Oracle Cloud@Customer

La primera solució que ofereix una experiència de núvol públic completa
en els centres de dades dels clients

Oracle Cloud@Customer porta al seu centre de dades la cartera completa d’infraestructura de núvol públic i serveis de núvol totalment gestionats d’Oracle i aplicacions SaaS d’Oracle Fusion. Permet executar aplicacions més ràpid i reduir costos amb les mateixes prestacions d’alt rendiment, operacions autònomes i preus de subscripció de baix cost d’Oracle Cloud Infrastructure.

La diferència de Cloud@Customer

L’experiència completa de núvol públic d’Oracle en els centres de dades dels clients

____________

Oracle és l’únic proveïdor de núvol que ofereix als clients executar en els seus centres de dades tots els serveis de núvol públic d’Oracle Cloud Infrastructure i aplicacions SaaS d’Oracle Fusion. Oracle Cloud@Customer possibilita a les organitzacions consolidar aplicacions i bases de dades en una infraestructura de núvol d’alt rendiment sense moure-les al núvol públic. Els clients tenen accés a les eines per executar de manera fiable aplicacions d’Oracle i de tercers, crear aplicacions natives en el núvol i actualitzar aplicacions existents amb machine learning i serveis moderns en el núvol.

Sobirania, seguretat i governança de dades

____________

Oracle Cloud@Customer possibilita a les organitzacions complir els exigents requisits normatius, de sobirania de dades i de latència d’aplicacions, i utilitzar al mateix temps serveis moderns d’Oracle Cloud Infrastructure i aplicacions SaaS d’Oracle Fusion en els seus centres de dades. Els clients tenen un major control i governança de les seves dades i operacions amb polítiques operatives simplificades i estandaritzades que es poden aplicar a totes les càrregues de treball.

Base de dades i operacions autònomes

____________

Oracle Cloud@Customer proporciona prestacions autònomes que redueixen la dificultat que suposa la gestió d’operacions i bases de dades on-premise. Les operacions d’Oracle Cloud eliminen la gestió activa del sistema i la infraestructura per a l’aplicació de pegats, l’aprovisionament i les actualitzacions mentre s’executa Oracle Autonomous Database en la infraestructura de Cloud@Customer, que automatitza les tasques de gestió i ajust de bases de dades.

Major rendiment i millor relació qualitat-preu per a totes les càrregues de treball

____________

Oracle Cloud@Customer possibilita als clients modernitzar l’execució de càrregues de treball de SaaS, bases de dades, aplicacions i HPC amb una infraestructura completament gestionada en els seus centres de dades. Les solucions escalables d’alt rendiment amb optimitzacions úniques d’Oracle Database i seguretat reforçada redueixen els costos fins a un 47% en comparació amb AWS Relational Database Service en Outposts.

Productes de Cloud@Customer

Exadata Cloud@Customer

____________

Oracle Exadata Cloud@Customer combina el rendiment d’Oracle Exadata amb la senzillesa, la flexibilitat i l’accessibilitat d’un servei de base de dades gestionat en els seus centres de dades. És la forma més senzilla de moure les seves instàncies d’Oracle Database existents al núvol, ja que proporciona compatibilitat total amb els seus sistemes Exadata existents i amb Exadata Cloud Service. També li permet satisfer les seves necessitats de sobirania de dades i connectivitat de baixa latència als recursos existents del centre de dades, al mateix temps que obté una major consolidació i escalabilitat de base de dades que amb altres serveis en el núvol de base de dades on-premises.

Autonomous Database en Exadata Cloud@Customer

____________

Oracle Autonomous Database on Exadata Cloud@Customer combina tots els avantatges de tenir Exadata en el seu centre de dades amb la senzillesa d’un servei en el núvol autònom. L’ajuda a complir els estrictes requisits de seguretat i sobirania de les dades, i a eliminar moltes tasques manuals de gestió de base de dades i infraestructura, al mateix temps que permet usar aplicacions empresarials on-premises amb un alt rendiment d’Exadata. Al combinar la utilització eficient de recursos segons els requisits de càrrega de treball en temps real amb els preus de la subscripció de pagament per ús i la menor gestió de bases de dades, els seus costos operatius es redueixen fins a un 90%.

Dedicated Region Cloud@Customer

____________

Oracle Dedicated Region Cloud@Customer és una regió de núvol completament gestionada que porta tots els serveis de núvol públic de segona generació d’Oracle i les aplicacions SaaS d’Oracle Fusion al seu centre de dades, on pot executar-les sense problemes de sobirania de dades. Permet operacions autònomes que eliminen errors humans i maximitza la seguretat de les seves dades, ofereix serveis veritablement elàstics i serverless amb el rendiment més alt, i redueix costos amb preus de subscripció al núvol basats en baix consum, tot alhora que compleix els estrictes requisits de latència al connectar-se als recursos existents del centre de dades.

Casos d'èxit

ABAST l’ajuda a migrar al núvol i a gestionar les seves TIC

Cloud

La nostra oferta en infraestructura, plataforma i serveis cloud ofereix als nostres clients les millors opcions a l’hora de migrar part o totes les seves càrregues de TI al núvol. Aliats amb els millors proveïdors de cloud públic empresarial i cloud privat, proporcionem solucions en el núvol segures, flexibles, eficients i connectades, reforçades pels nostres serveis de migració i gestió cloud.

Llegir més »
Serveis de transició al Cloud

Des d’ABAST et podem ajudar a definir la millor estratègia per obtenir el màxim rendiment de Cloud, des de l’anàlisi de viabilitat fins a la planificació de les fases de transformació i migració.

Llegir més »

Casos d'èxit

Santiveri migra els seus serveis TI al Cloud d'Oracle de la mà d'ABAST
Grup Piñero innova en la comunicació amb els seus clients mitjançant chatbots

Altres temes relacionats

Oracle EU Sovereign Cloud: una solució de núvol segura i flexible per a la Unió Europea i Espanya
Automatització i integració de processos de negoci amb Oracle Cloud
Oracle Cloud Infrastructure (OCI): Proposta de valor i avantatges competitius
Núvol privat, núvol públic o núvol híbrid. Quin tipus de Cloud és millor per a la meva empresa?
SPOUG22 - Conferència Anual d'Usuaris d'Oracle a Espanya
Descubre las ventajas de Oracle Cloud vs. otros Clouds
Descobreix els avantatges d'Oracle Cloud vs. altres Clouds
Cloud + Intel·ligència Artificial: Innovació i competitivitat a l'entorn empresarial
La màgia d'Oracle Multitenant
SPOUG Masters of Cloud Technology

Registration

Forgotten Password?