Veeam Availability Suite v9.5

Disponibilitat per a totes les aplicacions

Veeam® Availability Suite™ ofereix una cosa completament diferent — Availability for the Always-On Enterprise™ — aprofitant les inversions de TI en la virtualització del servidor, emmagatzematge modern i el núvol, per ajudar les organitzacions a complir els objectius de nivell de servei actuals, permetent la recuperació de qualsevol servei de TI i les aplicacions i dades associades en qüestió de minuts o segons. Veeam Availability Suite combina les funcionalitats de backup, restauració i replicació líders de la indústria de Veeam Backup & Replication™ amb el monitoratge avançat, generació d’informes i capacity planning de Veeam ONE™. Veeam Availability Suite us ofereix tot el que necessiteu per assegurar i gestionar de forma fiable els seus entorns de VMware vSphere i Microsoft Hyper-V, proporcionant-vos un centre de dades d’alta disponibilitat gràcies a les següents funcionalitats:

Descobreix els avantatges i novetats d’aquesta nova versió per a la protecció del Datacenter complet

Recuperació d’alta velocitat

Recuperació ràpida del que vulgui i de la forma que vulgui

Veeam Availability Suite l’ajuda a recuperar ràpidament les dades que necessita per aconseguir RTOs de menys de 15 minuts amb eines com Instant VM Recovery, Veeam Explorer per a Microsoft Exchange, SharePoint, SQL Server i Active Directory.

Eviti la pèrdua de dades

RPOs reduïts i disaster recovery simplificat

Aprofiti les tecnologies de sistemes d’emmagatzematge de HPE, NetApp, EMC i Nimble per a crear backups ultra-ràpids des de snapshots d’emmagatzamatge per a realitzar recuperacions a nivell d’elements o de VMs completes, ràpides i eficients

Direct Restore a Microsoft Azure

Restauri QUALSEVOL COSA a Azure

Optimitzi l’assignació de recurssos i redueixi els costos restuant o migrant VMs locals basats en Windows i Linux, servidors físics i endpoints directament a Microsoft Azure

Veeam Backup per a Microsoft Office 365

Faci backup del correu de Office 365

Bé hagi migrat completament a Office 365, o disposi d’un desplegament híbrid d’Exchange i Office 365, els seus objectius continuen sent els mateixos. Ha de mantenir el control de les seves dades i necessita tenir a mà un sistema de backup i recuperació per a Office 365.

Càrregas de treball físiques i en el núvol (Windows i Linux)

Disponibilitat per a càrregas de treball físiques i en el núvol públic

Oferir disponibilitat per a servidors físics i en el núvol i estacions de treball suposa uns desafiaments que totes les organitzacions han de superar. En el nou Veeam Agents per a Microsoft Windows i Linux l’ajuda a evitar temps d’inactivitat i pèrdua de dades per a càrregues de feina de Windows i Linux, físiques o en el núvol públic, ràpida i fàcilment

Mira aquest vídeo

What's new in Veeam Availability Suite 9.5

Per què ABAST?

ABAST distribueix i integra els productes de Veeam orientats a l’optimització de la gestió d’entorns virtualitzats, entre els quals s’inclouen solucions per replicació i gestió del backup, gestió del rendiment, de l’emmagatzematge, generació d’informes de capacitat, etc. Amb una llarga experiència en aquest tipus de projectes, ABAST ja assessora més de 60 clients i protegeix més de 4000 màquines virtuals amb solucions Veeam.

Les nostres certificacions com Veeam Value-Added Reseller Gold Partner, HPE Platinum Partner, Dell EMC Gold Partner i Microsoft Gold Partner, validen els nostres coneixements i aptituds per proporcionar les solucions més avançades de protecció de dades.

Solucions i serveis relacionats

Veeam Backup & Replication v12
Simplifica i aconsegueix més agilitat amb les solucions de HCI Intel·ligent d'HPE
HPE Alletra
HPE GreenLake
HPE Nimble Storage dHCI
HPE Primera. L'emmagatzematge més intel·ligent del món
Entorns HPC
Soluciones Veeam
HPE Nimble Storage
HPE Product Portfolio

Altres temes relacionats

Workshop tècnic: 3 Claus per a la protecció de dades
Les teves dades sempre actius i protegits amb HPE i Veeam
Les teves dades sempre actives i protegides amb HPE i Veeam
Esmorzar Virtual ABAST-Veeam: Nova Veeam Availability Suite v11
Grup MGA modernitza la seva infraestructura IT de la mà d'ABAST
MGA es modernitza amb un entorn d'IT híbrid de la mà d'ABAST
Premi al partner de Veeam amb major creixement
ABAST, present al DES2017 Digital Business World Congress
Veeam premia ABAST en el seu Partner Summit 2017
Vídeo: webinar Disponibilitat Always-on amb HPE i Veeam

Registration

Forgotten Password?