managed_services_icon_1_reverse_big

Serveis gestionats

Serveis de gestió, administració, monitoratge i suport

  • Home
  • Serveis gestionats
Prestem els serveis TI que la seva organització necessiti externalitzar perquè pugui centrar-se en la gestió del seu negoci.
Gestió de Serveis Cloud

La nostra oferta de solucions i serveis en el núvol es complementa amb una sèrie de serveis gestionats de monitorització i gestió de serveis cloud i transformació digital amb els que hem ampliat la nostra tradicional oferta de serveis gestionats d’administració i monitorització remota de sistemes.

Llegir més
Oficina de Seguretat

L’oficina de seguretat té com a objectiu principal gestionar l’adequació, implantació, monitorització i millora dels controls de seguretat, així com de les obligacions i riscos associats.
ABAST li ofereix la possibilitat d’externalitzar una part o la totalitat dels serveis que ha d’oferir una oficina de seguretat.

Llegir més
ABAST està certificat segons la norma UNE-EN ISO 9001: 2015 per a les activitats de Serveis Gestionats...
ABAST forma part de la MSP Alliance, l'Associació Internacional de Cloud & Manage Service Providers...

La funció dels Serveis de Suport IT Remot, és garantir la continuïtat, disponibilitat i qualitat dels serveis IT, que el Departament d’IT de les organitzacions donen als seus usuaris.

Els Serveis de Suport IT es basen en un sistema modular de serveis; conceptualment, els mòduls “encaixen” i “interactuen” amb l’Administració Remota de Sistemes com “peces de puzzle!

La sinergia entre mòduls ofereix la possibilitat de adaptar-se a les necessitats dels nostres clients, augmentant el valor del servei i comportant-se de forma dinàmica segons les seves necessitats.

Els serveis gestionats en remot d’ABAST per administració, monitorització i suport s’han ampliat amb nous serveis orientats específicament a la gestió del cloud. L’objectiu d’aquests nous serveis és garantir la continuïtat i qualitat dels serveis en el núvol contractats pel client i assessorar-lo i ajudar-lo en els seus processos de transformació.

Aquests serveis segueixen l’esquema de model modular desenvolupat per a la resta de serveis gestionats, amb la finalitat que sigui molt fàcil escollir aquells que són necessaris per donar resposta a les necessitats de gestió específiques de cada organització.

Tota organització té una sèrie de requeriments de seguretat determinats per les obligacions que ha de complir (lleis, normes sectorials, contractes…) i pels riscos que ha d’identificar i abordar. L’Oficina de Seguretat té com a objectiu principal gestionar l’adequació, implantació, monitorització i millora d’aquests controls de seguretat, així com de les obligacions i riscos associats.

ABAST li ofereix la possibilitat d’externalitzar una part o la totalitat dels serveis que ha d’oferir una oficina de seguretat.

Altres serveis gestionats

Serveis de Manteniment de Centres de Dades

L’Àrea de Data Center, ofereix la gestió integral del manteniment de tots els sistemes d’instal·lació que composen un CPD. Aportem grans coneixements tècnics, llarga experiència i relació directa amb els millors fabricants, amb l’objectiu d’optimitzar el funcionament i minimitzar les possibilitats d’error.

Llegir més
Monitorització de CPDs

Gràcies a el sistema de vigilància CMC-TC de Rittal i als nostres serveis de monitorització 24×7 i suport del CPD podrà tenir controlats els factors mediambientals i de seguretat física que afecten al seu Data Center i efectuar les accions preventives i correctores necessàries per evitar caigudes del servei.

Llegir més
CYREBRO – La primera plataforma SOC interactiva basada en el núvol

CYREBRO és una plataforma unificada de ciberseguretat al núvol que permet centralitzar totes les alertes que generen les múltiples eines de seguretat que utilitzen les organitzacions, facilitant la monitorització i gestió de les alertes per mitjà d’un sistema de comandament centralitzat que ofereix una ràpida detecció i resposta davant d’amenaces. Tregui profit del que ha invertit en solucions de seguretat, transformant el caos d’informació i alertes, en informació que es mostra de manera clara, ordenada i unificada.

Llegir més

Serveis Gestionats

CYREBRO - La primera plataforma SOC interactiva basada en el núvol
ABAST Advanced WAF
Serveis d'Administració, Monitorització i Suport
ProSOC - Security Operations Center (SOC) as a Service
Security Advisor – DPO Assistant
Gestió de Serveis Cloud
Cloud i Serveis Gestionats
Serveis gestionats
Outsourcing Digital Account Payables (ODAP)
Oficina de Seguretat

Altres temes relacionats

ABAST PLATFORM DAY 2023
ABAST Platform Day - Present i futur de les plataformes TI híbrides empresarials
MSP Alliance Member
Proficio

Registration

Forgotten Password?