoft Lync Server) i Teams
 • Microsoft SharePoint Server

Assessorament gratuït sobre llicències

ABAST disposa d’especialistes que poden assessorar-li en el llicenciament actual o futur del seu entorn Microsoft. Com a socis de Microsoft amb gran experiència, disposem d’un ampli coneixement dels diferents programes i modalitats existents tant per a la concessió de llicències d’ús de software on-premise com de subscripció en el núvol de software Microsoft.

En funció de les seves necessitats i del tipus i mida de la seva organització, l’ajudarem a definir correctament el software i els serveis en línia que millor s’adapten als seus requeriments, l’informarem sobre com es regulen els drets per instal·lar i utilitzar el software de Microsoft , i l’assessorarem per trobar el programa de llicenciament més adequat que li permeti minimitzar la despesa i protegir la seva inversió.

En el cas d’estar dins d’un procés SAM, el podem ajudar a passar l’auditoria, sempre amb l’objectiu d’optimitzar la gestió i els costos dels actius de software.

Una auditoria SAM pot ajudar a:

 • Controlar els costos i riscos de negocis per a una millor i més sòlida posició financera.
 • Optimitzar les inversions existents, perquè així pugui fer més amb el que ja té.
 • Créixer al costat de les necessitats d’expansió a mida i maduresa de la seva empresa a través d’una major flexibilitat i agilitat.

Migració d’aplicacions i serveis al núvol de Microsoft

Microsoft Azure és una plataforma de serveis cloud (IaaS/PaaS) dissenyada per a l’empresa que proporciona, de forma flexible, robusta i segura, un nombre cada vegada més gran de solucions d’infraestructura, eines i aplicacions des de centres de dades gestionats per Microsoft.

L’oferta de Microsoft Azure inclou des de servidors virtuals, xarxes virtuals i emmagatzematge de dades, a bases de dades, eines per a desenvolupadors, monitorització, anàlisi i altres solucions addicionals. Tot això en un model de pagament per consum, en molts casos dinàmic, que li permet donar resposta a variacions en les càrregues de treball sense necessitat d’sobredimensionar la seva infraestructura i poder adequar el cost dels serveis a la seva utilització real.

ABAST, com parner de Microsoft, posa a la seva disposició els serveis de la plataforma Azure i li ofereix l’assessoria i serveis necessaris per migrar al núvol infraestructures i aplicacions on-premise. A més, li oferim també suport i serveis gestionats per ajudar-lo en la gestió i administració de la infraestructura, aplicacions i serveis migrats ja al núvol.

Solucions i serveis de l'àrea de Sistemes

Simplifica i aconsegueix més agilitat amb les solucions de HCI Intel·ligent d'HPE
HPE Alletra
HPE GreenLake
HPE Nimble Storage dHCI
HPE SimpliVity
Solucions de supercomputació (HPC) i Intel·ligència Artificial (AI) d'HPE
Oracle Exadata
Oracle Database Appliance (ODA)
HPE Primera. L'emmagatzematge més intel·ligent del món
Modernització del centre de dades amb HPE Synergy
TecnologIa hiperconvergent HPE per VDI
Entorns HPC
HPE Nimble Storage
HPE Product Portfolio
Emmagatzematge HPE 3PAR

Casos d'èxit Sistemes / Dipòsit / Networking

DEXEUS DONA administra les seves dades no estructurades mitjançant la plataforma HPE + QUMULO
Metro de Madrid renova la seva infraestructura de virtualització
Sportium renova el seu entorn de backup amb solucions de protecció de dades de Dell EMC
MGA es modernitza amb un entorn d'IT híbrid de la mà d'ABAST
El grup HOLA millora la seva xarxa i optimitza el servei

Altres temes relacionats

Aumenta la eficiencia en Gestión de personas con Omne RH para Business Central
Webinar: Augmenta l'eficiència en Gestió de persones amb Omne RH per a Business Central
Copilot Studio. La plataforma que potencia la intel·ligència dels bots conversacionals.
Webinar: Copilot Studio - La plataforma que potencia la intel·ligència dels bots conversacionals
Webinar: Maximitzant la productivitat amb Microsoft 365 Copilot
ABAST obté les designacions de Microsoft Solution Partner a Dades i IA ia Innovació digital i aplicacions
Redefinint la productivitat empresarial
Sales Copilot – IA aplicada a la força de vendes
Creació d'aplicacions amb Power Platform
Seguretat i protecció avançada per a Microsoft 365

Registration

Forgotten Password?