Oracle Fusion Middleware

Oracle Fusion Middleware és una plataforma d’innovació que ofereix un enfocament complet, obert i integrat per diverses tecnologies socials, mòbils i del núvol. Permet crear i utilitzar aplicacions empresarials àgils i intel·ligents, i a el mateix temps potenciar el màxim l’eficàcia informàtica.

Oracle Fusion Middleware

Amb les solucions Oracle Fusion Middleware, des d’ABAST podem ajudar a optimitzar els processos i les aplicacions que impulsen el seu negoci en l’actualitat, aprofitant plenament les arquitectures modernes de hardware i software i proporcionar-li una base per a la innovació en el futur

Aplicacions a mida: Oracle ADF (Application Development Framework)

Oracle ADF és un framework de desenvolupament end-to-end d’aplicacions web basat en Java. Combina una arquitectura MVC i la robustesa de J2EE, i s’ha convertit en una de les plataformes més sòlides per al desenvolupament d’aplicacions web. ADF ofereix una pila tecnològica certificada amb la capacitat de satisfer pràcticament qualsevol requisit i amb un cicle de vida molt similar al de l’aplicació que serà desenvolupada.

Principals avantatges:

  • Simplifica moltes de les tasques de desenvolupament d’aplicacions J2EE, fent innecessària la implementació de patrons o la codificació de tasques repetitives..
  • JDeveloper és una eina de productivitat efectiva i desenvolupament àgil. S’abstreu al desenvolupador de la complexitat del maneig de les APIs de J2EE.
  • Disposa d’un sòlid entorn integrat que permet un desenvolupament visual i una programació declarativa, la qual cosa incrementa la productivitat del desenvolupador i escurça els terminis del projecte.
  • Plataforma Independent: Oracle ADF pot executar-se en qualsevol contenidor J2EE compatible, a diferència de molts altres marcs de treball que es lliguen a productes d’un proveïdor específic.
  • Varietat d’opcions tecnològiques: no està associat a una tecnologia específica sinó que es poden utilitzar una varietat d’opcions depenent del tipus de solució, capa d’aplicació o experiència del desenvolupador.
  • Proporciona assistents que permeten aprofitar les tasques realitzades prèviament per crear components addicionals d’altres capes de l’aplicació aprofitant l’esforç ja realitzat.
  • Oracle ADF es basa en el patró de disseny MVC que separa l’arquitectura d’una aplicació en tres capes independents: Model, Vista, Controlador.

Aplicacions mòbils: Oracle ADF Mobile

ADF Mobile és una extensió del framework Oracle ADF que permet als desenvolupadors traslladar les aplicacions web a plataformes mòbils com iOS, Android i altres.

Els desenvolupadors poden estendre les seves aplicacions a les plataformes mòbils sense necessitat de partir de zero. Permet l’ús de tecnologies com HTML5, CSS3 i JavaScript, que seran les encarregades de renderitzar la interfície de les aplicacions.

Projectes d’integració: Oracle Service BUS

La majoria de les organitzacions disposen de diversos sistemes i aplicacions que s’integren i que han d’estar sincronitzats. Un Enterprise Service Bus (ESB) funciona com a capa intermèdia proporcionant serveis d’integració de les diferents aplicacions a través de missatgeria basada en estàndards i serveis de sincronització.

Oracle Service Bus combina integració, missatgeria, i la gestió dels serveis operacionals i de la capacitat d’execució. Proporciona la flexibilitat per garantir la seguretat en tots els nivells de transport, missatge, usuari, i polítiques. Per determinar la salut dels serveis, incorpora la capacitat de vigilància, incloent amplis panells de visualització dels acords de nivell de servei (SLAs), alertes, indicadors de funcionament, i pipelines de missatges dels serveis a les empreses. Ofereix servei de bus incorporat a les capacitats de virtualització de serveis, seguretat de serveis web (WS-Security), i l’execució de les polítiques al voltant de la regulació i posada en comú de serveis per respondre a la fiabilitat, disponibilitat, escalabilitat i els seus requisits de rendiment i evitar la sobrecàrrega dels serveis de back-end per al món real d’aplicacions empresarials.

Portals Web: Oracle WebCenter Sites

La suite Oracle WebCenter, formada per quatre productes (Sites, Content, Portal i Social), permet construir tot tipus de solucions de forma independent o conjunta encaminades a donar resposta a les organitzacions a l’hora de gestionar i difondre continguts, afegir i exposar aplicacions sota un marc comú, gestionar documents empresarials o generar espais de col·laboració.

Basant-nos en la tecnologia d’Oracle WebCenter Sites oferim serveis per implementar portals que permetin actualitzar els seus continguts d’una manera ràpida i senzilla.

Gestió documental: Oracle WebCenter Content i Oracle BPM

La tecnologia Oracle WebCenter Content (abans Oracle UCM) permet oferir solucions encaminades a facilitar i optimitzar la gestió de continguts i actius digitals. Aquestes solucions poden ser integrades amb les plataformes de tramitació i signatura digital, aportant així solucions completes en l’àmbit de la tramitació electrònica.

Oracle Business Process Management (BPM) ajuda a aconseguir major eficàcia i agilitat amb l’automatització i gestió avançada de processos empresarials.. Ofereix eines de modelatge per als analistes de negoci, eines de desenvolupador per a la integració de sistemes, supervisió de l’activitat empresarial per als panells de control i interacció de l’usuari per als que participen en els processos.

Monitorització d’aplicacions: Oracle RUEI i Oracle BTM

Oracle Real User Experience Insight (RUEI) proporciona un potent anàlisi de l’experiència de l’usuari final. Permet monitoritzar la xarxa, la infraestructura de negoci i l’experiència real de l’usuari, definir indicadors clau de rendiment (KPI) i Acords de Nivell de Servei (SLAs), i activar les notificacions d’alerta si no s’estan complint. S’integra amb Oracle Business Transaction Management (BTM), permetent detectar problemes de rendiment en transaccions de principi a fi entre diverses aplicacions compostes.

Per què ABAST?

Els coneixements dels nostres especialistes en Oracle i de la resta d’àrees tècniques d’ABAST, units a la nostra experiència de més de 35 anys com a integrador i proveïdor de serveis TI, ens permeten oferir solucions i serveis associats a pràcticament tot l’stack tecnològic d’Oracle.

Des d’ABAST posem a la seva disposició el hardware i les llicències de software Oracle que la seva organització necessita, complementats per un ampli ventall de serveis relacionats. Entre ells projectes de sistemes i virtualització, solucions de base de dades, big data i business intelligence, desenvolupament d’aplicacions a mida, monitorització d’aplicacions, així com serveis d’outsourcing i serveis gestionats de suport 24×7.

Casos d'èxit

Oracle RAC per a l'Ajuntament de Gijón
Santiveri migra els seus serveis TI al Cloud d'Oracle de la mà d'ABAST

Altres temes relacionats

SPOUG Masters of Cloud Technology
ABAST aconsegueix 7 noves certificacions Oracle Expertise
ABAST, primer partner Oracle a Europa que aconsegueix l'especialització Microsoft Applications to Oracle Cloud
ABAST aconsegueix 24 expertises en el nou programa de partner d'Oracle
ABAST premiat per partida doble a l'Oracle Partner Executive Fòrum 2019
Assistents Digitals: com ampliar i automatitzar els canals de comunicació amb els nostres clients
Premio en el Oracle Open World 2019 para un proyecto en Santiveri desarrollado por ABAST
ABAST consegueix la designació Oracle Platinum Cloud Select
ABAST, primer partner d'Espanya a aconseguir l'especialització d'Oracle Cloud Infrastructure (OCI)
Oracle premia ABAST com a millor partner de l'any en implementació de projectes Cloud

Registration

Forgotten Password?