Prepara't per al final del suport de SQL Server i Windows Server 2008

OPCIÓ 1: ACTUALITZA

És el moment ideal per actualitzar i modernitzar canviant a les versions actuals de SQL Server i Windows Server, ja sigui mantenint la infraestructura on premise o migrant aquestes càrregues de treball a un entorn en el núvol d’Azure. Les noves versions Microsoft SQL Server 2019 i Windows Server 2019 inclouen noves característiques innovadores de seguretat i compliment, major rendiment, alta disponibilitat per a càrregues de treball crítiques, major compatibilitat per a entorns híbrids, etc. Noves opcions que t’ajuden a actualitzar i adoptar les tecnologies innovadores que necessites per fer avançar la teva organització. ABAST t’ofereix assessoria per escollir la solució que més s’adapta a les teves necessitats i serveis experts per realitzar aquestes actualitzacions.

OPCIÓ 2: ESTÉN EL SUPORT DE LES TEVES VERSIONS ACTUALS MIGRANT A AZURE

Si necessites de temps addicional per gestionar la transició, aconsegueix tres anys de Extended Security Updates per mantenir les teves càrregues de treball protegides després de la data límit migrant a Azure les teves bases de dades i servidors basats en versions 2008 i 2008 R2. Nosaltres t’ajudarem a fer-ho.

Mitjançant el següent enllaç accedirà a una infografia que explica els reptes, oportunitats i avantatges de modernitzar-se.

No dubti en contactar amb nosaltres per ampliar la informació. Descarregui el pdf

Vídeo: End of support guidance for Windows Server & SQL Server 2008 and 2008 R2

2:02 minuts Vegi aquest vídeo on s’explica que ha arribat el moment ideal per actualitzar, modernitzar i transformar les versions actuals de SQL Server, Windows Server i els serveis d’Azure per obtenir més seguretat, rendiment i innovació.

Registration

Forgotten Password?