cloud_icon_1_reverse_big

Cloud

Solucions empresarials de núvol privat, públic o híbrid

La nostra oferta en infraestructura, plataforma i serveis cloud ofereix als nostres clients les millors opcions a l’hora de migrar part o totes les seves càrregues de TI al núvol. Aliats amb els millors proveïdors de cloud públic empresarial i cloud privat, proporcionem solucions en el núvol segures, flexibles, eficients i connectades, reforçades pels nostres serveis de migració i gestió cloud.

Entorn cloud d'ABAST
#HybridCloudConnect

El nostre entorn de cloud empresarial, #HybridCloudConnect, es basa en la combinació de les millors plataformes de núvol públic per a empresa: Microsoft Azure i Oracle Cloud i les plataformes de núvol privat de HPE i Equinix , totes elles amb els nivells més elevats de qualitat, rendiment, seguretat i disponibilitat.

La interconexió entre aquestes quatre plataformes cloud ens permeten proporcionar un autèntic entorn de núvol híbrid en què, d’acord amb les necessitats de la teva organització, és possible combinar serveis, dades, aplicacions i càrregues de treball a qualsevol dels núvols.

Tot això ve complementat amb els nostres serveis gestionats de monitorització, administració i suport, que permeten assegurar el bon funcionament de les solucions implementades.

Acompanyament en l'adopció del cloud ...

... basat en un model COL·LABORATIU amb el client i el seu actual entorn TI

Serveis i solucions Cloud destacats

Serveis de transició al Cloud

Des d’ABAST et podem ajudar a definir la millor estratègia per obtenir el màxim rendiment de Cloud, des de l’anàlisi de viabilitat fins a la planificació de les fases de transformació i migració.

Llegir més »
Oracle Cloud

Com Oracle Platinum Partner certificat per Cloud, ABAST posa a la seva disposició la completa oferta de serveis IaaS, PaaS i SaaS de la plataforma Oracle Cloud, així com els serveis de disseny, implementació i suport necessaris per a la seva posada en marxa i correcte funcionament.

Llegir més »
Microsoft Azure

Azure, la plataforma de núvol públic de Microsoft, proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PaaS que permeten a les organitzacions portar al núvol les seves aplicacions empresarials actuals o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa al núvol. ABAST com Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider, integra Azure dins de la seva àmplia oferta cloud.

Llegir més »
DaaS - Desktop as a Service
DaaS – Virtual Desktops

Les solucions Desktop as a Service (Daas) ofereixen múltiples avantatges tant per als usuaris, que poden accedir al seu escriptori sempre actualitzat des de qualsevol dispositiu i lloc, com per al departament de TI, per al qual simplifica la gestió i millora el control. ABAST li ofereix una plataforma d’escriptoris virtuals amb els majors nivells de rendiment, seguretat i disponibilitat.

Llegir més »
BaaS (Backup as a Service) i DRaaS (Disaster Recovery as a Service)

ABAST ofereix Backup as a Service o Disaster Recovery as a Service basats en solucions en el núvol i serveis gestionats experts que li permetran externalitzar la infraestructura i la gestió de còpies / replicació / recuperació amb l’escalabilitat, disponibilitat, seguretat i les polítiques de recuperació (RTO) i retenció (RPO) que la seva organització requereix.

Llegir més »

Casos d'èxit Cloud

Solucions PaaS destacades

Tant a Oracle Cloud com a Azure és possible trobar tot tipus de solucions de Plataforma com a Servei (PaaS): bases de dades, entorns de desenvolupament, assistents digitals, eines per a transformació i anàlisi de dades, etc. Des d’ABAST podem assessorar-te sobre quins poden encaixar millor a la teva organització i ajudar-te amb la seva posada en marxa.

Oracle Autonomous Database

Oracle recorre al machine learning i l’automatització per revolucionar la gestió de dades amb la introducció de la primera base de dades autònoma de el món, que ofereix autogestió per incrementar l’estalvi en costos d’administració i millorar la seguretat i el rendiment.

Llegir més »
Solucions per a Business Analytics de Microsoft

Amb les solucions per a Business Intelligence, Analytics i Big Data de Microsoft t’ajudarem a transformar les dades en visualitzacions intel·ligents i fàcils d’entendre. Descobreix el valor de les dades de la teva organització al transformar-los en informació perquè tothom pugui prendre decisions basades en fets i no en opinions.

Llegir més »

Principals aliances i certificacions de l'àrea Cloud d'ABAST

Solucions en mode SaaS

Des d’ABAST li oferim també diferents solucions de negoci, de productivitat, de gestió i d’altres àrees en la modalitat de Software as a Service (SaaS). Es tracta d’aplicacions allotjades en el núvol que es contracten en mode de subscripció i per a les que no cal preocupar-se de la infraestructura que ha de suportar-les. Gairebé totes elles estan disponibles també en manera local (On-Premise), de manera que vostè pot triar l’opció que més li interessi o fins i tot, en alguns casos, combinar-les per crear una solució híbrida.

Microsoft Office 365

Office 365 ofereix en modalitat SaaS el conjunt d’eines de productivitat i col·laboració més reconegut i més ben valorat pels usuaris. Com Microsoft Partner, ABAST el pot assessorar a escollir el pla més adequat i ajudar-lo amb els nostres serveis per a la migració o integració amb la seva plataforma actual.

Llegir més »
Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 és una nova generació d’aplicacions empresarials intel·ligents que l’ajuden a capacitar als seus empleats, captar els clients, optimitzar operacions, desenvolupar noves oportunitats de negoci i accelerar la seva transformació digital.

Llegir més »
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central és l’evolució de Dynamics NAV, el software de gestió empresarial per a Pimes més utilitzat a Espanya i a tot el món, una solució pensada per automatitzar i connectar els seus processos empresarials de les àrees de finances, vendes, servei, operacions i projectes, desenvolupada per oferir la millor experiència a l’usuari, en el núvol i integrada amb Office 365 i la resta de solucions Dynamics 365.

Llegir més »
SCAN_VISIO SaaS

SCAN_VISIO SaaS és una solució cloud en modalitat de pagament per ús que li permet automatitzar els seus processos relacionats amb Factures de Proveïdors / Comptes a Pagar. El sistema extreu, interpreta i valida automàticament la informació de la Factura, i proporciona una interfície intuïtiva per verificar l’exactitud de les dades extretes per finalment exportar al seu sistema ERP i guardar les factures en un repositori al núvol on després poden ser fàcilment consultades.

Llegir més »

Casos d'èxit Cloud

Santiveri migra els seus serveis TI al Cloud d'Oracle de la mà d'ABAST
MGA es modernitza amb un entorn d'IT híbrid de la mà d'ABAST
Grup Piñero innova en la comunicació amb els seus clients mitjançant chatbots
SERHS Distribució migra el seu entorn TI a un model de núvol híbrid
ASPY Prevenció migra les seves TI al núvol de la mà de ABAST

Altres temes relacionats

Abast aconsegueix la designació de Microsoft Solutions Partner – Infrastructure (Azure)
ABAST amplia les seves certificacions a Serveis d'Oracle Cloud amb una Nova Expertise
OpenText | Solutions Day - Barcelona
Canvis al model de llicenciament de Citrix i NetScaler
ABAST obté les designacions de Microsoft Solution Partner a Dades i IA ia Innovació digital i aplicacions
Oracle EU Sovereign Cloud: una solució de núvol segura i flexible per a la Unió Europea i Espanya
Webinar: Plataformes de núvol privat basades en HPE GreenLake
Transformació de l'Emmagatzematge i la Gestió de les Dades amb HPE GreenLake
ABAST PLATFORM DAY 2023
ABAST Platform Day - Present i futur de les plataformes TI híbrides empresarials

Registration

Forgotten Password?