Microsoft Azure

Plataforma de núvol públic de Microsoft

Azure, la plataforma de núvol públic de Microsoft, proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PaaS que permeten a les organitzacions portar al núvol les seves aplicacions empresarials actuals o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa al núvol. ABAST com Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider, integra Azure dins de la seva àmplia oferta cloud.

Microsoft Azure

La sempre creixent col·lecció de serveis IaaS i PAAS de Microsoft Azure ofereix un ampli ventall de possibilitats per crear, implementar i desenvolupar aplicacions en un entorn cloud amb els majors nivells de seguretat i flexibilitat.

La plataforma d’Azure suporta aplicacions empresarials no només de Microsoft, sinó també d’altres fabricants com SAP, Oracle, IBM, etc. Així mateix, aporta escala mundial, coherència, i integració amb entorns locals, i uneix els avantatges d’un núvol públic amb el rendiment, la seguretat i la disponibilitat necessaris per executar les seves aplicacions empresarials.

Presència Global i múltiples centres de dades a Europa

Microsoft Azure el forma una de les xarxes més extenses del món, amb més de 60 regions i més de 100 data centers distribuïts per tot el planeta. Aporta escala mundial per a aquelles organitzacions que compten amb delegacions repartides en diferents continents que necessiten assegurar un accés als serveis amb baixa latència i complir amb les regulacions locals.

A més, Microsoft compta amb diversos centres de dades a Europa que permeten donar compliment a les normatives de la Unió Europea sobre protecció de dades.

El proveïdor al núvol amb major nombre de certificacions

Microsoft és conscient que qui inverteix en un servei en el núvol ha de poder confiar en que les seves dades estiguin segures, que la seva privacitat està protegida i que conserva la propietat i el control sobre les dades. És a dir, la seguretat de que aquestes només es faran servir de manera coherent amb les seves expectatives.

Per això, Microsoft ha fet un gran esforç per guanyar la confiança dels clients de Microsoft Azure amb una inversió important en tecnologia fundacional. Aquesta genera seguretat i privadesa en el procés de desenvolupament amb mesures de seguretat i directives de privadesa líders de la indústria. Així com amb la participació en programes de compliment internacional i la comprovació independent del seu ajustament.

Gràcies a això, actualment, el núvol de Microsoft compta amb més certificacions de seguretat que qualsevol altra.

Serveis d’ABAST relacionats amb Microsoft Azure

Com Microsoft Cloud Solution Provider de primer nivell, ABAST pot oferir als seus clients subscripcions a qualsevol de les solucions en el núvol de Microsoft, així com tota una àmplia gamma de serveis de valor.

ABAST proporciona serveis de planificació, disseny d’arquitectura, transformació i engegada de solucions sobre la plataforma Microsoft Azure. Així com serveis gestionats per a l’administració, monitorització i suport de la infraestructura i aplicacions, i serveis de desenvolupament o implementació de noves aplicacions.

El nostre bagatge de més de 25 anys com Microsoft Partner i l’experiència assolida en els últims anys en diferents projectes de migració d’infraestructures i serveis TI al cloud, ens avalen com a partner de confiança per als seus processos de transformació cap al núvol.

ABAST li ajuda a migrar al núvol i a gestionar els seus serveis TIC

Serveis de transició al Cloud

Des d’ABAST et podem ajudar a definir la millor estratègia per obtenir el màxim rendiment de Cloud, des de l’anàlisi de viabilitat fins a la planificació de les fases de transformació i migració.

Llegir més
Cloud

La nostra oferta en infraestructura, plataforma i serveis cloud ofereix als nostres clients les millors opcions a l’hora de migrar part o totes les seves càrregues de TI al núvol. Aliats amb els millors proveïdors de cloud públic empresarial i cloud privat, proporcionem solucions en el núvol segures, flexibles, eficients i connectades, reforçades pels nostres serveis de migració i gestió cloud.

Llegir més
Gestió de Serveis Cloud

La nostra oferta de solucions i serveis en el núvol es complementa amb una sèrie de serveis gestionats de monitorització i gestió de serveis cloud i transformació digital amb els que hem ampliat la nostra tradicional oferta de serveis gestionats d’administració i monitorització remota de sistemes.

Llegir més

Casos d'èxit

ALARIAM aposta per Microsoft Azure Synapse per consolidar l'origen de les seves dades i millorar l'anàlisi de la informació
SERHS Distribució migra el seu entorn TI a un model de núvol híbrid

Altres temes relacionats

ABAST obté les designacions de Microsoft Solution Partner a Dades i IA ia Innovació digital i aplicacions
Núvol privat, núvol públic o núvol híbrid. Quin tipus de Cloud és millor per a la meva empresa?
Azure Arc. Simplifiqui entorns complexos i distribuïts en entorns locals, perimetrals i multicloud
Azure Arc. Simplifiqui entorns complexos i distribuïts en entorns locals, perimetrals i multinúvol
5 Raons per portar-te el Business Intelligence a Azure
ABAST suma 3 noves competències Gold Microsoft
ABAST suma una nova competència Microsoft
ABAST aconsegueix les competències Microsoft Gold Data Platform i Silver Collaboration and Content
ABAST aconsegueix noves competències Gold i Silver de Microsoft
Noves competències Microsoft Gold Cloud Platform i Silver Cloud Customer Relationship Management

Registration

Forgotten Password?