HPE Nimble Storage dHCI

Lleve la hiperconvergencia un paso más allá

La plataforma per hiperconvergencia desagregada HPE Nimble Storage dHCI simplifica la infraestructura per a cada aplicació al reinventar la HCI sense limitacions. Dissenyat per a aplicacions crucials per al negoci i càrregues de treball mixtes, HPE Nimble Storage dHCI allibera l’agilitat de TI i garanteix que les aplicacions estiguin sempre en funcionament i a la màxima velocitat. Les operacions centrades en les màquines virtuals i impulsades per la IA eliminen qualsevol obstacle, mentre que la disponibilitat de dades garantida del 99,9999% i la latència inferior al mil·lisegon homogènia el converteixen en l’opció ideal per a les aplicacions i càrregues de treball més exigents. També redueix els costos amb escalabilitat flexible i independent del processament i l’emmagatzematge, amb una eficiència de dades líder al sector.

Descobreix més sobre les novetats HPE en Infraestructura Hiperconvergent (HCI) en aquest webinar sota demanda gravat al març de 2021

Aprofita una nova arquitectura que traspassa els límits

L’experiència més senzilla

Posa’t en marxa en menys de 15 minuts i estigues al dia amb els serveis de dades sense compromís, sempre en funcionament i la supervisió contínua del benestar, des de l’emmagatzematge fins a les màquines virtuals. Gestiona tot el que necessites amb operacions centrades en màquines virtuals en VMware vCenter i estigues al dia amb les actualitzacions en un sol clic.

Rendiment i resiliència incomparables

HCI ofereix agilitat i facilitat d’ús, però les seves limitacions en matèria d’arquitectura la converteixen en una aposta arriscada per a les aplicacions fonamentals per al negoci. HPE Nimble Storage dHCI ofereix latència per sota del mil·lisegon, 99,9999% de disponibilitat garantida, protecció de dades integrada i pot tolerar tres errors simultanis de la unitat sense que això impliqui una reducció del rendiment.

Rescalabilidad flexible i zero pèrdues

Gaudeix de la rendibilitat inigualable d’una arquitectura que escala de forma independent l’emmagatzematge i la capacitat de processament, i ofereix la millor eficiència de dades garantida. Elimina el sobre aprovisionament, redueix els costos d’emmagatzematge en un 33-50% i estén les aplicacions i les dades en tot el teu núvol híbrid amb mobilitat de dades bidireccional i sense despeses de sortida.

Mira aquest vídeo

Descobreix més sobre les novetats HPE en Infraestructura Hiperconvergent (HCI) en aquest webinar sota demanda gravat al març de 2021

Descarrega més informació

Full de producte:

Reimaginant l’HCI per arribar a noves cotes

Infografia:

Les 5 raons principals per a considerar HPE Nimble Storage DHCI

Solucions i serveis relacionats

Simplifica i aconsegueix més agilitat amb les solucions de HCI Intel·ligent d'HPE
HPE Alletra
HPE GreenLake
HPE Nimble Storage dHCI
HPE SimpliVity
Solucions de supercomputació (HPC) i Intel·ligència Artificial (AI) d'HPE
HPE Primera. L'emmagatzematge més intel·ligent del món
Modernització del centre de dades amb HPE Synergy
TecnologIa hiperconvergent HPE per VDI
HPE Product Portfolio

Altres temes relacionats

Com complir la directiva NIS2 amb Abast i HPE Aruba SASE
Novetats HPE GreenLake per a emmagatzematge i protecció de dades
Fent el pas cap a una arquitectura de xarxa amb seguretat integrada. Nova generació de switches per a data center de HPE Aruba.
Webinar: Plataformes de núvol privat basades en HPE GreenLake
Transformació de l'Emmagatzematge i la Gestió de les Dades amb HPE GreenLake
Transformació de l'Emmagatzematge i la Gestió de les Dades amb HPE GreenLake
DEXEUS DONA administra les seves dades no estructurades mitjançant la plataforma HPE + QUMULO
Novetats Aruba Networks per a la nova generació de xarxes impulsades per IA
ABAST Platform Day - Present i futur de les plataformes TI híbrides empresarials
Solucions dHCI d'HPE. Simplifica la gestió de la teva infraestructura IT.

Registration

Forgotten Password?