Veeam Availability Suite v11

Avantatges i novetats de la nova versió

Veeam® Software, líder en solucions de backup que fan possible la gestió de dades en cloud™, va anunciar a principis del 2021 el nou Veeam Backup & Replication™ v11, que ofereix la solució de protecció de dades per a càrregues de treball en cloud, en entorn virtual, físic i empresarial més avançada del mercat. Aquesta nova versió ofereix més de 200 noves funcions i millores. Aquesta solució única de gestió integral de dades és prou flexible i potent com per protegir cada fase del cicle de vida útil de les dades al mateix temps que a més s’ocupa de totes les complexitats de l’entorn multi-cloud per AWS, Microsoft Azure i Google Cloud Platform .

Descobreixi els avantatges i novetats de la versió v11

Protecció de dades contínua

Elimini el temps de parada i redueixi al màxim la pèrdua de dades per les seves càrregues de treball Tier 1 de VMware amb una protecció contínua de dades (CDP) integrada i aconsegueixi recuperacions pràcticament immediates a l’últim estat conegut o a un punt determinat en el temps.

Protecció contra ransomware fiable

Mantingui fora de perill les seves dades amb els repositoris d’emmagatzematge lliures de virus i immutables nadius per als seus backups, per aconseguir evitar l’esborrat i xifrat maliciós.

Azure Archive i Amazon S3 Glacier

Disminueixi el cost de l’arxivat i retenció de dades a llarg termini fins a 20 vegades, substitueixi la gestió manual de cintes i aconseguir una gestió del cicle de vida de la còpia de seguretat end-to-end amb el Archive Tier.

Ampliació de Instant Recovery

Recuperi de forma immediata més càrregues de treball del seu centre de dades amb la fluïda recuperació de backups per a Microsoft SQL, NAS i Oracle de l’impulsor d’Instant VM Recovery®.

DRaaS i Baas amb tecnologia Veeam

Trobi les solucions, serveis i coneixements que necessita per treure el màxim rendiment a la V11, unint-se als nostres partners proveïdors de serveis per a protegir amb confiança les dades empresarials a la llar, en el núvol i en qualsevol lloc.

Mira aquest vídeo

What's new in Veeam Availability Suite v11

Per què ABAST?

ABAST distribueix i integra els productes de Veeam orientats a l’optimització de la gestió d’entorns virtualitzats, entre els quals s’inclouen solucions per replicació i gestió del backup, gestió del rendiment, de l’emmagatzematge, generació d’informes de capacitat, etc. Amb una llarga experiència en aquest tipus de projectes, ABAST ja assessora més de 60 clients i protegeix més de 4000 màquines virtuals amb solucions Veeam.

Les nostres certificacions com Veeam Value-Added Reseller Gold Partner, HPE Platinum Partner, Dell EMC Gold Partner i Microsoft Gold Partner, validen els nostres coneixements i aptituds per proporcionar les solucions més avançades de protecció de dades.

Solucions i serveis relacionats

Veeam Backup & Replication v12
Simplifica i aconsegueix més agilitat amb les solucions de HCI Intel·ligent d'HPE
HPE Alletra
HPE GreenLake
HPE Nimble Storage dHCI
HPE Primera. L'emmagatzematge més intel·ligent del món
Entorns HPC
Soluciones Veeam
HPE Nimble Storage
HPE Product Portfolio

Altres temes relacionats

Workshop tècnic: 3 Claus per a la protecció de dades
Les teves dades sempre actius i protegits amb HPE i Veeam
Les teves dades sempre actives i protegides amb HPE i Veeam
Esmorzar Virtual ABAST-Veeam: Nova Veeam Availability Suite v11
Grup MGA modernitza la seva infraestructura IT de la mà d'ABAST
MGA es modernitza amb un entorn d'IT híbrid de la mà d'ABAST
Premi al partner de Veeam amb major creixement
ABAST, present al DES2017 Digital Business World Congress
Veeam premia ABAST en el seu Partner Summit 2017
Vídeo: webinar Disponibilitat Always-on amb HPE i Veeam

Registration

Forgotten Password?