ABAST amplia les seves certificacions a Serveis d’Oracle Cloud amb una Nova Expertise

Notícies

ABAST amplia les seves certificacions a Serveis d’Oracle Cloud amb una Nova Expertise

13 de juny de 2024

ABAST ha obtingut una nova Oracle Expertise dins del track Cloud Service, consolidant la seva posició com a referent al mercat espanyol. Aquesta nova distinció se suma a les quatre expertises prèvies a la mateixa categoria, enfortint encara més el seu dossier de competències en serveis al núvol.

La recent acreditació, denominada Oracle Cloud Platform Business Analytics, reconeix la capacitat d’ABAST per implementar Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Business Analytics, una solució avançada que permet a les organitzacions obtenir informació valuosa a partir de les dades, millorant així la presa de decisions i optimitzant els processos de negoci. Aquesta distinció certifica que ABAST té les habilitats necessàries per oferir solucions d’extrem a extrem adaptades a les necessitats específiques dels clients.

Cloud – Service Track Expertises:

  • Oracle Cloud Platform Data Management
  • Microsoft Applications to Oracle Cloud
  • Oracle Database to Oracle Cloud
  • Oracle Cloud Platform Integration
  • Oracle Cloud Platform Business Analytics

Amb aquesta nova certificació, ABAST compta ara amb un total de 21 expertises de Oracle, demostrant el compromís continu amb l’excel·lència i la innovació en l’àmbit de les tecnologies de la informació. Aquestes certificacions abasten una àmplia gamma d’especialitzacions, des de la infraestructura al núvol fins a aplicacions empresarials, cosa que permet a l’empresa proporcionar una oferta integral i altament especialitzada.

L’obtenció d’aquesta nova expertise no només reforça la posició d’ABAST al mercat espanyol, sinó que també subratlla la capacitat per liderar projectes complexos de transformació digital, proporcionant als seus clients eines efectives per afrontar els desafiaments del futur.

Així mateix, aquest reconeixement és un testimoni de l’esforç i la dedicació de l’equip per oferir solucions tecnològiques avançades que realment marquin la diferència per als clients. Seguirem invertint en la formació i certificació dels nostres professionals per mantenir-nos a l’avantguarda en un sector tan dinàmic com el de les TI.

Registration

Forgotten Password?