ABAST obté les designacions de Microsoft Solution Partner a Dades i IA ia Innovació digital i aplicacions

Notícies

ABAST obté les designacions de Microsoft Solution Partner a Dades i IA ia Innovació digital i aplicacions

13 de febrer de 2024

certificaicones
ABAST suma dues noves designacions de partner de solucions Microsoft superant exigents criteris de certificació i negoci Aquestes noves acreditacions a les àrees de Data & IA i Digital & App Innovation demostren el coneixement i l’experiència d’ABAST en projectes sobre plataforma Microsoft Azure i s’uneixen a les de Business Applications i Modern Work, obtingudes a principis de 2023.

Microsoft va posar en marxa a finals del 2022 un nou programa de socis, el Microsoft Cloud Partner Program, amb l’objectiu de reflectir millor les capacitats de transformació digital en entorns cloud del seu canal de partners. Mitjançant aquest programa, Microsoft atorga als seus partners certificacions que avalen la seva valoració basant-se en criteris com el rendiment, les seves habilitats tècniques i l’èxit en els seus projectes.

Actualment ABAST compta amb quatre d’aquestes certificacions, a les àrees de Business Applications, Modern Work, Data & AI i Digital & App Innovation, demostrant ser un partner expert de Microsoft de gran experiència i confiança.

certificación DATA AI AZURE

Microsoft Solution Partner

Datos e IA (Data & IA)

Aquesta acreditació de Microsoft certifica la capacitat d’ABAST per ajudar els seus clients en l’administració i la gestió de les seves dades mitjançant diferents sistemes, creant solucions d’anàlisi i intel·ligència artificial.

ABAST ha rebut aquesta certificació per la capacitació i acreditació del seu equip tècnic en tecnologies i serveis d’Azure per a la gestió i l’anàlisi de la dada i l’ús d’habilitats cognitives assistides per intel·ligència artificial, així com per aportar solucions que condueixen a l’èxit als seus clients .

ABAST disposa d’un extens equip de tècnics i especialistes en Business Intelligence i Business Analytics que despleguen solucions de BI i analítica avançada a Azure utilitzant serveis de Microsoft en aquesta plataforma com ara Azure Data Factory, Azure Synaptics Analytics, Azure Databricks, Azure SQL Data Warehouse, Azure Data Lake, Azure Analytics Services, Azure Machine Learning, Azure Cognitive Services, etc.

Microsoft Solution Partner

Innovació Digitali i d'aplicacions (Digital & App Innovation)

Microsoft concedeix aquesta altra certificació a ABAST perquè ha demostrat la seva capacitat per crear, executar i administrar aplicacions a Azure i múltiples núvols, convertint-se en un soci qualificat per desenvolupar amb èxit solucions d’innovació digital als seus clients.

L’equip de desenvolupament d’aplicacions expert en tecnologies i plataformes Microsoft d’ABAST està capacitat per crear aplicacions natives al núvol o ajudar els nostres clients a modernitzar les aplicacions existents.

Registration

Forgotten Password?