Oracle Cloud

Serveis de IaaS, PaaS i SaaS per al seu negoci

Com Oracle Platinum Partner certificat per Cloud, ABAST posa a la seva disposició la completa oferta de serveis IaaS, PaaS i SaaS de la plataforma Oracle Cloud, així com els serveis de disseny, implementació i suport necessaris per a la seva posada en marxa i correcte funcionament.

Solucions i serveis destacats

ABAST proporciona als seus clients serveis de IaaS empresarial basats en Oracle Cloud, un núvol construït des del seu inici per donar resposta a les necessitats de les empreses.

A més, amb Oracle Cloud Infrastructure (OCI), les empreses que usen Oracle i altres aplicacions on premise poden modernitzar aquestes aplicacions de manera ràpida, eficient i obtenir la seguretat, flexibilitat, confiança i altres beneficis d’un model d’IT al núvol. I tot mentre continuen usant les seves aplicacions habituals.

Passi sense problemes de on premise al núvol, amb seguretat incorporada per mitigar les amenaces, així com una economia superior i capacitats d’automatització úniques.

Innovació

Accelerar la transformació del negoci

Cost

Millorar la utilització dels recursos

Valor

Afegir valor al negoci sense problemes d’infraestructura

Tranquil·litat

Menor risc amb la responsabilitat d’un sol proveïdor

Agilitat

Guanyar agilitat per a entorns que canvien ràpidament

10 raons per triar Oracle Cloud

 1. Oracle ofereix un núvol de segona generació.
 2. Oracle Cloud recolza els seus plans a llarg termini.
 3. Capacitats per optimitzar el rendiment.
 4. Protecció en profunditat.
 5. Optimitzada per a càrregues de treball d’Oracle.
 6. Obtingui suport integral per al desenvolupament d’aplicacions.
 7. Relació rendiment/preu maximitzada.
 8. Oracle Cloud supera a AWS. Més rendiment a un cost més baix.
 9. Oracle Cloud recolza el creixement de les pimes.
 10. Oracle i Microsoft proporcionen un núvol connectat.

Oracle Cloud Infrastructure, amb Oracle Autonomous Database i Oracle Analytics, li permet centrar-se en el seu negoci i crear oportunitats per a la innovació. Això li permet crear noves capacitats d'IT de forma ràpida, assequible i segura.

Núvol de segona generació

____________

Oferint una reestructuració fonamental del núvol públic convencional, el núvol de segona generació d’Oracle li permet implementar i executar càrregues de treball amb tots els avantatges d’Oracle Cloud en el seu propi data center. També permet que la seva organització adopti un enfocament de sistemes autònoms per completar múltiples seqüències automatitzades sense iniciació o intervenció humana.

Executi les seves bases de dades crítiques en el núvol

____________

Aconsegueixi escalabilitat, seguretat, rendiment i automatització a nivell empresarial, iguals o majors als quals pot aconseguir en el seu propi data center. Aquest és el poder d’Oracle Autonomous Database, que s’executa en Oracle Cloud Infrastructure, una oferta al núvol de segona generació que utilitza IA i Machine Learning.

Gestioni les seves dades de la manera més intel·ligent

____________

Oracle Autonomous Data Warehouse no és només una nova forma d’emmagatzemar i analitzar dades, sinó un plantejament completament nou per obtenir més valor de les seves dades. És una forma més fàcil d’emmagatzemar, administrar dades i accedir als seus anàlisis ràpidament, proporcionant-li un complet ecosistema de dades amb nous i valuosos nivells d’automatització.

Solucions i serveis destacats

Oracle Cloud@Customer

Oracle Cloud@Customer porta al seu centre de dades la cartera completa d’infraestructura de núvol públic i serveis de núvol totalment gestionats d’Oracle i aplicacions SaaS d’Oracle Fusion. Permet executar aplicacions més ràpid i reduir costos amb les mateixes prestacions d’alt rendiment, operacions autònomes i preus de subscripció de baix cost d’Oracle Cloud Infrastructure.

Llegir més »
Oracle Autonomous Database

Oracle recorre al machine learning i l’automatització per revolucionar la gestió de dades amb la introducció de la primera base de dades autònoma de el món, que ofereix autogestió per incrementar l’estalvi en costos d’administració i millorar la seguretat i el rendiment.

Llegir més »
Oracle Database Cloud Migration

La base de dades Oracle és una de les bases de dades que major fiabilitat donen i que garanteixen un alt nivell de robustesa. Una de les tendències tecnològiques de l’actualitat és ubicar els diferents sistemes en el Cloud, perseguint una major flexibilitat i la reducció dels costos d’administració.

Llegir més »
Oracle Intelligent Bots
Customer Service Chatbot

Les empreses necessiten oferir canals àgils de comunicació als seus clients perquè puguin gestionar els seus serveis de forma senzilla. Per a això cada vegada és més freqüent l’ús de chatbots per a plataformes estàndard de missatgeria i web, que permeten als clients accedir als seus serveis a qualsevol hora i en qualsevol lloc a través dels seus dispositius mòbils.

Llegir més »
IT Help Desk Chatbot

Atendre les consultes dels usuaris comporta una inversió en temps molt elevada per part de l’equip d’IT. L’ús d’un chatbot que doni una resposta automatitzada a les consultes més recurrents o que pugui gestionar algunes incidències senzilles típiques, com la recuperació de contrasenyes, li servirà per descarregar de treball al seu equip de suport.

Llegir més »

Oracle Cloud: SaaS + PaaS + IaaS

La plataforma de serveis cloud d’Oracle ofereix un ampli rang de solucions IaaS, PAAS i SaaS completament integrades, perquè pugui utilitzar les peces que necessiti i combinar-les amb un òptim funcionament.

Mira aquest vídeo

Descobreix el núvol híbrid d’Oracle

Oracle Cloud Platform: Una plataforma, múltiples usos

A cada categoria de Cloud Platform es lliuren diferents serveis individuals que poden mantenir-se per si sols o que es poden utilitzar junts per treballar d’una manera integrada.

Oracle Cloud Platform ajuda als clients a crear noves aplicacions, ampliar les ja existents i moure fàcilment les càrregues de treball locals existents al núvol sense canvis en l’aplicació. Els serveis estan dissenyats per:

 • Maximitzar l’experiència i la productivitat de l’usuari final
 • Permetre als desenvolupadors administrar i analitzar dades, desenvolupar, provar i implementar aplicacions ràpidament
 • Permetre als arquitectes integrar-se ràpidament en aplicacions locals i en el núvol
 • Facilitar als usuaris empresarials la generació de coneixements de negocis i col·laboració empresarial.

Amb Oracle Cloud Platform, els clients i socis poden aprofitar el middleware d’Oracle i el software de base de dades líders de la indústria que milers d’organitzacions globals ja utilitzen per administrar els seus propis negocis, tot això a través del núvol. L’extens nivell d’automatització que s’ha dissenyat en el núvol d’Oracle, es tradueix en un menor time-to-value, major innovació i menor cost per als clients.

Casos d'èxit

ABAST l’ajuda a migrar al núvol i a gestionar les seves TIC

Cloud

La nostra oferta en infraestructura, plataforma i serveis cloud ofereix als nostres clients les millors opcions a l’hora de migrar part o totes les seves càrregues de TI al núvol. Aliats amb els millors proveïdors de cloud públic empresarial i cloud privat, proporcionem solucions en el núvol segures, flexibles, eficients i connectades, reforçades pels nostres serveis de migració i gestió cloud.

Llegir més »
Serveis de transició al Cloud

Des d’ABAST et podem ajudar a definir la millor estratègia per obtenir el màxim rendiment de Cloud, des de l’anàlisi de viabilitat fins a la planificació de les fases de transformació i migració.

Llegir més »

Casos d'èxit

Santiveri migra els seus serveis TI al Cloud d'Oracle de la mà d'ABAST
Grup Piñero innova en la comunicació amb els seus clients mitjançant chatbots

Altres temes relacionats

Oracle EU Sovereign Cloud: una solució de núvol segura i flexible per a la Unió Europea i Espanya
Automatització i integració de processos de negoci amb Oracle Cloud
Oracle Cloud Infrastructure (OCI): Proposta de valor i avantatges competitius
Núvol privat, núvol públic o núvol híbrid. Quin tipus de Cloud és millor per a la meva empresa?
SPOUG22 - Conferència Anual d'Usuaris d'Oracle a Espanya
Descubre las ventajas de Oracle Cloud vs. otros Clouds
Descobreix els avantatges d'Oracle Cloud vs. altres Clouds
Cloud + Intel·ligència Artificial: Innovació i competitivitat a l'entorn empresarial
La màgia d'Oracle Multitenant
SPOUG Masters of Cloud Technology

Registration

Forgotten Password?