Oracle Database

Opcions i serveis per obtenir el major partit a la seva base de dades

Podem assessorar-lo sobre les diferents edicions, opcions i productes relacionats, oferir-li una sèrie de serveis experts per ajudar a treure el major partit a les seves bases de dades Oracle i donar resposta a les necessitats de la seva organització pel que fa a disponibilitat i seguretat de les seves dades.

Oracle Database Enterprise Edition

Oracle Database Enterprise Edition en la seva nova versió ofereix més de 500 noves funcions, entre elles una arquitectura nova que simplifica el procés de consolidació de bases de dades en el núvol, la qual cosa permet gestionar moltes bases de dades com si només fossin una sense canviar les seves aplicacions.

L’edició Enterprise proporciona funcions completes per gestionar les càrregues de treball més exigents de processament de transaccions, big data i data warehouse. A més permet triar entre una àmplia gamma d’opcions disponibles per satisfer les expectatives de nivell de servei en rendiment, seguretat, grans dades, núvol i disponibilitat dels usuaris de negoci.

Des d’ABAST posem a la seva disposició totes les opcions i productes Oracle relacionats amb base de dades, amb un focus especial en aquells relacionats amb:

Projectes de replicació, alta disponibilitat i contingència

Seguretat, protecció de dades i compliment de LOPD

Oracle GoldenGate

Oracle GoldenGate és una solució per a la integració de dades en temps real i la replicació transaccional de dades entre multitud de sistemes heterogenis, incloent mainframes. La seva funcionalitat clau és la capacitat de replicar els canvis en les dades llegint els logs transaccionals i distribuint aquestes transaccions a diferents objectius en temps real. Mitjançant la sincronització entre sistemes nous i antics, Oracle GoldenGate permet realitzar projectes de migració o actualització sense temps de parada.

Ofereix replicació bidireccional que permet habilitar configuracions Actiu-Actiu de bases de dades, creant un entorn d’alta disponibilitat i de recuperació davant desastres, ja que proporciona transicions sense fissures durant talls no planificats, i millora també el rendiment del sistema gràcies a la distribució de la càrrega.

Una altra aplicació per a solucionar problemes de rendiment pot ser crear en temps real una rèplica de la base de dades o d’un subconjunt de les dades de producció, i utilitzar aquest sistema separat per llançar querys sense penalitzar el rendiment de la base de dades de producció. També serveix per a desenvolupar solucions de business intelligence en temps real, bé creant una rèplica de la base de dades de producció per a ser explotada per eines de reporting i anàlisi operacional, o alimentant amb dades en temps real el Data Warehouse empresarial. Un altre ús seria la sincronització de dades a través de tota la corporació.

En definitiva, un software amb múltiples utilitats i capaç de suportar múltiples sistemes heterogenis amb el qual pot abordar projectes de migració, disaster recovery o business intelligence en temps real.

Oracle Active Data Guard

Oracle Active Data Guard ofereix disponibilitat i protecció de dades en temps real alhora que elimina el compromís inherent a altres solucions per a la protecció de dades. Permet recuperació de desastres sense pèrdua de dades (zero data loss disaster recovery) a qualsevol distància sense afectar el rendiment de la base de dades. Detecta i repara de forma automàtica problemes de corrupció física sense impactar a la disponibilitat, i estalvia ample de banda sense necessitat de dispositius de xarxa de propòsit específic. Redueix el temps d’inactivitat associat a actualitzacions de base de dades, sense procediments manuals que puguin propiciar errors. Augmenta el retorn de la inversió en sistemes de disaster recovery utilitzant la simplicitat de la replicació física.

Oracle Real Application Cluster

Oracle RAC possibilita el desplegament transparent d’una sola base de dades sobre un clúster de servidors, proporcionant una tolerància a fallades sense precedents, rendiment i escalabilitat il·limitada sense necessitat de canvis.

Oracle Database Vault

Oracle Database Vault impedeix l’accés dels DBAs i usuaris privilegiats a les dades sensibles de les aplicacions, implementa la separació de funcions, i controla qui, on, quan i com s’accedeix a les dades empresarials.

Oracle Data Masking

Permet complir els mandats de protecció i privacitat de dades que restringeixen l’ús de les dades de client. Amb Oracle Data Masking Pack la informació confidencial, com targetes de crèdit o números de la seguretat social, pot reemplaçar-se per valors emmascarats realistes, el que permet utilitzar les dades de producció de manera segura per a desenvolupaments i proves, o fins i tot compartir-los amb tercers.

Oracle Transparent Data Encryption

Oracle Advanced Security Transparent Data Encryption (TDE) deté possibles atacants que intentin llegir informació directament de l’emmagatzematge, aplicant xifrat de dades a la capa de base de dades. Les aplicacions i els usuaris autenticats a la base de dades continuen tenint accés a les dades d’aplicació de forma transparent (sense necessitat de codis o canvis de configuració), i s’evita que tinguin accés a les dades a usuaris del SO que intenten accedir a la informació en fitxers de taules o als qui intentin llegir-los en discs o còpies de seguretat robades.

Per què ABAST?

Els coneixements dels nostres especialistes en Oracle i de la resta d’àrees tècniques d’ABAST, units a la nostra experiència de més de 35 anys com a integrador i proveïdor de serveis TI, ens permeten oferir solucions i serveis associats a pràcticament tot l’stack tecnològic d’Oracle.

Des d’ABAST posem a la seva disposició el hardware i les llicències de software Oracle que la seva organització necessita, complementats per un ampli ventall de serveis relacionats. Entre ells projectes de sistemes i virtualització, solucions de base de dades, big data i business intelligence, desenvolupament d’aplicacions a mida, monitorització d’aplicacions, així com serveis d’outsourcing i serveis gestionats de suport 24×7.

Casos d'èxit

IB-SALUT consolida y securiza sus entornos Oracle para mejorar la gestión, protección y confidencialidad de sus datos
Santiveri migra els seus serveis TI al Cloud d'Oracle de la mà d'ABAST
Oracle RAC per a l'Ajuntament de Gijón

Altres temes relacionats

Nova directiva NIS 2 i solucions de seguretat al voltant de la dada a Banca i altres sectors crítics
Oracle EU Sovereign Cloud: una solució de núvol segura i flexible per a la Unió Europea i Espanya
Automatització i integració de processos de negoci amb Oracle Cloud
Oracle Cloud Infrastructure (OCI): Proposta de valor i avantatges competitius
Actualitza la teva base de dades Oracle a 19c
Núvol privat, núvol públic o núvol híbrid. Quin tipus de Cloud és millor per a la meva empresa?
SPOUG22 - Conferència Anual d'Usuaris d'Oracle a Espanya
Descubre las ventajas de Oracle Cloud vs. otros Clouds
Descobreix els avantatges d'Oracle Cloud vs. altres Clouds
NUTANIX WEEK - Una nova era en la gestió de les dades: la consolidació de les DBaaS

Registration

Forgotten Password?