Noves versions Veeam Backup & Replication v12 i Veeam Backup for Microsoft 365 v7

Blog ABAST

Noves versions Veeam Backup & Replication v12 i Veeam Backup for Microsoft 365 v7

30 de març de 2023

Veeam®, líder en la indústria de protecció de dades moderna i especialista desenvolupant solucions de backup, recuperació i gestió de dades, ha llançat noves versions de la plataforma de dades Veeam Backup & Replication v12 i la solució de backup i recuperació per a Microsoft 365 Veeam Backup for Microsoft 365 v7, entre d’altres.


Per l'equip de la UN de Sistemes

El passat mes de febrer, Veeam® va llançar finalment les innovacions en els productes del seu portfoli anunciades el maig del 2022 a la conferència de Modern Data Protection de l’any, VeeamON2022. Les noves versions Veeam Backup & Replication v12 i Veeam Backup for Microsoft 365 v7 ofereixen una protecció òptima a les empreses en la pèrdua accidental de dades i possibles amenaces cibernètiques amb l’objectiu de mantenir els organitzacions funcionant.

Veeam Backup & Replication v12

Veeam Backup & Replication v12 , com a component principal de producte de Veeam Data Platform, se centra a donar resposta a les noves necessitats de les organitzacions per seguir oferint una protecció de les dades segura, potent i fiable. Noves funcionalitats basades en tres pilars: la seguretat de la dada, la recuperació de la dada i la llibertat de la dada.

La combinació d’aquests tres pilars juntament amb les necessitats conegudes de les organitzacions modernes com són la de tenir la certesa que les dades estan protegides, són vàlides i lliures de codi maliciós; la facilitat i flexibilitat per poder recuperar el que cal en cada moment, tant si és un fitxer com una càrrega de treball completa i aconseguir el grau màxim d’eficiència i seguretat en els núvols híbrids, han resultat en el llançament d’una nova versió que incorpora nombroses novetats que donen resposta a aquestes i moltes altres necessitats.

Vegem a continuació alguna de les noves capacitats més destacables que conté la nova versió:

 • Còpia de seguretat directa a l’emmagatzematge d’objectes . Veeam v12 permet la còpia de seguretat directa en l’emmagatzematge d’objectes, aprofitant l’escalabilitat i la fiabilitat de l’emmagatzematge d’objectes a les instal·lacions i al núvol.
 • Immutabilitat de confiança . Veeam V12 afegeix opcions d’immutabilitat per a còpies de seguretat de NAS, còpies de seguretat d’agents independents, còpies de seguretat de càrregues de treball allotjades a AWS i Microsoft Azure, còpies de seguretat de registres de transaccions i còpies de seguretat de plug-in de aplicacions empresarials. També s’inclou suport per a còpies de seguretat immutables en repositoris de Microsoft Azure Blob Storage i HPE StoreOnce.
 • Cyber Resiliència. Noves funcionalitats amb l’objectiu d’augmentar el grau de seguretat i resiliència de l’entorn de protecció de la dada com són l’autenticació de doble factor per accedir segur a la consola de gestió de Backup, desplegaments amb autenticació via Kerberos-only, suport IPv6 o un analitzador de millors pràctiques, Best practices analyzer. Aquest darrer analitza el servidor de seguretat i les configuracions del producte per suggerir canvis importants que poden millorar la seguretat i augmentar les possibilitats d’una recuperació amb èxit.
 • Optimitzat per al núvol híbrid . Eficiència i seguretat al núvol híbrid millorades amb còpies de seguretat immutables per a càrregues de treball allotjades a AWS i Azure. Així com agents de còpia de seguretat integrats al núvol que ofereixen noves funcionalitats com el descobriment de noves càrregues de treball i el desplegament automàtic dagents de còpia a través duna API de núvol natiu, portabilitat total de les còpies de seguretat de màquines virtuals al núvol permetent la restauració en qualsevol hyper-scaler o tornar a una màquina virtual amb hipervisor on-Prem.
 • Kasten K10 Backup per a la integració de Kubernetes: les instàncies K10 ara es poden registrar amb un servidor de còpia de seguretat que permet als usuaris veure totes les polítiques, sessions i còpies de seguretat de Kubernetes directament a la consola de còpia de seguretat, independentment de si aquestes còpies de seguretat s’emmagatzemen.

Amb aquesta nova versió, Veeam® segueix confirmant la seva aposta per una solució basada en programari i agnòstica al maquinari per a una màxima flexibilitat i prioritza la immutabilitat de les còpies de seguretat, independentment d’on es trobin, si a les instal·lacions del client, en emmagatzematge d’objectes al cloud o per mitjà de proveïdors de serveis. Així mateix, la ciber resiliència , habilitant una ràpida resposta als atacs de ransomware a través de la identificació i la restauració de dades netes i l’ optimització per al núvol híbrid proporcionen un major grau d’eficiència i seguretat al núvol.

Veeam Backup for Microsoft 365 v7

Veeam®, líder del mercat de backup de Microsoft 365, ja ha llançat la seva versió 7 en què s’inclou la immutabilitat de les còpies de seguretat i la integració amb Veeam ONE v12 que permet disposar de funcionalitats de monitorització proactiva del backup i els recursos d’emmagatzematge de Microsoft 365, rebre alertes per a una ràpida resolució de problemes, i fer servir informes sobre l’SLA per garantir que compleix els RPOs i mantenir el compliment de normatives.

Microsoft 365 és una solució SaaS àmpliament desplegada al mercat i en base al model de SaaS la responsabilitat de l’entorn és compartida entre el proveïdor i el client. Els proveïdors de SaaS allotgen serveis i aplicacions perquè els clients hi puguin accedir sota demanda i són els responsables d’administrar i mantenir la infraestructura. El client és responsable de la informació i les dades que s’emmagatzemen a l’entorn. Veeam proporciona a través de Veeam Backup for Microsoft 365 funcionalitats de protecció de la dada que a la v7 potència amb funcionalitats de nivell empresarial com els backups immutables o la monitorització.

Aquesta nova versió proporciona:

 • Còpies immutables a QUALSEVOL repositori d’emmagatzematge d’objectes, inclòs Azure Blob/Archive, Amazon S3/Glacier i emmagatzematge compatible amb S3.
 • Política de backup per nivells. Permet proporcionar el nivell de protecció adequat a cada conjunt de dades mitjançant diferents polítiques amb diferents programacions.
 • Flexibilitat de recuperació. Recuperació de les dades tal com requereix cada organització amb possibilitat de fer-ho a la ubicació o usuari original o en una ubicació o usuari diferent.
 • Recuperació granular i/o en massa. Un fitxer o diversos usuaris en una sola operació.
 • Potents funcionalitats de cerca. Mitjançant cerques globals podeu trobar ràpidament elements específics en conjunt de dades de backup amb la possibilitat de buscar en tots els usuaris i llocs alhora. Acotar l’abast de les cerques mitjançant una àmplia llista de filtres.
 • Elecció de la infraestructura. Opcions de desplegament a qualsevol lloc, on-Prem, cloud o en un proveïdor de serveis.

La integració de Veeam Backup for M365 amb Veeam ONE v12 permet incorporar funcionalitats dàmbit empresarial de monitorització proactiva del backup i els recursos d’emmagatzematge.

La immutabilitat de les còpies de seguretat de Microsoft 365 atorga la tranquil·litat als empresaris que les seves dades estan fora de l’abast de les amenaces de ransomware i que es podran recuperar amb facilitat si fos necessari.

ABAST, com a partner certificat de Veeam , ofereix els seus coneixements i experiència en la comercialització i integració de les seves solucions de Backup o Disaster Recovery assegurant la disponibilitat dels entorns TI independentment de la seva ubicació.

Últims posts publicats al Blog d'ABAST

UiPath Communications Mining: Transformant la Comunicació Empresarial

UiPath Communications Mining ens ajudarà a comprendre i actuar amb rapidesa sobre cada missatge que rebem, per a millorar l'experiència dels nostres clients.
Leer más

Cómo implementar un Data Lakehouse en Azure

Continuamos la serie iniciada con el artículo “Cómo modernizar tu arquitectura de Business Intelligence con Data Lakehouse”. En el anterior artículo hablamos de manera general…
Leer más

La Llei Antifrau: Impactes en la Gestió de Comptabilitat i Facturació

La lluita contra el frau fiscal és un tema recurrent a les agendes governamentals de molts països. En aquest context, la Llei Antifrau i el…
Leer más

Registration

Forgotten Password?