• Home
  • Alianzas
  • Veeam Value-Added Reseller Gold

Veeam Value-Added Reseller Gold

ABAST forma part del canal de partners certificats de Veeam com Value-Added Reseller Gold i Cloud & Service Provider Silver, comercialitzant i integrant les seves solucions per protegir les dades i assegurar la disponibilitat d’entorns TI, ja siguin físics, virtualitzats, en cloud o híbrids .

Veeam és líder en solucions de Backup, Replicació, Disaster Recovery i Cloud Data Management. Proporciona una plataforma única per modernitzar el backup, accelerar el núvol híbrid i securitzar les seves dades amb solucions que són senzilles d’instal·lar i executar, i prou flexibles per ajustar-se a qualsevol entorn i ser sempre fiables.

L’objectiu és assegurar que les dades estiguin sempre disponibles, protegides i que treballin de forma activa per als negocis a tot el món. Amb independència d’on resideixin les dades (sistemes físics, serveis SaaS, núvol públic, núvol privat, núvol híbrid, o multicloud), la plataforma de disponibilitat de Veeam ajuda a centenars de milers d’empreses a mantenir els seus negocis en marxa.

ABAST està certificat dins del programa de partners de Veeam com Value-Added Reseller Gold i Cloud & Service Provider Registered, i ofereix la seva experiència i coneixements tant de la tecnologia Veaam com dels principals proveïdors de solucions d’emmagatzematge de de dades, virtualització i cloud, per implementar la millor solució de Backup o Disaster Recovery per a la seva organització.

Solucions i serveis relacionats

Veeam Backup & Replication v12

La nova versió de la plataforma de dades de Veeam®, Veeam Backup & Replication v12, se centra a reforçar amb més capacitats les necessitats dels clients a les àrees d’enfocament del núvol, la seguretat i l’empresa. Alhora, proporciona una plataforma de recuperació de dades integral per a qualsevol empresa reduint el risc de negoci gràcies a la millora de la seva recuperabilitat de la seguretat de les dades i sistemes a escala.

Llegir més

Solucions Veeam

Veeam Backup & Replication v12
Soluciones Veeam
Veeam Availability Suite v9.5
Veeam Availability Suite v11
Veeam Availability Suite v9
Veeam Backup & Replication
Emmagatzematge i protecció de dades

Temes relacionats

Workshop tècnic: 3 Claus per a la protecció de dades
Les teves dades sempre actius i protegits amb HPE i Veeam
Les teves dades sempre actives i protegides amb HPE i Veeam
Esmorzar Virtual ABAST-Veeam: Nova Veeam Availability Suite v11
Grup MGA modernitza la seva infraestructura IT de la mà d'ABAST
MGA es modernitza amb un entorn d'IT híbrid de la mà d'ABAST
Premi al partner de Veeam amb major creixement
ABAST, present al DES2017 Digital Business World Congress
Veeam premia ABAST en el seu Partner Summit 2017
Vídeo: webinar Disponibilitat Always-on amb HPE i Veeam

Registration

Forgotten Password?